Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 - Тема 124

• 24 669
  • 381
  •   1
Отговори
# 135
Много благодаря за снимките на часовникаа   bouquet
че клиентката още се чуди дали да си го поръча

# 136
  • о`майна лунна нощ е
Така е - намалят ти поведението като в соца. И на кой му дреме всъщност? Ако просрочието е малко и е в рамките на допустимите дни без лихви и наустойки, какво ме интересува, че пише 1/6, 2/6 и т.н. Не пада клубът, запазва се достигнатия процент ...

# 137
Обещах да пиша за клуб бронз и старата привилегия - подарък всяка кампания.
Това го няма вече, сега освен диплома, увеличен кредитен лимит, 30 бр. брошури с намаление, ще може на РД, Велик ден и Коледа да си поръчваме нещо си с 80 % отстъпка. Та това е. Иска ми се да кажа, малко /според нас/, но от сърце /според тях/  Joy

# 138
Обещах да пиша за клуб бронз и старата привилегия - подарък всяка кампания.
Това го няма вече, сега освен диплома, увеличен кредитен лимит, 30 бр. брошури с намаление, ще може на РД, Велик ден и Коледа да си поръчваме нещо си с 80 % отстъпка. Та това е.

Това са две съвсем различни неща.
За тях писах и по горе, като алармирах за мострите с 30% остъпка.

Не бъркайте привилегиите от топство с годишно ниво ( клуб мисис/мис Алби бронз сребро и злато ) и тези нива бронз сребро и злато които се постигат по нива по куотъри .
Това което сте описали ( увеличен кредитен лимит, брошури с отстъпка и подаръка за празниците ) са привилегии от ТОп клуб или мисис/мис Алби наричайте го както искате. Подаръците всяка кампания зса за  други заслуги- постигнати суми по куотъри като в заивисмост от сумите получавате подаръци всяка кампания , мостри с остъпка и прочие . Решенията за тези привилегии ще излязат някъде около края на първия куотър. Не ги правят базирани на последния куотър защото от К14 до К17  представителите правят такива космически обороти че всеки би могъл да ползва тези привилегии.... което не е изгодно за ейвън.

# 139
Ще има програма за новите спирали от к4 - при 2 бр отстъпка / колкото е най-високият процент възможен за представителите/ + платинен лак, при 4 бр. предходните+спрей за мека коса, при 8 предходните + новият avon Fleur. Отделно при продажба на продукти лукс - подарък колие, за анютата ще има по-висок процент в една от кампаниите. За к3-к5, при поръчки с минимална стойност 120 лв в 2 от 3-те кампании - подарък ярък, лъскав портфейл, при поръчки минимум 120лв във всяка от трите кампании добавяме същата лъскава чанта, при поръчки във всяка една от кампаниите на обща стойност 780лв. добавят usb-медальон във формата на сърце и камъни по него... Има и подаръци от 3 продукта, които ще се получават през второто тримесечие за първото. Направи ми впечатление, че в Пловдив имаше представители от ромски произход, които бяха с друг човек, който да им превежда от... български, на  не знам какъв си език, какво говорят водещите. Shocked Беше жалко. Cry Накрая посъбраха и мострите от столовете/ на всеки стол имаше брошура с текст свързан с  рака на гърдата и по 2 мостри/, но една чиста българка утрепа всички като минаваше със скоростта на светлината по столовете и  обираше  мострите в една торба. Дали така и бяха казали лидерите на екип/ които предполагам са ги платили от собствения си джоб/ не знам. Останах със смесени чувства от вечерта.

# 140
 _re_ge, да така е права си. Малко ми се бяха объркали нещата с тези %, клубове и т.н.
Това което съм изброила са привилегии на топ клуб мис Алби, бронз, злато ...
А предимствата за високия % са друга бира. Ако за съответния клуотър успееш да направиш определената сума освен висок % е имало и подарък за всяка кампания. Дали сега ще е така май още не е ясно. Що толкова сложно са го измислили хич не разбрах, но това си е мой проблем.

# 141
Защо ми излиза така грозно половината страница в реклами?  Thinking Опитвам се да ги махна, но отникъде не мога, много е неприятно. Относно съобщението за 6 кампании и на мен са го пратили. Едни сиящи сме се събрали, блестим, блестим. Joy Да попитам някой поканиха ли го в Новотела, да се видим там. Hug И да кажа относно продуктите, които са посочени,че са с 10 процента, имаше посочени продукти, които не са обвързани с покупка на друг продукт, идват на достигнатия процент. Явно са се объркали при изброяването. Имах поръчани от мъжкия Pure 02 и черния сапун, на нормален процент са ми фактурирани.
Отгоре вляво има надпис - Използвай  старата  визия - щракваш върху нея и гототво  Peace
И аз не понасям новата  Sick
Обидена съм - аз не съм от "сияйните" само "заслужила и успешна"  Sad
Ей, страшна си.Благодаря  Hug!
И всякакви съмнения, че си истинска жена са несъстоятелни.В ляво, имаше предвид дясното ляво, нали  Wink.
martinidan', къде съм гледала като съм писала един Господ знае  ooooh!
Нещо като "ваше средно или мое средно"  Joy

