Автоимунен тиреоидит на Хашимото (32)

• 71 791
  • 718
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Rakg,слушай си доктора Peace
Магнитче,честито,страхотна новина Hug
Мереленда,приятелко,кажи малко повече за жълтия кантарион Praynig

# 466
нЕма как да не се поФалА! ТСХ 1 и гестационния диабет е в миналото Whistling
Браво, много се радвам. А  нещо в храненето промени ли?

# 467
ракг, 1,04 е страхотен резултат. ок е под 2 по принцип, но начев примерно предпочита да е около 1 за всеки случай. така че ти изобщо не си над нормата, ама си си направо екстра.
междувпрочем моят тсх сега е 1,8 и той остави на мен да преценя дали да си увелича дозата или не, ерго и така ми е ок. увеличаването е за презастраховане.

# 468
Благодаря ви много за успокоението Simple Smile

# 469
  • София
Браво, много се радвам. А  нещо в храненето промени ли?
Да,промених,спрях да пазя диетата,която спазвах по време на бременността заради гестационния диабет Mr. Green сега ям абсолютно всичко Mr. Green добрите резултати са ми вследствие на никаква диета или ограничване на каквито и да е храни.

# 470
Здравейте,

аз също имам Хашимото,може би някои момичета помнят ,че писах веднъж -дваж  Mr. Green 

но към днешна дата теста показа  EFP  и ако може да ми препоръчате лекар ,който води женска консултация по ЗК във Варна.

Здравей, честито и от мен!!! Бих искала да те попитам, имаше ли някаква терапия преди това?

# 471
Спокойно бременни майчета, аз изкарах и последната си успешна бременност на лтироксин 150 и сега пия 100-тарка.

Само него ли пи по време на бременността?

# 472
Браво, много се радвам. А  нещо в храненето промени ли?
Да,промених,спрях да пазя диетата,която спазвах по време на бременността заради гестационния диабет Mr. Green сега ям абсолютно всичко Mr. Green добрите резултати са ми вследствие на никаква диета или ограничване на каквито и да е храни.

Браво, поздравления! Прекрасен резултат на ТСХ, на какво смяташ, че се дължи основно?

# 473
  • София
е...аз бях на доза 100...пия си хормона...сега съм на 75.

# 474
е...аз бях на доза 100...пия си хормона...сега съм на 75.

Ясно, аз реших, че си махнала хормона ... пожелавам ти го от сърце   bouquet

# 475
  • София
Докато кърмя едва ли ще го махна..

# 476
Здравейте Simple Smile Честит празник - 3ти март Simple Smile
Нова съм, четох и предишни теми, търсих в интернет, но не намерих това, което търся. Интересува ме някой пил ли е Androcur  от 10мг и откъде мога да си го набавя, понеже навсякъде имат само от 50мг? Благодаря предварително Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 08:42 от maribelka

# 477
Браво за хубавите новини magnet_for_happiness  ! Нека да са повече и повече! Хубава вечер!

# 478
k@li, макар да съм пила дълго време жълт кантарион, изобщо не съм запозната да ти кажа.
През времето, през което го пиех не страдах от болести и не четях за лекарства, симптоми и разни подобни.  Embarassed
Счупих опашната кост преди години. В последствие имах много проблеми с гръбнака, възпалени нерви, залежаване, смъквания и т.н. Именно тогава ми бе предписан за прием, като в началото пиех по-високи дози, а последствие поддържащи (контролирано лечение от хомеопат).
Четейки сега приложението на жълт кантарион намирам това: "Силни, спонтанни или травматични болки в нервните окончания.
Пронизващи болки, нетърпими пробождания по хода на нервите в травмираната област с центростремително разпространение."
Точно за това ми беше предписан.
Знам че действа и успокояващо на нервната система. Hug

# 479
Нещо съм пропуснала да се запиша, ама то едно ли е:)
Няма с какво да се похваля, нито оплача, дерзаем Simple Smile

Честит празник!

Общи условия

Активация на акаунт