ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 46 тема

• 35 890
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!Не знам дали е удачно да пиша в тази тема, но реших да не създавам нова. От един месец реших да си имам кученце, но за жалост средства за такова нямам. Не е проблем да се грижа за него (знам, че грижите са дори по-скъпи), но все пак държа да не е улично, а цените на породистите са доста високи  Embarassed. Питам се дали може да ми помогнете в търсенето на малка порода куче (по възможност мопси или някое пухкавко). Знам, че съм малко нахална и претенциозна, но моля ви, не ме нападайте! Благодаря много за вниманието  Heart Eyes Heart Eyes

# 136
Здравейте, имате ли против да е кастрирано куче -  момченце?

Да ви се похваля имам си две бебченцааааа  kyllmg kyllmg stork-girl stork-boy
Кучило "Y"  Heart Eyes

# 137
  • Пловдив
Добре дошла ega mega Hug
Ancheto чудесна новина,са са живи и здрави бебоците Hug

# 138
Ancheto ,честити бебоци!

# 139
Добро утро! Браво на майка им и на бебоците. Heart Eyes

# 140
  • София
Анче, честити бебета.  Heart Eyes
Снимки ?!

Yolli Iwanowa, не е мисия невъзможна желанието ти, но трябва търпение.
За жалост често се случва хора, които не са си преценили възможностите
да подаряват някое "марково" куче. Така, че следи сайта бездом, както и
фейсбук групите, които са за помощ на кучета или пък за изгубени и намерени...
Успех!

# 141
  • виртуално
Здравейте!Не знам дали е удачно да пиша в тази тема, но реших да не създавам нова. От един месец реших да си имам кученце.....
Ако си от София в събота ще има за осиновяване един мъник - смес между пинчер и болонка
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=611503862255712&set= … ype=1&theater

ega mega - добре дошла  Hug. Кокерската ни група расте

Анче - искам снимки на малките мишки, сигурво са много сладки

# 142
Здравейте, имате ли против да е кастрирано куче -  момченце?

Да ви се похваля имам си две бебченцааааа  kyllmg kyllmg stork-girl stork-boy
Кучило "Y"  Heart Eyes
Честити бебчета, да са ти живи и здрави мъниците и мамата и тати Hug Heart EyesА какви са , момиченца или момченца, дай снимки деее оххх много обичам бебетааа Hug Heart Eyes

ega mega   bouquet Hug Добре дошла в групата на кокерите  Grinning страхотна черна красавица имаш Hug и котьо е сладур, но кучинка е друга бира както казва ММ JoyНадявам се редовно да плащаш данък снимки за да пълниш душите ни  Simple Smile

Yolli Iwanowa Не е упрек към теб, нито лошо отношение, но как мислиш да поемеш грижи за ''марково'' куче ако не разполагаш със средства за това? То се храни с по скъпа храна, не може да му даваш някаква попара, иска играчки, редовно посещение при вет. лекар, ваксини. хапчета за обезпаразитяване, шампоани, четки, ......освен това ако това е първото ти куче съвсем приятелски съвет ти давам вземи си не марково.А след време когато можеш да си позволиш всички разходи по марково тогава си вземи.
И пак казвам поста ми не цели да те обидя или по някакъв начин назидавам.
Скрит текст:
Четох предишните ти постове в други теми, честно казано сега ми се вижда много странно желанието ти за марково куче и съмненията които се появиха не са в твоя полза Thinking
Хубав ден!

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 11:35 от Тони-мама

# 143
Анииииииииии, ууураааааа, най-накрая   babyuu newsm44! Да са ти живи издрави, мъниченцата и да пораснат хубави и здрави шампиони!!! Hug Аз за изложбата питах няма ли да се похвалиш, но тази похвала по-ми хареса  Heart Eyes!

# 144
  • виртуално
Здравейте, имате ли против да е кастрирано куче -  момченце?

Анче, нали ако се подарява така куче - все пак е с някакъв договор.
Без да се обижда никой, но винаги се съмнявам когато някой търси породисто без пари, а пък за отглеждането му можел да плаща  newsm78

# 145
Ancheto, честито! Да са живи и здрави малките душички  twin_neutral   Hug

Yolli Iwanowa, аз лично няма да ти помогна да си намериш кученце и няма да направя евала на този, който ще ти помогне Wink Оправи си финансовото положение първо, пък тогава гледай куче, защото не искам след няколко месеца да търсим дом и на твоето марково кученце...  Peace

# 146
  • на морето
Ехааа ! Честити бебоци , Ани !  Hug Hug Hug Hug

Позволих си да "крадна " от котешката тема това клипче - http://blog.petflow.com/if-this-doesnt-make-you-hug-your-dog-or- … t-know-what-will/ Много е свежарско .
Поздравявам ви  с него ! Както и всички  новозаписани  в нашата темичка  Hug Hug Hug Hug..... а и  просто само четящите  тук , разбира се !

# 147
Ancheto, честито! Да са живи и здрави малките душички  twin_neutral   Hug

Yolli Iwanowa, аз лично няма да ти помогна да си намериш кученце и няма да направя евала на този, който ще ти помогне Wink Оправи си финансовото положение първо, пък тогава гледай куче, защото не искам след няколко месеца да търсим дом и на твоето марково кученце...  Peace
Скрит текст:
А  дали това марково кученце не се търси за да бъде продадено, а не гледано?

# 148
Мерсииии за хубавите пожелания  Hug

Бебчетата ще ги снимам днес исках малко да поизсъхнат и да лъснат като цвят. Едното е рижав мъж  Sunglasses и чак такъв русолявко не бях имала до сега ама тати е виновен  Joy Шегувам се, цвета много ме кефи и му се радвам. Мадамата ще е като мама светличка, но сега е тъмна. Само да си отворя очите и да пооправя у нас и ще ги снимам.

# 149
  • Балчик
АЙ, каква хубава новина, имаме си бебенца в темата. Честито, Анче. Hug

Общи условия

Активация на акаунт