Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 - Тема 124

• 24 676
  • 381
  •   1
Отговори
# 105
Мама Яни сигурнали си че 25 бр. ще дойдат на онзи процент а не на достигнат Peace
Рени благодаря че качваш каталозите. Имам кандидатки за парфюма ама в училище ще миришат 14 момичета от моя клас еднакво и ще намразя аромата Joy Peace

# 106
Мама Яни сигурнали си че 25 бр. ще дойдат на онзи процент а не на достигнат Peace
Рени благодаря че качваш каталозите. Имам кандидатки за парфюма ама в училище ще миришат 14 момичета от моя клас еднакво и ще намразя аромата Joy Peace
Моята координаторка е сигурна, а тя винаги е добре информирана, така, че да  Grinning.

# 107
Мама Яни , от кои мостри получи с червилата - новите (1,5мл с пръскало) или стандартни ?

# 108
Мама Яни , от кои мостри получи с червилата - новите (1,5мл с пръскало) или стандартни ?
Стандартни. Как ще се прецакат с по-големи  Mr. Green

# 109
Здравейте, на онзи процент е със сигурност и моята кординаторка ми потвърди. Аз вече със готова с 25 парфюма и продължавам да събирам, пък до колко ще стигна незнам  Simple Smile Чакам да ги пускам и да идва 4 кампания да го взема  Laughing

# 110
  • на североизток от Рая
 Може да няма парфюми за всички. Дали складът им е достатъчно пълен.  Laughing

Оп, още една сияйна в групата.  Blush 

Аз не сияя. Още нямам златен прашец отгоре си, затова и крилцата ми пърхат.  Joy

ruporuu   Ейвънци, забележете ме! Имам черни точки по крилцата.

# 111

ЗА СИП ако някои ме светне как се комбинират, да не ми излезе 1 парфюм за 16.90 + още един за 16.90(че си харесах за мен и за мъжа ми, като ги смятам 24,90 и с процента, излизат направо на смешни пари), че тогава вече ще ги изтрепя.

точно така излиза- всеки е на 16,90, но ако са два комбинирани или еднакви , двата са за 24,90.

Подаръци за нива няма и няма да има преди краят на първия куотър.
Така беше и миналата година. Т.е.за постигнато ниво от 4-ти куотър на 20013 няма  привилегии. алармирах преди няколко дена да внимавате с поръчането н амостри т.к. не са с 30% остъпка както сме свиканли.

въобще системата става крайно сложна. Имате едни привилегии ако сте в топ клуба и други ако сте покрили нива по куотъри в зависимост дали сте бронз сребро или злато.

На сияещите прегръдки. На такива като мен дето са на стълбите и са НЕпоръсени още по силни прегръдки. Явно ейвън се светват че не са ми в на първо място и се опитват отчаяно да ме мотивират с такива писма. Обаче не могат да се опрат и на малкото пръстче на едно писмо което получих от Себастиян Бако което започваше със  Скъпа Р....   JoyПазя го дълбоко в душата си. Беше и сподпис. Верно копиран ама все пак.

# 112
Аз да се похваля събрах 20 парфюма от к03,клиентът ми не си играе направо 20 поръчва.Но проблема е,че му трябват до 6-ти,а тая пуста скучна кампания  свършва чак на 12. К01 и К02 са доста скучни,няма големи промоции,съответно по-малко клиенти.  Weary

# 113
Защо ми излиза така грозно половината страница в реклами?  Thinking Опитвам се да ги махна, но отникъде не мога, много е неприятно. Относно съобщението за 6 кампании и на мен са го пратили. Едни сиящи сме се събрали, блестим, блестим. Joy Да попитам някой поканиха ли го в Новотела, да се видим там. Hug И да кажа относно продуктите, които са посочени,че са с 10 процента, имаше посочени продукти, които не са обвързани с покупка на друг продукт, идват на достигнатия процент. Явно са се объркали при изброяването. Имах поръчани от мъжкия Pure 02 и черния сапун, на нормален процент са ми фактурирани.
Отгоре вляво има надпис - Използвай  старата  визия - щракваш върху нея и гототво  Peace
И аз не понасям новата  Sick
Обидена съм - аз не съм от "сияйните" само "заслужила и успешна"  Sad

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 11:35 от b0bby63

# 114
моля, някой да ми припомни как бяха лихвите при просрочие.... Embarassed

# 115
Здравейте на всички!
И огромни поздравления на всички, които от сега ще догонят 25броя от парфюма Simple Smile   bouquet
Парфюмите ще ви идват с ....% намаление, ако в рамките на всяка една поръчка включите поне по 4бр. (т.е.може да направите, ако искате и 6 поръчки с по 4 парфюма във всяка, разбира се в рамките на една кампания)
Получихме обаче информация, че има вероятности от недостиг на парфюмите  Mr. Green Отново явно не са преценили интереса на представителите и клиентите. Така че моят съвет е да пускате по-отрано ид асе презапасите, за да не се получи кофти
А ето инфо за работливите Simple Smile
   В случай, че Представителят има просрочена фактура:
 –  На 55-тия ден от датата на просрочената фактура му се начислява неустойка в размер на 10 лв.
 – За всяка следваща просрочена фактура (независимо от броя на дните в просрочие) на 55-тия ден от просрочието на първата фактура Представителят също дължи неустойка от 10лв.
За начислената неустойка се издава отделна фактура и заедно с придружително писмо се изпраща на личния адрес на Представителя
   Представители с просрочени фактури  от 79 дни от датата на фактурата се считат за нередовни платци и биват блокирани в системата на Ейвън, което не им позволява да правят поръчки.
   Нередовният платец се предава на Агенция за събиране на вземанията

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 13:36 от venelia

# 116
  • Варна
Може ли да няма цифрови изражения на процентите?! Въпросът се коментира от няколко страници, всеки знае какво значи достигнат, и какво, процент за 4 броя. Благодаря!
Юруш на парфюмите, иначе! hahaha

# 117
 venelia мерси, само че аз 55 дена няма да просрочвам...нали имаше нещо  след 6 дни 3 лв, после след кой ден 6 лв лихва, това ме интересува...

# 118
Здравейте на всички!
И огромни поздравления на всички, които от сега ще догонят 25броя от парфюма Simple Smile   bouquet
Парфюмите ще ви идват с 50% намаление, ако в рамките на всяка една поръчка включите поне по 4бр. (т.е.може да направите, ако искате и 6 поръчки с по 4 парфюма във всяка)

Във Фокуса пише, че парфюмите трябва да са поръчани в рамките на една кампания  newsm78

# 119
venelia мерси, само че аз 55 дена няма да просрочвам...нали имаше нещо  след 6 дни 3 лв, после след кой ден 6 лв лихва, това ме интересува...
Thinking На мен такива лихви не са ми известни  Grinning

П.С. Редактирала съм си предния пост, според желанията ви  Peace

Общи условия

Активация на акаунт