?Въпроси всякакви?

• 337 541
  • 25 161
  •   2
Отговори
# 16 500
  • София
На мен за жалост никой не отговори, явно трябва да пусна отделна тема. Sad

# 16 501
Цитат
всичко общо ни излезе около 2000 лева.
  Shocked Shocked Shocked
Toва е за хъркането ако се чуди някой

# 16 502
Madlady, отвори сайта на Техномаркет, избери Лазерни принтери и си харесай. Едни от най-добрите лазерни принтери са марка Xerox и Samsung. Как да избираш - харесваш си принтер, задължително търсиш с какви консумативи е, колко струват и за колко копия са. Делиш цената на консуматива на броя копия и получаваш себестойността на едно копие. Преценяваш дали те устройва и така. Мастилоструйните принтери са винаги с по-висока себестойност на копието, отколкото лазерните.
Успех! Peace

# 16 503
Ох! От снощи имаме някакъв проблем с мейла на мъжа ми - изпраща някакво писмо с линк от негово име, защото на него му е било пратено преди това и той е кликнал да види какво е. В интерес на истината и аз го отворих, защото имаше нещо с финанси в самия линк, а в момента сме на такава вълна и реших че е нещо наистина за мен... Но при мен няма проблеми, той го е отворил от компютъра в офиса, а аз от личния вкъщи. И така - праща го на всичките си контакти, пощата е в yahoo, в 3 сутринта пак е пратил  Tired На мен ми дава да добавя контакта в листата си, което значи че това не е той, както и при него името му е с една сгрешена буква - е вместо а, на изпращач... Смених паролата му тази сутрин, но някой сблъсквал ли се е с подобен проблем, защото в листата си има много важни контакти, които залива със спам, очевидно без да го иска. В изпратени има няколко мейла с много получатели  Thinking

# 16 504
Ох! От снощи имаме някакъв проблем с мейла на мъжа ми - изпраща някакво писмо с линк от негово име, защото на него му е било пратено преди това и той е кликнал да види какво е. В интерес на истината и аз го отворих, защото имаше нещо с финанси в самия линк, а в момента сме на такава вълна и реших че е нещо наистина за мен... Но при мен няма проблеми, той го е отворил от компютъра в офиса, а аз от личния вкъщи. И така - праща го на всичките си контакти, пощата е в yahoo, в 3 сутринта пак е пратил  Tired На мен ми дава да добавя контакта в листата си, което значи че това не е той, както и при него името му е с една сгрешена буква - е вместо а, на изпращач... Смених паролата му тази сутрин, но някой сблъсквал ли се е с подобен проблем, защото в листата си има много важни контакти, които залива със спам, очевидно без да го иска. В изпратени има няколко мейла с много получатели  Thinking

Това, което описваш може да е вирус.  Peace Има много такива, които ги пращат на пощите от неизвестни лица, а като го отвориш, се препраща на контактите ти. Не отваряйте повече такива неща, които не знаете от кого са изпратени.  Peace

# 16 505
Ох! От снощи имаме някакъв проблем с мейла на мъжа ми - изпраща някакво писмо с линк от негово име, защото на него му е било пратено преди това и той е кликнал да види какво е. В интерес на истината и аз го отворих, защото имаше нещо с финанси в самия линк, а в момента сме на такава вълна и реших че е нещо наистина за мен... Но при мен няма проблеми, той го е отворил от компютъра в офиса, а аз от личния вкъщи. И така - праща го на всичките си контакти, пощата е в yahoo, в 3 сутринта пак е пратил  Tired На мен ми дава да добавя контакта в листата си, което значи че това не е той, както и при него името му е с една сгрешена буква - е вместо а, на изпращач... Смених паролата му тази сутрин, но някой сблъсквал ли се е с подобен проблем, защото в листата си има много важни контакти, които залива със спам, очевидно без да го иска. В изпратени има няколко мейла с много получатели  Thinking

Пусни си антивирусната.

# 16 506
Аз антивирусната я пуснах още като разбрах че се разпращат, но при мен няма проблем, сега ще видим при него какво ще кажат програмистите ни  Peace Просто исках да зная ня някой друг случвало ли му се е..

# 16 507
И на мен се е случвало. Маркирам като спам и чистя.

# 16 508
  • София
Как се наричат на английски южно-американските индианци?

Търся си разни картинки в Гугъл, обаче на indians ми дава индийци.
Не искам и америански менте-индианци, а по-автентични, от Южна Америка.

# 16 509
  • София/Горна Оряховица
Пробвай със south american natives или вариации Simple Smile .

# 16 510
Трябва ми адрес на офис на Спиди в центъра на София. Сайта им е в профилактика. И друго, знаете ли колко горе-долу ще ми излезне пратка на документи до Германия, Мюнхен ?

# 16 511

мисля, че са аборигени (aboriginal peoples)! провери си тях ли търсиш. Wink

# 16 512

Това не върши ли работа като информация - http://en.wikipedia.org/wiki/Indigenous_peoples_of_the_Americas

# 16 513
  • Австрия

Indios?

# 16 514
SMS-ите към М тел + /в менюто на тел. / безплатни ли са и ако не-на каква цена са? Исках да заменя един номер с друг в "Семейство и приятели" през телефонното меню,обаче за всяко натискане ми изписваше,че изпраща СМС и да изчакам....и така 4-5 СМС-а. Та сега се чудя дали ще ми се отразят на сметката?

Общи условия

Активация на акаунт