ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 46 тема

• 35 908
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Дано се намери кокерчето  Praynig От опит знам, че много често когато избяга куче може да го намерите през пресечка в съседа. На мен ми се е случвало, на колега също. Той цяла нощ е минавал покрай въпросния двор , даже каза, че сядал на пейката почти до къщата където после се разбра, че е кучето му, а кученцето явно понеже го чува да минава наблизо и не е излаяло изобщо. Добре, че пръснали обяви и по случайност заговорили комшийката и тя казала, че е прибран.
Успех!!!!  Praynig

А тези китайци  Sick Бяха ми дали едно семейство китайци - родители със седем бебета и голи и облечени. Една жена си ги купила родословни и решила да ги заплоди. Бебетата щъкнали вече бяха към 40 или 60 дни не помня, а може по-големи да са били най-много на 3  м. И се почнало едно цапане у тях ....тая вдигнала ръце и решила ..... да ги пусне в Морската градина пък който иска да ги взема  #Crazy Добре, че ми се обадиха и като чух се ужасих - февруари тея голите и в Морската градина, а това, че всеки ще ги мисли за крастави и болни и ще ги наритат никой не се сещаше ама на оная не и дремеше. Взех ги аз ама толкова невъзпитани кучета не съм виждала. Ако можеха щяха да се качат на полилея и от там да пикаят и дрискат. Пък така гнусно воняха май заради скапаната храна. Едва ги изтърпях две седмици, те изораха всичко и ги дадох на един познат понеже имаше къща и двор. Той се видя в чудо с тях, но поне успяхме да им намерим домове даже две се върнаха отново във Варна чак от София. Но вече не искам да я погледна тая порода като знам как ги скубят с кола маска  #Crazy и им стискат черните точки тип акне по тялото  Sick Не е за мен тоя "екстериорен" садизъм. От тогава вече харесвам облечените китайци повече от голите.

А тея "чихита" в магазина първо не са чихита и колко ли им е била преди цената, че да са на промоция за 900 лв  newsm78

Машака , такова бЯличко ми е мечта от дете, но при чихитата чисто бял цвят е много, много, много рядко  Sad Все са кремчета, които се раждат снежно белички, а после стигат до оранжево в зряла възраст. Белите са винаги в съчетание с някакво петно от друг цвят по кожата или албиноси. Траяна няма петно, само на окото има нещо черно и може би това е нейното "петно". На едното око няма пигмент на целия клепач ( в чужбина набързо щяха да и направят един перманентен грим  Wink ) , но това да и е кусура, ще и диря гримосан мъж  Sunglasses

На снимката не си личи, но ушите и са остригани като на йорки  hahaha С много "тежки" уши е космите тежат и ухото клепва. Та сега ще сме си с ошмулени уши докато не израсне напълно и да им заздравее хрущяла на ушичките, но и така  ми е сладуранка. Гледах уж да не я снимам такава смешна ама не се сдържах като ги видях как се гушат двете с щерката и ги нащраках  Heart Eyes Heart Eyes

Лиске, на моите дечковци мажа гърлото с тампон от гранулин и нишадър. От няколко години сме на тази процедура и няма гнойна ангина дето да ни се опре и не са пили антибиотици вече 5 г.

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 11:59 от Ancheto

# 571
  • София
За мен са някак си гнусни тези голите песове.
Аз обичам да галя копринена козинка.  Heart Eyes
Анче, направо ме разбиваш с твоите истории.  Laughing

Някакъв съвет какво да правя с порязана лапа,
раната е дълбока и при всяка разходка тече кръв ?
Промита е, вчера я извеждах с чорап, но го настъпва
и той пада, 100 пъти го обух ... Май ще и връзвам бинт,
друго не се сещам.

# 572
Гадна работа това с лапата  Sad  Можеш да сложиш чорап и като излизате сложи гумена ръкавица(наелонова торба) от дебелите ако можеш да я натамъниш и залепи с лейкопласт малко отгоре и свържи края начорапа с козината на лапата, за да стане неподвижно. Гуменото го сложи отгоре и пак леко го залепи да не пада, но да можеш да го свалиш след разходката. Виж дали не се налагат шевове. Маз на Вишневски, нещо с алое вера или друго мазило антибиотик мацай там да минава по-бързо. Hug

