Монодиета - част 9

• 88 660
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро Simple Smile
TheOneS хубава ваканция  Sunglasses
Аз след вчерашното плюскане: 3 банана, 3 портокала, 800 гр грозде и 200 гр боровинки съм -400 гр. Знам, че не беше много моно , но така бях закопняла за плодове.
Днес ще се пробвам на чай и вода, че не ми остава много време. След три седмици трябва да се напъхам в къси панталони без да умирам от срам Embarassed
Хубав ден   bouquet

# 586
Здравейте и от мен отново! От днес съм при вас както си обещах.  Hug
Няма да мога да отчитам килограмите си първите дни, защото ще съм далече от кантара, но обещавам да споделям каквото мога, за да се мотивираме взаимно.  Flutter

Днес /1 ден/ - Кисело мляко (Верея 0,1%)
Имам навика да си взимам само обезмаслено. Смятам да хапна 3 кофички.

Имам един въпрос...ще правя една от монодиетите за 10 дни. После след колко време мога да започна още един кръг от 10. Чувала съм, че е хубаво да има малка почивка, за да може организма да не свиква и да има повече ефект.  Thinking

Поздравления за минусите!  Hug

# 587
pinko, ние с кантар ас и говорим само сутрин  Twisted Evil
съни, дарлинг, освен луната какво друго похапваш днес  smile3560
и Грип изчезна   Nature Partly Sunny

newsm55

Всеки ден съм в темата и чета . Peace
Днес е последният ден от моето моно HugНали се прецаках
с още един ден на кисело мляко и диетата стана 17дена Laughing
Исках в понеделник да се метна на кантара ,но го отложих за утре Praynig

# 588
Добро утро монодами   bouquet

Ditka74 Благодаря ти.  Hug Скоро всички ще се напъхаме в късите панталонки  Peace
Shiro Успех  Hug Аз смятам след моето 16-дневно моно да направя 1 ден почивка и веднага след това да го повторя, но не знам дали е правилно  newsm78
pinko Удържаш ли фронта на оризче?  Hug
ГРИП  Hug Чакаме да споделиш резултата.  Praynig Сигурна съм, че ще е чудесен  Hug

Herzen, sun sea Вие как сте, момичета? Как върви диетуването при вас?  Heart Eyes Hug

Моят отчет: Вчера бях на сухарчета. Изядох около 20-25бр.  Embarassed (1п. и половина, около 200-250гр. беше) Не знам дали е много, но пък ми бяха разпределени през целия ден.  Blush
Днес: Сиренце - обожавам го!  bowuu (купих си 500гр., обезмаслено сиренце) Flutter Whistling

# 589
Амиии  Embarassed Hug
отговарям без бой
1 ден - само ориз = -0.300гр.
2 ден- 100гр. печени орехи, 100гр. сушени черни боровинки, 1с.л.извара и 1 кофичка кисело мляко 0,1% = -0,300гр.
3 ден.....до сега нищо днес смятам да е риба печена
4 ден утре сирене и Вино
и приключвам.

п.с. Питам какво да взема да пия за отводняване... хапчета... билка.. задържам много вода и лекинко подпухвам?!

# 590
pinko,коприва,чая на проф.Ламбрев.
ще се включа след малко.
хубав ден на всички!

# 591
  bouquet
аз междувременно намерих това
http://www.iherb.com/now-foods-water-out-herbal-diuretic-100-veggie-caps/15373
някой да го е пробвал newsm78

# 592
това са 100 таблетки, не е добре според мен да учиш огранизмът да се отводнява с хапчета
пробвай това
http://apteka.framar.bg/30021788/%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D1%83%D0%B8% … 250-%D0%BC%D0%BB-

флурантрил е хапчето за екстремно отводняване, но е толкова силно, че след него усещаш дори кожата на пръстите изсъхнала, то е ако ти е много тежко в момента, преди цикъл или нещо подобно извънредно

# 593
Здравейте, дами!

Пиша ви докато хапвам. Вчерашния първи ден на кисело мляко завърши успешно и без прегрешения. Нямах апетит и хапнах само 2 кофички + много вода и чай. Въпреки МЦ реших да се кача на кантара сутринта.  #2gunfire

Отчет /1 ден/: -0.900  Crazy
Днес /2 ден/: Зеленчуци. За разлика от вчера днес съм доста гладна. Хапвам си доматки, чушчици, авокадо и морковки.

За да се мотивирам си напомням как искам да видя 5 като първа цифра на кантара. Близо съм! Crazy
Лелеее възхищавам се на дамите, които издържате 16 дни. Аз повече от 10 дни не мога. Предполагам като ми свършат ще си направя почивка от 3-4 дни и ще направя още 10, така реших последно.  Heart Eyes  Hug

Успех момичета!  Hug

# 594
pinko ,А ОТ КАКВО задържаш?Аз имам същия проблем,но ми е от урозаболяване.Принципът е колкото повече пиеш,толкова повече ще отделяш.
От фурантрила може да ти падни кръвното.Ликуида на мен не ми помага.Ограничи солените храни.Калия отводнява и съответно храните,в които го има-картофи,кайсии..2-3 дена на картофи с копър и магданоз избутват излишната вода,стига да не я държиш хормонално или за друг проблем.
От работа се включвам мимоходом,после ще пиша обстойно и поименно. Hug

# 595
-5.600  HugОбщо за 17 дена и два подготовка -10.900 кг. Peace
Сега ще почивам три дни и от понеделник с кимоно Laughing

# 596
Shiro Браво. Продължавай в същия дух!  Peace
ГРИПче  newsm20 Бих казала само едно голямо: БРАВО! За волята и резултата! Голям стимул си, да знаеш!!!  Hug Hug Hug Успех с кимоното  Heart Eyes  Hug

# 597
Shiro Браво. Продължавай в същия дух!  Peace
ГРИПче  newsm20 Бих казала само едно голямо: БРАВО! За волята и резултата! Голям стимул си, да знаеш!!!  Hug Hug Hug Успех с кимоното  Heart Eyes  Hug
Нали се сещаш  ,че 2 ,3 кила са вода newsm78
Реалните кила с 7 ,8  Crossing Armsс едно леко прегрешение през целият режим -малко черен шоколад Crossing Arms

# 598
  • В страната на чудесата!!!
Привет момичета  и успех на всички с диетките! Като за начало се включвам от утре с една пет дневна ! Няма да казвам колко имам да свалям, че ме е срам  Embarassed но бавно но славно дано успея, че прекалих  Mr. Green! Ще докладвам резултати! Лека вечер!

# 599
Привет! Hug
vaniaSH79,добре дошла! HugИ успех! Peace
ГРИП,огромно браво!Не помня в темата някой да е свалил толкова много!Поздравления!  bouquet  bouquet  bouquet
TheOneS,приятна,емоционална,вълнуваща и много релаксираща почивка! Hug
Shiro,хубав минус и добре дошла! Hug
Herzen,да се мятаме на тестваното от Грип моно.На нашето явно сме привикнали. Embarassed
Ditka74,добре дошла! HugТи кое моно правиш?
Лека вечер! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт