Новите ни козметични похождения 53

• 65 921
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
# 706
  • София
Нов продукт е на пазара и трябваше да го имам. Невероятен е! Heart
http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2014/02/la-roche-posay-ci … vres-barrier.html  Embarassed Heart Eyes

ей , аз имам много голям проблем с устните и то от доста време. много са напукани и нищо не помага. мисля че трябва да го пробвам този балсам. ще ми кажеш ли от къде го взе? има ли го в Ремедиум?   bouquet
И аз съм много доволна, плюс крема cicaplast!
Моят е от ремедиум за 7,60 мисля Peace

# 707
# 708
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 17:19 от joy_r

# 709
  • Somewhere far away
Нов продукт е на пазара и трябваше да го имам. Невероятен е! Heart
http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2014/02/la-roche-posay-ci … vres-barrier.html  Embarassed Heart Eyes

ей , аз имам много голям проблем с устните и то от доста време. много са напукани и нищо не помага. мисля че трябва да го пробвам този балсам. ще ми кажеш ли от къде го взе? има ли го в Ремедиум?   bouquet
И аз съм много доволна, плюс крема cicaplast!
Моят е от ремедиум за 7,60 мисля Peace
супер, благодаря ти !

# 710
# 711
  • USA, Steak State

# 712
Подарък за празника  Simple Smile

Tom Ford Black Orchid

Завиждам  Cry

# 713
Лек хидратиращ крем с термална вода La Roche-Posay - HYDREANE - Legere - за нормална към смесена чувствителна кожа.

+

# 714
  • в 1001-та нощ
Жаки  Heart Eyes честито  newsm76

От мен два флуида от Л'Ерболарио

1. Флуид за Лице с Тройно Действие - Мултиактивна Терапия против Стареене с хиалуронова киселина

Скрит текст:
Флуид за Лице с Тройно Действие

Мултиактивна Терапия против Стареене

Хиалуроновата Киселина е функционалното вещество, около което е изградена изцяло формулата на тази Мултиактивна Терапия против Стареене. В свежата текстура на този Флуид, тя е три пъти активна: ниското, средното и високото молекулно тегло позволяват на тази неуморна молекула да работи на различни нива на кожата, добавяйки огромни колическтва вода и ограничавайки дисперсията на влажността навън, феномен, който лишава кожата от водния й резерв и я излага на риска от сухота и последващата поява на бръчки и отпуснатост. Уникалната особеност на Хиалуроновата Киселина с ниско молекулно тегло е да навлиза навътре в кожата, за да спомогне физиологичното производство на Колаген, протеин от съществено значение за тъканите, за запазване на типичните за младостта еластичност и тургор.

2. Мултиактивен Серум - Опъващ Флуид с Незабавно Действие

Скрит текст:
Мултиактивен Серум

Опъващ Флуид с Незабавно Действие

Концентриран серум с незабавно и кумулативно действие. Осигурява оптималното използване на мощните функционални елементи от растителен произход, които предадени незабавно на кожата, благодарение на фосфо липидните Липозоми действат върху текстурата, цвета и опънатостта й: опъващият ефект, който се усеща веднага след приложението, представлява истински козметичен лифтинг на лицето, който прави по-фин овала и опъва линиите. Това го прави идеалният продукт, който може да се приложи преди всяка друга грижа, включително и в зоната около очите за официален грим или за специални случаи. Той постепенно подхранва кожата, успокоява и помага за предотвратяване появата на бръчки.
Подходящ за всички типове кожа, Серума против стареене има различни форми на приложение:
1) Поради незабавното му опъващо действие на чертите на лицето, представлява идеалното средство за "спешна помощ" в критични моменти: само с няколко приложения се постига гладкост, блясък и тонус, уплътнява и придава ослепителен ефект на грима .
2) За дълъг цикъл (20 дни), повтарящи се през годината, се оказва ефективно превантивно средство срещу стареене.
3) Използван непрекъснато възстановява и помага на особено уморената кожа, запазвайки еластичността и опъвайки чертите.

# 715
  • USA, Steak State

1. Флуид за Лице с Тройно Действие - Мултиактивна Терапия против Стареене с хиалуронова киселина

Скрит текст:
Флуид за Лице с Тройно Действие

Мултиактивна Терапия против Стареене

Хиалуроновата Киселина е функционалното вещество, около което е изградена изцяло формулата на тази Мултиактивна Терапия против Стареене. В свежата текстура на този Флуид, тя е три пъти активна: ниското, средното и високото молекулно тегло позволяват на тази неуморна молекула да работи на различни нива на кожата, добавяйки огромни колическтва вода и ограничавайки дисперсията на влажността навън, феномен, който лишава кожата от водния й резерв и я излага на риска от сухота и последващата поява на бръчки и отпуснатост. Уникалната особеност на Хиалуроновата Киселина с ниско молекулно тегло е да навлиза навътре в кожата, за да спомогне физиологичното производство на Колаген, протеин от съществено значение за тъканите, за запазване на типичните за младостта еластичност и тургор.

И аз се обзаведох покрай Аленка.  Mr. Green

# 716
# 717
  • USA, Steak State
Sexy in sequins  Pop the Bubbles The Statement Piece  Italian Leather  Lavender Soap   Selene      YBF "Plum" 

# 718
Подаръци от вчера. Heart Eyes

Зелен цвят

В друг цвят

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 09:29 от densi

# 719
  • гр. София
Подаръците ми от снощи:

Цветовете нещо не можах да ги заснема като хората затова ще напиша кои са:
Почвам отгоре надолу и отляво на дясно.

- Vibrant Grape
- Stars 'N' Rockets
- Sushi Flower
- Swimming
- Lucky Green
- Bitter

Лаковете са на Сефора и са млечно лилаво и светло зелен.

Общи условия

Активация на акаунт