Мъжко име с четири букви

• 13 877
  • 104
  •   1
Отговори
# 45
  • край морето
Асен
Боил
Димо
Емил
Иван
Олег
Сава
Слав
Тома
Хари

# 46
Крум да............мъжът ми цялата първа бременност повтаряше , че бебето ще е Крум..... да ме дразни / в градината имаше един Крум , дето ме харесваше и ме закачаше..../
 Ако бях чешит накрая трябваше така да го кръстя Mr. Green

Сега името не ми се струва лошо Hug

# 47
  • Варна
Благодаря на всички за предложенията! Hug Както казва Мечо Пух, "Колкото повече, толкова повече".  Mr. Green

И аз си мислих за Крум, че стана популярно покрай Хари Потър. Peace Ама нещо хич не ми се връзва с имената на другите двама - Симона, Филип и Крум... Rolling Eyes

За Хари - мъжът ми е категорично против. Peace

Радо и Миро хич не ми звучат интернационално, да не говорим, че за мен са и галени имена, не цели.

Хуанита Банана, нямаме за момента намерение да ходим в чужбина, но не се знае някой ден кое от децата накъде ще реши да потегли. Мислим в перспектива. Simple Smile Важно ни е на български да са четири букви, на останалите езици няма значение, защото на различните езици дори и имената често се изписват по различен начин.

Естел Бързоход, dejie, нищо не се знае, може пък някой ден да се събудя с друго име в главата. Но засега това са ни изискванията. Peace

Мъж ми каза Иван - на галено Джони  Mr. Green

Joy Joy

Как хубаво ще ми се реши умуването, ако е момиче! Mr. Green

# 48
  • Варна
Благодаря на всички за предложенията! Hug Както казва Мечо Пух, "Колкото повече, толкова повече".  Mr. Green

И аз си мислих за Крум, че стана популярно покрай Хари Потър. Peace Ама нещо хич не ми се връзва с имената на другите двама - Симона, Филип и Крум... Rolling Eyes

Все владетелски имена. Wink

А кое избрахте за момиче? Flutter

# 49
  • София
Аз миро, по-точно като МирО  го свързвам с интернационално от художника, не толкова с умалителното Миро от Мирослав/люб Wink

# 50
ЯСЕН !!!

страхотно е това име Simple Smile

# 51
Слав
Димо
Боби
Леон
Джим
...подредени според моите лични предпочитания

# 52
  • Sf
За мен Марк и Емил са най-близки до зададените критерии. От тези двете Марк ми звучи по-добре до Симона и Филип. И презимето Марков ми харесва една идея повече от Емилов, макар че Емилов също ми харесва.

# 53
Сава
Адам

# 54
Матю ..... (като бащино име може да се изпише без да е членувано)

# 55
Алек,Крис,Марк,Деан,Елин,Еван,Йоно,Асен,Боил,Боно,Леон,Лука,Макс,Нико,Томи,Влад ,Грег

# 56
Симона,Филип и Марк
Симона,Филип и Боян

Емил не ми харесва чак толкова.

# 57
Чоколина, а как избрахте имената на другите две деца? Хем са интернационални, хем хубави.

# 58
Каан, Ноел

# 59
  • София
Каан? От турските сериали ли? Каан и Ноел имат красиво звучене, но не ми се струва, че отговарят на изискването да не звучат странно в България.

Общи условия

Активация на акаунт