Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 - Тема 124

• 24 744
  • 381
  •   1
Отговори
# 255
Момичета,един клиент иска да си поръча от балсамите за след бръснене за чувствителна кожа.Преди е имал един пак на Ейвън за чувствителна кожа в бяла опаковка,но не го намирам из каталога.Да ми препоръчате някой?

# 256
Добре едно нещо не мога да разбера! Извинявам се предварително ако лицето за което говоря е в този форум,не искам да обиждам никого!

Едно от лицата на продавалник е denkata1976,тази жена постоянно пуска обяви,всеки ден получава оценки,което означава закупени продукти и ги пуска на безбожно ниски цени. Аз дори с отстъпка не мога да ги сметна на тези цени.Аз не че съм невинна,също използвам продавалник,но за продукти,които съм поръчала,за да допълня поръчката си.Ами по нея като съдя се вади много от продавалник,освен всички да се набутваме и да пускаме на безбожно ниски цени и така.Нямаме приятели на които да предлагаме.
Отново се извинявам,дори да не съм права,просто това е моето мнение.
Чувствам се обидена заради моя труд,който полагам заради хора като въпросния потребител.

Пазарувала съм от въпросната потребителка и съм на мнение, че е много точна  Peace.Взех си ета този парфюм на Ори, нов, на супер изгодна цена -

Тогава и аз се замислих, как успява да предлага на такива цени и допускам, че е координатор и за нея остава в + координаторския бонус.

За сърдене и дума не може да става - всеки сам си преценява как да продава продуктите.Намерила е начин (вярвам, че не работи на минус  Laughing), при който и тя и клиентите са доволни.Аз лично познавам пхредставителка, която при поръчка над 150 лв (на един клиент!), не прави нито отстъпка, нито подарък  Mr. Green.Ами познайте - клиентката вече е представител и си ползва отстъпка директно от фирмата.

За таблетите - ми смотани, хубави - таблет е.Щот аз и към енергото съм изряден платец и сметките ми не са никак малки, но един чайник не съм получила бонус  Crossing Arms.
Така че, който може и както може , нека се възползва от офертата  Heart Eyes Peace.

# 257
  • Бургас
Преди малко си взех кашона.Всичко хубаво,ама вместо гребен за лесно разресване са ми сложили някакъв лилав шал с дрънкулки newsm78.Идея си нямам какво да правя.

# 258
  • София
...Идея си нямам какво да правя.

Ако приемем, че въпросът ти е сериозен  Mr. Green, би трябвало:
 1) да провериш дали гребенът е фактуриран (ако да - виж точка 3);
 2) да провериш дали шалът е фактуриран (ако да - виж точка 4);
 3) да се обадиш на координаторката ти или да идеш в зоналния ти офис и да обясниш единствено, че не си си получила гребена и да попълниш бланка за недоставен продукт. Доколкото знам по принцип това е задължение на координатора, но понякога нещата излишно се проточват;
 4) обясняваш, че имаш подменен продукт и отново попълваш подобна бланка.

Туиг,  Hug

# 259
  • Бургас
...Идея си нямам какво да правя.

Ако приемем, че въпросът ти е сериозен  Mr. Green, би трябвало:
 1) да провериш дали гребенът е фактуриран (ако да - виж точка 3);
 2) да провериш дали шалът е фактуриран (ако да - виж точка 4);
 3) да се обадиш на координаторката ти или да идеш в зоналния ти офис и да обясниш единствено, че не си си получила гребена и да попълниш бланка за недоставен продукт. Доколкото знам по принцип това е задължение на координатора, но понякога нещата излишно се проточват;
 4) обясняваш, че имаш подменен продукт и отново попълваш подобна бланка.

Туиг,  Hug
Ами да бъда честна-хич не ми се занимава.Гребена ми и фактуриран,шал-не.Тъй като гребена е за мен,изобщо няма да мятам крачоли до офиса.
Узи   bouquetблагодаря за информацията.До сега не съм имала такава случка.Ами пък да не са бляли,все ще го подаря на някого.А за гребена не ме е яд-с него си допълних поръчката.

Много ме боли ухо и най-дребните неща ме дразнят.

# 260
  • София
Момичета, може и да е коментирано, но пропуснах миналата тема  Blush

Този спрей с лавандула
Скрит текст:
в каталозите (К2 и К3) е посочен като спрей за тяло, а на снимката и на продукта пише, че е за завивки - "pillow mist. Кое е вярното?!  ooooh!

