Новите ни козметични похождения 53

• 65 921
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
Foncé,подаракът само към този продукт ли е или има някакви промоции?

В Сефора също има подарък несесер с 4 мини продукта на Клиник за покупка над 80лв.

# 691
# 692
  • Belgium
Помня че някои момичета в темата много харесваха тоалетните трици на българската фирма Христина, но трудно ги намираха. Днес видях, че са отворили цял щанд на фирмата в Sky City, ако на някой му е удобно.

И по темата:

+ подаръчния комплект

# 693
  • sofiq
20 лева е в DM. В Remedium мисля, че е по-евтина с около 2-3 лв.

Виждах я в няколко квартални козметики на цена 14,99лв.,голяма разлика в цените ooooh!

# 694
  • в 1001-та нощ
LA ROCHE-POSAY - HYDRAPHASE Intense Rich

HYDRAPHASE Intense Riche е с богата, но немазна кремообразна текстура и е адаптиран за суха до много суха чувствителна и дехидратирана кожа. Съдържа иновативна активна съставка -Фрагментирана хиалуронова киселина с двойно действие:
- Незабавно и интензивно хидратира кожата благодарение на хигроскопичните си свойства.
- Дълготрайно задържа водата в дълбочина и предотвратява загубата, и стимулира производството на протеини, които изграждат междуклетъчните връзки.

+

# 695
# 696

Много красив.  Heart Eyes Днес бях с него и цял ден се оглеждах в огледалото.  Mr. Green

# 697
Шшшт, че утре имам много работа, не мога да вися цял ден пред огледалото, а ще му правя сефтето  Mr. Green
Lady Mischievous Marissa
Just This Once Jamie

# 698
  • USA, Steak State

# 699
# 700
  • Бургас
Aromatics Elixir Clinique
DIORSHOW FUSION MONO Spring Look Céleste  са моите  Heart Eyes

# 701
  • Torino,IT
Честит празник на именничките днес и Свети Валентин Heart Eyes

Записвам се по темата

Goldwell Inner Effect Anti Dandruff Shampoo

L'Oreal Dermo Expertise Skin Perfection Micellar Solution

L'oreal Mega Volume Miss Manga

# 702
Нов продукт е на пазара и трябваше да го имам. Невероятен е! Heart
http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2014/02/la-roche-posay-ci … vres-barrier.html  Embarassed Heart Eyes

# 703
  • Somewhere far away
Нов продукт е на пазара и трябваше да го имам. Невероятен е! Heart
http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2014/02/la-roche-posay-ci … vres-barrier.html  Embarassed Heart Eyes

ей , аз имам много голям проблем с устните и то от доста време. много са напукани и нищо не помага. мисля че трябва да го пробвам този балсам. ще ми кажеш ли от къде го взе? има ли го в Ремедиум?   bouquet

# 704
  • Пловдив
Подарък за празника  Simple Smile

Tom Ford Black Orchid

Общи условия

Активация на акаунт