Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 - Тема 124

• 24 691
  • 381
  •   1
Отговори
# 165
  • на североизток от Рая
Въй, въй .... ма много кърмъзи  тези подаръци, бе!  Па и лачени ... Извинете ме, но въпреки че живея  в махалата, нИмоат ме накара да ги нося !

Аз нямам връзки в маАлата, ама и на мен ич не ми допадат тез чанта и портмоне. То пък много силно това червено. Портмонето си го представям лачено, но на чантата и дизайна й сякаш по ще й ходи една матова кожа, мека...

Рени е права, че ще си имат ценители, съмнение няма, но аз май нямам познати с такъв оригинален вкус.

За Коледа получих портмоне от мъжа си.
Скрит текст:
Така се изръсил, че ме втресе като видях цената.  ooooh! Лачено е, змийска кожа молим ви. Мека и уж била много качествена. Ама то само да не е, при таз цена.

Аз още се ослушвам и не съм пускала поръчка. Ама обикновено пускам в почивните дни и май сега пак така ще е.

# 166
Някой който ще пуска поръчка скоро да ми пише Peace Имам поръчани 2 бижута а аз няма да пускам поръчка Peace

# 167
Благодаря за снимката на чантата и портмонето. На мен ми харесват (не съм от махалата) , дано и на живо изглеждат добре. Peace

# 168
  • Стара Загора
Някаква идея какъв е кода на мострата-спрей на Femme? Гледам в панорамата и не виждам. newsm78

# 169
Някаква идея какъв е кода на мострата-спрей на Femme? Гледам в панорамата и не виждам. newsm78
3406 6

# 170
  • Стара Загора
3406 6

Благодаря.  bouquet

# 171
Мострата е в недостиг...

# 172
  • Варна
За сметка на това стандартната днес я има, за разлика от вчера.

Изчакайте, и без това до понеделник до обяд ако пуснете, ще се получи в сряда, както и ако пуснете сега.

# 173
  • Стара Загора
Мострата е в недостиг...

Хубава работа, ама .... Ейвънска. Mr. Green

Сега значи ще ходя да търся кода на другата. ooooh!

# 174
Аз не харесвам червения цвят.така че изобщо не ме грабват.....но и модела не ми харесва на чантата,но пък ако решат да ми подаряват ще намеря на кого да ги подаря аз Simple Smile

# 175
Защо се тревожите за червения цвят, нали е ясно , че ще свършат още на първо раздаване, и ще има замени... с не знам си от кога... може и да изкомбинират червено портмоне с жълта чанта поради недостиг и т.н.   bouquet

# 176
Защо се тревожите за червения цвят, нали е ясно , че ще свършат още на първо раздаване, и ще има замени... с не знам си от кога... може и да изкомбинират червено портмоне с жълта чанта поради недостиг и т.н.   bouquet

Joy
е там вече няма как да не си модерен!

# 177
  • Стара Загора
Още едно мнение за чантата и портмонето - не съм впечатлена, даже никак. Не са ми по вкуса. Портмонето може и да го използвам, но чантата - не. Ако ги взема незнам и на кого ще ги подаря newsm78.
Искам да попитам "колежките" ,  които са достигнали нивото за най-високия процент отстъпка, т.е. куотъра за К 14 - К 17 /2013 г. получиха ли някакъв подарък през К 01? Защото аз не получих а имам нужните 1000 и колко лева бяха не помня през Q 4 / 2013. Отделно се класирах и за Бронзовия Мисис Алби.

# 178
Вече няма подаръци всяка кампания - нов продукт, както беше миналата година. Ще има подаръци, но за първата третина / кампании 1,2,3,4/, които подаръци ще се получават обаче чак през втората третина. Ползваш си високият процент на базата на предходното тримесечие, подарък за годишния клуб бронз ще получиш в офиса / когато пристигнат ни уведомяват и всеки отива и си ги получава/. Относно червените чанта и портмоне, явно не действат толкова мотивиращо. Но ще ги получа така или иначе, барабар с колието с камъни, може би повечето представители са около 20 годишни и компанията се съобразява с това или просто това е модата.

# 179
  • Варна
... подарък за годишния клуб бронз ще получиш в офиса / когато пристигнат ни уведомяват и всеки отива и си ги получава/...

Подаръкът, тази година, ако правилно чета, е... грамота! Честито на печелившите, и на мене си! hahaha

Има и възможност за к-т с голям % отстъпка за РД, Великден и Коледа, което така и не разбрах дали някой успя да използва, ако правилно помня, че и за миналата година важеше.

Нямаме подаръци за кампания, засега, може и така да си остане.

Те бяха за ниво бронз на куотър, не за достигнат най-висок % (сумите бяха различни), но, така или иначе, това тримесечие си ги спестиха.

Общи условия

Активация на акаунт