# 142
Момичета, не виждам този бутон за старата визия, нито в ляво, нито в дясно. Пише отговори, известия, има някаква звездичка... Моля, обяснете къде е точно, ама като за много истинска жена. Joy

# 143
  • София
Момичета, не виждам този бутон за старата визия...

Скролваш най-нагоре на настоящата страница, гледаш горе в дясно, под хоризонталния гигантски банер и отляво на вертикалния гигантски банер. Има текст със тъъънки и свееетли буквички "Използвай старата визия".

Скрит текст:
А четохте ли, че има алтернативен форум, хората били недоволни от новата визия. Ама верно е ужас  Shocked

Да запитам и за лака Ballerina (стр. 12) - матов е, нали?

# 144
Момичета, не виждам този бутон за старата визия...

Скролваш най-нагоре на настоящата страница, гледаш горе в дясно, под хоризонталния гигантски банер и отляво на вертикалния гигантски банер. Има текст със тъъънки и свееетли буквички "Използвай старата визия".

Скрит текст:
А четохте ли, че има алтернативен форум, хората били недоволни от новата визия. Ама верно е ужас  Shocked

Да запитам и за лака Ballerina (стр. 12) - матов е, нали?

Не исках да спамя ама и мен ме дразни
алтерантивен форум? това не го разбирам но всеки има право да протестира по своему

Балерина е матова , пастелен лек цвят, обаче трябват поне три слоя да стане добре, няма тази покривност на някои от лаковете които още от първия слой са плътни достатъчно да не повтаряш.

приятелка моя го поръчваше, но нямам нейни снимки
иначе изглежда ето така ( в средата!) :

# 145
Ще има програма за новите спирали от к4 - при 2 бр отстъпка / колкото е най-високият процент възможен за представителите/ + платинен лак, при 4 бр. предходните+спрей за мека коса, при 8 предходните + новият avon Fleur. Отделно при продажба на продукти лукс - подарък колие, за анютата ще има по-висок процент в една от кампаниите. За к3-к5, при поръчки с минимална стойност 120 лв в 2 от 3-те кампании - подарък ярък, лъскав портфейл, при поръчки минимум 120лв във всяка от трите кампании добавяме същата лъскава чанта, при поръчки във всяка една от кампаниите на обща стойност 780лв. добавят usb-медальон във формата на сърце и камъни по него... Има и подаръци от 3 продукта, които ще се получават през второто тримесечие за първото. Направи ми впечатление, че в Пловдив имаше представители от ромски произход, които бяха с друг човек, който да им превежда от... български, на  не знам какъв си език, какво говорят водещите. Shocked Беше жалко. Cry Накрая посъбраха и мострите от столовете/ на всеки стол имаше брошура с текст свързан с  рака на гърдата и по 2 мостри/, но една чиста българка утрепа всички като минаваше със скоростта на светлината по столовете и  обираше  мострите в една торба. Дали така и бяха казали лидерите на екип/ които предполагам са ги платили от собствения си джоб/ не знам. Останах със смесени чувства от вечерта.
Лъскавата чанта и портфейл показаха ли ги?Опиши ги подробно - цвят, големина, дръжки, закопчаване   Heart Eyes.Аз каквато съм сврака, лесно ме лъжат ейвънци  Blush.

# 146
И аз ще съм благодарна за описание на портфейла, че тъкмо бях се засилила да си купувам.

# 147
Направи ми впечатление, че в Пловдив имаше представители от ромски произход, които бяха с друг човек, който да им превежда от... български, на  не знам какъв си език, какво говорят водещите. Shocked Беше жалко. Cry Накрая посъбраха и мострите от столовете/ на всеки стол имаше брошура с текст свързан с  рака на гърдата и по 2 мостри/, но една чиста българка утрепа всички като минаваше със скоростта на светлината по столовете и  обираше  мострите в една торба. Дали така и бяха казали лидерите на екип/ които предполагам са ги платили от собствения си джоб/ не знам. Останах със смесени чувства от вечерта.

Интересно на какъв език са им каталозите! Joy
Боже  , това щеше да е смешно ако не беше трагично.

# 148
аз платих старата поръчка и пуснах скромна нова, ще ме отразят другата седмица, но няма значение...
мисля, че к03 ще я пропусна съвсем, толкова безинтересни каталози отдавна не е имало  ooooh!

# 149
Вече рядко влизам в БГ-мама, но с моето чудо няма как. Та имам въпросче по  тази 2-ра кампания
някой поръчвал ли е новата тоалетна вода  Avon Love, имам запитване дали е трайна.
За съобщенията и аз се присъединявам към много активните през последните 6-кампании  Joy

Общи условия

Активация на акаунт