Помня, че някой беше писал, че се е пръскал с него и чак сега се загледах в картинката. А вече пътува към мен с идеята да е спрей за тяло и може клиентката да го откаже.  Rolling Eyes

# 261
  • Стара Загора
За чаршафи е. Laughing
Мирише готино, аз имам един любим на Орифлейм с лавандула, който спряха и си кътам моя. След като сменям през седмицата пръскам чистите, пренасям се в рая направо. Много обичам да легна и да ухае възглавницата ми, наистина ми действа отпускащо. Heart Eyes
Не мисля, че ще е проблем да се ползва и за тяло. Rolling Eyes

# 262
  • о`майна лунна нощ е
Четенето на темата обогатява културата ми на домакиня. Как да се отблагодаря за знанията, които получавам от вас  Hug

ПП - може ли да се изкажа за пореданта заменка в продуктите на специални цени  smile3511
Ако и на мен ми бяха пратили ЛРД вместо Марийка, някой много щеше да си го отнесе по телефона.

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 20:24 от `ТуиГ

# 263
  • Пловдив
Да се оплача от поредните неблагополучия с Ейвън. Пущам поръчка, всичко зелено, след 5 мин фактура - пастелите за устни в недостиг. Избирам ги пак аз в поръчка - още зелени!
Звънях в кол центъра, много нелюбезна служителна - Христина Лазарова. Осведоми ме, че светофара не давал 100% сигурност, имало вероятно проблем в софтуера. И побърза да ми затвори.
Много ме яд, защото колежките ги чакаха с нетърпение тези пастели, сега се отлага до следваща поръчка. Ако знаех, че ги няма, щях да чакам да се появят в близките дни и тогава да си пусна тази поръчка. Но това е, на  Ейвън вяра не може да се има! Поне гледам да не се ядосвам вече.

# 264
Да се оплача от поредните неблагополучия с Ейвън. Пущам поръчка, всичко зелено, след 5 мин фактура - пастелите за устни в недостиг. Избирам ги пак аз в поръчка - още зелени!

това е безобразно безобразие.
ако на мен ми се случи ще пиша жалба и ще се откажа от продукта който е светел на зелено ( това е видимо на потвърждението за полуената поръчка от Ейвън), но е недостиг. Бих ги отказала защото с въпросния продукт на същата цена а дори и на по-ниска понякога,  може да се пълни следваща поръчка.

Ейвън само биха загубили от подобна лъжесветофарна политика защото в ситуацията  ако пастелите помагат поръчката да стигне по голям процент, представителя е в правото си да се откаже от тях заради дезинформиращия светофар, Но процентът му по поръчката няма как да падне. и ако ги откаже може да ги използва отново като продукти в следващ та поръчка , иа пак ето ти по-висок процент....

стана малко объркано но тези които са стари представители разбраха какво имам в предвид!

Някой знае ли от мини-ароматите специално предложение за представители какво пристига ?

# 265
  • Пловдив

това е безобразно безобразие.
ако на мен ми се случи ще пиша жалба и ще се откажа от продукта който е светел на зелено ( това е видимо на потвърждението за полуената поръчка от Ейвън), но е недостиг. Бих ги отказала защото с въпросния продукт на същата цена а дори и на по-ниска понякога,  може да се пълни следваща поръчка.

Ейвън само биха загубили от подобна лъжесветофарна политика защото в ситуацията  ако пастелите помагат поръчката да стигне по голям процент, представителя е в правото си да се откаже от тях заради дезинформиращия светофар, Но процентът му по поръчката няма как да падне. и ако ги откаже може да ги използва отново като продукти в следващ та поръчка , иа пак ето ти по-висок процент....

стана малко объркано но тези които са стари представители разбраха какво имам в предвид!

Някой знае ли от мини-ароматите специално предложение за представители какво пристига ?

Разбрах те чудесно! И точно това направих. Ами то в следващия каталог пастелите са на 6.90, при цена сега 8.90!
От миниароматите пристига точно това, което е в листовката - Sensuelle. Но аз първата поръчка я пуснах в началото на кампанията, не знам дали все още са налични.

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 15:58 от *Дорис*

# 266
  • Стара Загора
А мини аромата Sensuelle спрей ли е или рол-он?

# 267
Разбрах те чудесно! И точно това направих. Ами то в следващия каталог пастелите са на 6.90, при цена сега 8.90!
От миниароматите пристига точно това, което е в листовката - Sensuelle. Но аз първата поръчка я пуснах в началото на кампанията, не знам дали все още са налични.

чудесно! разбираме се бързо и точно!

Аз също получих Сеншуъли ( те са мини аромати на спрей 15 мл ), но във важните съобщение пише че до 04.02 ще са в недостиг и ще са заменени с ЛРД. затова питам каква е картинката в момента.

# 268
  • Стара Загора
Ясно защо са фактурирали на приятелката ми Червената рокля вместо Сеншуъл. hahaha

# 269
Имам питане:

Тази обща стойност е на брутните продажни,а не нетните,нали така?
И когато се изпълни,автоматично при поръчка се намалят в съответния процент ли?Разбира ли се,че си ги достигнал?Нещо изпращат ли ти или съответно като влезеш в сайта за поръча ще изписва,че поръчваш на този процент?И друго питане за всичко ли важи процента?Нали примерно за чантите е  определен процент,в случая....за тях е важи ли? Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 17:16 от ekita

Общи условия

Активация на акаунт