ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 46 тема

• 35 906
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
 Joy Joy Joy hahaha hahaha hahahaеееееееее неееееееее, не мога просто много ме разсмивате !!!
Ани, че мен не ми пречи че не е чисто бЯлинко, ама хич  Mr. Green, пак го искам! Офф, Тони, че няма няма да ми го купи ММ за св.валентин, че събираме пари за една работа, ма не пречи да си мечтая де Simple Smile. Жгмъц-и, абсурд да пострада малката душинка у нас, те ще си го вардят мецаните и да си оправяте лапичката бързо!
 Peace Praynig дано се намери кокито.. Tired!

# 586
Машка, мечтите се сбъдват  Wink

А за бъхли и кРъжели ползвали ли сте Адвокейт? Много го хвалят, че е добър и понеже има двоен ефект за вътрешни и външни паразити и го харесват. Дават го активен срещу дирофилариите и демодекоза, което много ми харесва!
Скрит текст:
Категорично не е за бременни  Naughty въпреки, че в листовката пише, че може.
Аз взимам най-голямата разфасовка и я деля на дребусите според кг на всяко.

# 587
Анчето,ако не е тайна колко кучовци имаш в момента у вас? Flutter Crazy

# 588
  • виртуално
Анчето,ако не е тайна колко кучовци имаш в момента у вас? Flutter Crazy
колкото-толкова  Joy
(това все едно аз да си призная колко парфюми и козметика имам)

Анчето е декларирала: 1 пикльо малък, 1 пикла рижа, 1 тойче сладко и n-брой ушати, поспаливи, непослушни и забавни чихита.
Ако съм пропуснала някое, моля да ме извини  Hug

# 589
  • София
Аз ползвах само "Адвокейт", защото кучето ми повръщаше от хапчетата за вътрешни паразити, а това е 2х1 и е супер удобно. Ампулата за най-дребни (май беше до 4 кг)  Peace

Страхотни кучовци!   bouquet

# 590
 Laughing Понякога и аз не се замислям колко са ама са недостатъчно  Joy  и ръцете не са ми достатъчни да гушкам всички постоянно  Heart Eyes

# 591
  • Sofia
Привет!
Ние се върнахме от първа разходка по улиците. Голям зор е разширяването на периметъра със Заешко сърце, защото е твърде ... предпазлив да кажем.  Laughing И в комплект с нежеланието да ходи на каишка резултатът беше - малка мечка се влачи по дупе с широко разтворени задни крака, в опит да набие спирачки. ВИдяхме че не става така работата и връчихме повода на дребното, за не се плаши кучо, че го водим някъде за лошо (вет). В този момент тръгна сам и вървя нормално до училище и обратно (2 км), само дето разлаяхме всички улици, по които минахме.  Laughing
Направи ми впечатление, че кучо си има инстинкта на овчарското куче да събира стадото - спираше да изчаква последния от групата (2 възрастни и 2 деца), а ако някой избързваше напред го настигаше и завой пред краката му да го спре.  Grinning

# 592
Браво за успешната разходка!! У нас също номера с дребус-водач върши работа. Това със събирането на стадото им е вродено на тея породи  Heart Eyes

# 593
  • София
Какво недоверие само, че ще го водите за "лошо".  Mr. Green Laughing Mr. Green

# 594
Машка, мечтите се сбъдват  Wink

А за бъхли и кРъжели ползвали ли сте Адвокейт? Много го хвалят, че е добър и понеже има двоен ефект за вътрешни и външни паразити и го харесват. Дават го активен срещу дирофилариите и демодекоза, което много ми харесва!
Скрит текст:
Категорично не е за бременни  Naughty въпреки, че в листовката пише, че може.
Аз взимам най-голямата разфасовка и я деля на дребусите според кг на всяко.
ами колко време е действието след поставяне, на Фронтлайна мисля че беше 2 месеца.. newsm78? Препоръчаните минимални дози са 10 мг/кг телесна маса (т.м.) имидаклоприд и 2,5 мг/кг т.м. моксидектин, това съответства на 0,1 мл/кг т.м. Адвокейт за кучета-това пишеше на едно място. Ани колко мл. е най-голямата разфасовка и цената колко е?

# 595
  • София
По принцип, 1 месец, аз лично слагах веднъж на 2 месеца и редувах с "Адвантикс", защото, за съжаление, "Адвокейт" не действа за кърлежи  Tired Това с деленето на голямата разфасовка не си го представям, то нали е на килограми  newsm78

Най-голямото е за кучета над 25 кг. Горе-долу това е цената, три пипетки са вътре
http://zoomax.bg/index.php?route=product/product&path=62_140 … mp;product_id=566

# 596
Деси и аз това намерих в нета.., офф нещо не се ориентирам с този препарат за моите момичета едното 55, а малкото сигурно е 40, колко е нужно? Ама май Фронтлайн и каишка ще е най-добре. Аз имам такъв панически страх от кърлежи, че що не предпазва от тях смисъла е почти никакъв  newsm78.
Karenhahaha мног ми стана смешно ,представих си как ви вижда сладуркото като стадо!

# 597
  • София
Маша, трябва ти по една пипета за всяка - концентрацията просто е по-висока за по-големите килограми  Hug

# 598
За големите кучета дозата не е точно на килограм, за малките повечето препарати са 0,4мл за до 4 кг. И аз редувам с Адвантикс, но сега отдавна не съм слагала нищо. Адвокейт уж го дават и против кърлежи. Но кърлежите и бълхите са мутанти  #Crazy

# 599
Цун и гуш  Hug! Аз пак ще заложа на каишка и Фронтлайн, че поне е изпитано! Преди много години един кърлеж се заби в главата на дъщеря ми и по същото време се разболя и вдигна ужасно висока температура. Докато разберем, че температурата не е от кърлежа .. не мога да опиша какво изживях..

Общи условия

Активация на акаунт