А истории имам много  Laughing

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 12:27 от Ancheto

# 573
  • София
О, не се бях сетила за ръкавица, сега ще видя какво ще сътворя.
Благодаря!  Hug

# 574
Момичета, здравейте!
На 07.02.2014 г. в Елин Пелин се изгуби /по скоро го откраднаха/ Монти - кокер шпаниол, на 7 години. Със сигурност са го отвели на друго място. Вчера ми се обади жена от Пазарджик, която беше видяла снимките му във Фейсбук, каза, че онзи ден в ХЕИ Пазарджик е дошло куче като Монти. Тя не е имала възможност да го вземе вкъщи, и го е дала на нейна приятелка, живуща в село Виноградец. Пренощувал е в къщата и доколкото разбрах, но на сутринта, когато тръгнала на работа, кучето е избягало от двора. Вчера обикаляхме цяла вечер селото, но не го намерихме. Може би някой се е смилил и го е прибрал, може и да е хукнал някъде по пътищата. Моля Ви ако видите някъде лутащ се /в която и част на България/ кокер шпаньол да се обадите на 0885830163 или 0877739149.

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Не мога да кача снимка....

Пусни обявата и в групата на кокерите във фейса.

# 575
Ето тези бинтове са много добри и са леко гумирани и малко предпазват от влага
Този съм ползвала
Тази пък е горчива против гризане и влагоустойчива
Да попитам, че моята изкуфяла тиква не се сеща - да сте срещали обява на загубен курцхаар или германски брак във Варна? Четох някъде и не се сещам къде, а сега видях, че има намерен такъв.

# 576
жгмъц, дано се оправи скоро лапичката. Hug  Това с ръкавичката е добра идея, също може бинт - от горе чорап, вързан с нещо за лапичката.

Иначе и аз не харесвам голи кучета. Друго си е, да има козинка.  Wink

# 577
жгмъц,дано скоро се оправи лапичката !

Сиси , благодаря   bouquet

# 578
Първоначално не се сетих за тези бинтове, но те са по-удобни от ръкавицата даже понеже са много еластични и може да се моделират по лапичката само като ги притиснеш и стават като изляти по крачето.

# 579
  • виртуално
Някакъв съвет какво да правя с порязана лапа,
раната е дълбока и при всяка разходка тече кръв ?

Предишният ми кокер няколко пъти се беше порязвал на стъкло.
Много кървят тези рани и трудно зарастват.
Но лекарят ми ги лепеше с някакво лепило  Peace и след това само няколко дни пазех от замърсяване, но не се е отваряла раната

# 580
  • София
Много съм смотана, падна цялата галимация, която
сътворих като превръзка... А такъв бинт не знам от
къде да взема...

# 581
Радвам се, че всички кучовци са добре!  Simple Smile
Тези голите и аз не ги харесвам! Whistling
А коя марка са добри каишки за бълхи и кърлежи?
Такъв бинт в някоя по-голяма аптека до болница трябва да има.  Peace
А за изгубеното куче,чета,че много кучета ги водят в приют ако ги хванат и после хубавите породи веднага до 15 дни ги дават за осиновяване. Дано се намери кучо! Praynig
Нещо с разтворите за капане не ми се иска да пробвам. Пък и то една педя тяло...все си викам една каишка ще го пази от бълхи....  Joy
Аз къпя кучо на месеца веднъж...лятото ще видим дали ще хареса повече водата,сега е като препариран в банята! Simple Smile

# 582
Виж в аптеките и във ветеринарните кабинети. Ако импровизираш с ръкавица трябва да е добре лепящ лейкопласта иначе ще падне. Прозрачния не става  Naughty

На моите бебчета днес започват да им се отварят очичките и все още са залепени в краищата Simple Smile

Шантавото ни тойче с четката си за зъби  Joy hahaha
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 14:23 от Ancheto

# 583
  • виртуално
Ама и тойче ли имаш, невероятни са  Hug
В парка се разхожда един такъв разбойник, който явно не съзнава колко е дребен и упорито ни пази от всички огромни кучета  Joy
А като му се скара собственика, малкият се просва на земята и се прави на умрял

# 584
Имам си тойче и това ни е "кучето играчка" "куче за терор"  Joy - мачкано, целувано, обличано, а то се дуе като паун. Тук му се хилехме как като чу, че ще си лягаме награби най-едрия кокал и хукна към спалнята. Ние му се смеем, то само обикаля с пълна уста и ни подканя да си лягаме и да му отворим вратата най-после  Joy . Не се стърпях да не го снимам тоя мишок, а тя си има още един номер - ходи на предни лапи и вдига дупето горе и с тоя кокал също го правеше ама губи по-бързо равновесие и върви само около метър така. Тойчетата са много сърцати и наперени кучета и се различават от чихитата и изобщо не се учудвам, че ви пази вашия приятел той няма идея какъв размер е  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт