Ухапване от котка

• 35 132
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
  • USA
О, да, знам. Но това е работа на докторите, като имат регистрирани алергиите ми, знаят какво да изпишат. Само аз трябва да открия точният АБ, към който получих реакция.

# 31
Здравейте., аз гледам една котка пред блока. Но днес леко ме ухапа, драскотина стана ..  Проблемът е че съм бременнна... Не трябваше да я пипам. Промих с ракия . Може ли да стане нещо. Скоро правих изследване за токсоплазмоза, дори не съм взела резултатите:(

# 32
Здравейте., аз гледам една котка пред блока. Но днес леко ме ухапа, драскотина стана ..  Проблемът е че съм бременнна... Не трябваше да я пипам. Промих с ракия . Може ли да стане нещо. Скоро правих изследване за токсоплазмоза, дори не съм взела резултатите:(

Може много работи да станат, дано нищо ти няма. Отиди в спешна помощ, би трябвало да ти се сложи тетанус, но не знам дали се прави на бременни. Дано не ти се възпали ръката, защото моята се възпали въпреки промивките и се наложи да пия антибиотик.

# 33
Не, то дори зарастна, не се възпали. Въпросът е да не съм пипнала нещо и как да знам Sad

# 34
Защо не се консултираш с личния си лекар. Знам, че котките могат да пренасят токсоплазмоза, но не съм наясно какви са признаците, има ли такива, кога се появяват и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт