Работа, CV-та, HR-и, съвети - 36-та тема

• 68 382
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
има ли фрийленсъри сред вас и на каква позиция? доволни ли сте и откъде намерихте работата си - сайт/познат/друго...?

# 541
Здравейте! Кандидатствах за Промоутър във фирма Промокард ЕООД, и се чудя някой бил ли е при тях и в какво се изразяват промоциите?Да не са пак от онези шменти - капели фирми  , защото вече си патих от едни такива.. Благодаря ви предварително. Hug

# 542
  • Лутаща се
Какво можете да ми кажете по тази обява: http://www.jobs.bg/f2138127

Работи се он лайн, нали? Може и от дома, и от всякъде другаде, където ще имам компютър и нет?

Дали ще мога да съвместявам тази работа с настоящата, при която през повечето време просто стоя и си губя времето, ровейки из различни сайтове. Но също така има и моменти, когато влезе клиент и естествено трябва изцяло да се съсродоточа върху работата си, но това не е за повече от 10-15 минути.

# 543
За какво говорим- за 200-300 лв- това не може да е "стимулиращо заплащане"  ooooh!
А ти, продължавай да броиш цигарите на хората  Stop
Това са кокошкарски истории, но всеки си знае нивото на фирмата и квалификацията на кадрите.

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 14:53 от Red_Hot

# 544

Работи се он лайн, нали? Може и от дома, и от всякъде другаде, където ще имам компютър и нет?

Дали ще мога да съвместявам тази работа с настоящата, при която през повечето време просто стоя и си губя времето, ровейки из различни сайтове. Но също така има и моменти, когато влезе клиент и естествено трябва изцяло да се съсродоточа върху работата си, но това не е за повече от 10-15 минути.
Алегро груп са собственици на Продавалник и Аукро. Може да става дума за някой от тези сайтове. Никъде не пише работно място, най-добре ги попитай

# 545
  • In the shadows of my mind

Алегро груп са собственици на Продавалник и Аукро. Може да става дума за някой от тези сайтове. Никъде не пише работно място, най-добре ги попитай

Обявата не е в раздел "дистанционна", така че едва ли ще има възможност за "работа от вкъщи", но нищо не пречи да пуснеш CV и при евентуална обратна връзка да попиташ за тези детайли и, ако не те устройват условията, да отклониш предложението им Simple Smile Иначе отдолу е отбелязано Месторабота:   Велико Търново / България

# 546
Dados,разкажи как мина интервюто в Bookhouse. Виждам тяхна обява в jobs и мисля да пусна CV  Simple Smile
Пусни, добре мина интервюто, вдъхнаха ми наежда и дано  Praynig Praynig
Като всяко едно интервю, бяха малко стреснати като видяха във СВ-то ми техническо образование, рекацията беше, "Я ТУ София, физика, математика..." Налипсъм магистър по публична администрация, попитаха ме кое ми е било от любимите и аз казах - Ами изучавахме 3те власти в държавата , много ми харесваше дисциплината.  Laughing
Питат те за компютърна грамотност, къде си учил език , всички стандартни въпроси.

Искам да попитам успелите - Искам да си намеря работа, от която да съм доволна, но вече 7ма година нищо, къде бъркам, чудя се какво да правя , бъркам ли някъде, ЕГн-то ли , имам ли шанс...  Confused

# 547
Dados, с коя версия на CV кандидатства в Бук Хаус?

# 548

Искам да попитам успелите - Искам да си намеря работа, от която да съм доволна, но вече 7ма година нищо, къде бъркам, чудя се какво да правя , бъркам ли някъде, ЕГн-то ли , имам ли шанс...  Confused
Дадос, успокой се. PeaceЗнам, че е трудно, но е така....и няма универсална рецепта кой как си е намерил работа и къде е успеха.Аз също не се считам за успяла, защото не работя работата, която искам и която би ме правила щастлива, а работя колкото да преживявам.Жалко, че живеем в такива времена, в които се гледа само кой как да прецака другия. Tired Или не му се дава шанс поради ред причини....Мога още да изброявам, но няма смисъл.От толкова стрес само някакви болести можеш да си докараш. Peace Ако това ще ти помогне, заповядай-а и на всички в нужда!
http://dreamland-bg.com/index.php?topic=333.0

Прегръдки и много положителна енергия от мен!  bouquet

# 549

Обявата им беше на английскии кандидатствах с английско СВ, но не от тези на джобс и тяхната форма  Simple Smile  
Нинче, наистина окуржаващо макар че търся не1,2 година, а 7ма.
Както и да е, засега продължавам  Praynig

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 20:56 от Анонимен

# 550

А твърдението, че някой получавал повече, защото имал нужда, не разбирам в каква връзка го казваш.

Нямам нищо общо с обявата за 200 лв. и уточних, че не говоря за нея. Заставам зад принципното оценяване на труда с твърда заплата + %. "Някой" получава повече, защото изпълнява задълженията си без да кръшка, а не защото има нужда. Разказах, че моята практика показва, че когато твърдото възнаграждение е достатъчно, болшинството е склонно да не работи за повече, само и само да не се преумори. И предпочита да мрънка, че са малко парите, вместо да положи усилия да заработи повече... нещо не се разбрахме.  Peace

За какво говорим- за 200-300 лв- това не може да е "стимулиращо заплащане"  ooooh!
А ти, продължавай да броиш цигарите на хората  Stop
Това са кокошкарски истории, но всеки си знае нивото на фирмата и квалификацията на кадрите.

Не си ми чела постовете и говориш общо за моите и нечии други...
Естествено, че ще броя цигарите... не плащам за изпушено време, а за свършена работа, защото ако аз ще трябва да върша работата на въпросния работник, то и 200 лв. са много! Едва ли има фирма, колкото и голяма или малка да е тя, в която се толерира и се плаща за проспано или изпушено време. Това би било не кокошкарсо, а идиотско.

# 551

Обявата им беше на английскии кандидатствах с английско СВ

Значи са те извикали за около седмица.  Wink

Ето Dados, имаш отговора на въпроса. Self-marketing, self-marketing. Липсата му е в основата на повечето служителски беди.

# 552
  • София
Dados, благодаря за инфото! Успех!  Simple Smile

# 553
  • в 1001-та нощ
....

Като, че ли има хора, които успяват "да се продадат добре", а на други тази "търговия" не им се отдава с лекота  Peace

Също може би дългото време без работа, може да не дава предимство пред останалите .... загуба на трудови навици, трудности при адаптацията в колектива .....

И още бих могла да изброявам, но не искам да те обезсърчавам, от скоро съм в темата и те харесвам, искрено ти желая успех  Blush Heart Eyes  bouquet

# 554
Според мен по тази обява:

http://www.jobs.bg/f2138127

не може да се работи дистанционно, защото е свързано с работа в платформите на сайта, и по-специален достъп.

Общи условия

Активация на акаунт