СЕПТЕМВРИЙКИ със усмивки на лица тръпнем, за да чуем сърчица

• 34 278
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, момичета преди една седмица си тест ЧХГ и резултата ми беше  107.1 mIU/ml < 5,0mIU/ml   
, а днес резултата ми е  2846.1   mIU/ml  < 5,0mIU/ml.

Според вас правилно ли нарастват стойностите? В понеделник на прегледа лекаря ми каза, че бебето било много малко. Затова ми назначи още един тест. Притеснена съм.  Cry Cry Cry

# 151
Много се смях, като видях, че и на други мами им е все студено - аз снощи с 2 одеяла се бях завила по едно време.
Пък да се пооплача и аз - вчера ми се появи зацапване кафеникаво и като се стреснах - днес с 200 се засилих при докторката. Тя ми подейства доста успокояващо, изписа ми редовните нош-па и утрогестан и повечко почивка. Хубавото е, че видяхме Сакчо и след две седмици, ако всичко е ок, ще ходим за сърчице. Ще ми липсва спорта и любимите народни танци, на които с още неопитния си акъл се надявах да мога да ходя още известно време (от 7 години се занимавам с това), НО по-важното е да опазим бебчо и да е добре. Стискайте палци всичко да е наред и повече усмивки Simple Smile

# 152
Здравейте. Честито на всички чули сърчица  Heart Eyes
Дидиро важно е стойностите да се удвояват на всеки 48-72 часа,мисля че при теб нарастват дори на по-малко, което си е супер. Много ми е странно какви са тези лекари, как може така да плашат бременни жени. Разбирам вече да е сигурен че нещо не е наред, но да дават някакви предположения само, сякаш ние самите не се страхуваме достатъчно, че и те  ooooh!
За студа говорите, мен вечер започва да ме тресе и ми е много студено, а като заспя и се будя от топло, направо ми става лошо. Досега и трите пъти не ми е ставало лошо, а сега почти постоянно ми е  Praynig. То било много гадно.
Молина Бохеми нормално е да имаш течение.
Момичета аз съм като пуберка. Цялото ми лице е в пъпки, дори си мисля дали не е алергия от нещо  #Crazy. Такова чудо не е било  ooooh!

# 153
  • ул. "Мечтание"
Момичета аз съм като пуберка. Цялото ми лице е в пъпки, дори си мисля дали не е алергия от нещо  #Crazy. Такова чудо не е било  ooooh!

Не е необичайно. И аз се опъпчвам от хормоналните промени.

# 154
Здравейте, момичета Simple Smile Казвам се Ваня, на 29 години от Варна. Това ми е втора бременност, първата беше неуспешна, завършила със спонтанен аборт в 6 г.с. Ако всичко е наред, бебока се очаква около22 -25 септември. Вчера бях на преглед и чух сърчицето. А инъче само лежа и пия дуфастон, тъй като имах кървене до преди няколко дни. Съпругът ми работи в Германия и не се знае до кога ще съм сама, в общи линии изпитвам постоянен страх, че нещо ще се случи. Чета ви още от както видях двете чертички и се надявам с всички нас нещата да стигнат до най-щастливия финал Simple Smile

# 155
Привет момичата! Hug

За течението и аз се сдобил с него, но и при първата бременност го имах, а изследванията си ми бяха добре.

Аз вчера не можах да се видя с д-р Жекова, след 3 часа чакане, се оказа че има спешно секцио и не може да дойде в кабинета. Сега другият вторник надявам се да се видим тогава. Hug Това което разбрах от акушерката в кабинета, която е и акушерка и в Окръжна, в частният кабинет те вика след всички изследвания, не следи ЖК, но може на частно да си ходиш. Екипът в Окръжна болница е 700 лв.

Меги, имаш ли инфо за Правителствена. newsm78

Момичета който сте избрали Вита няма да съжалявате ( аз от финансова гледна точка сега не мога да отида там.) д-р Чорбова е завеждащата родилното отделение, идваше на визитации, много мила и година жена и професионалист. Hug

Аз сега съм болнични от личната, другата седмица ще се запиша на ЖК ПО ЗК, знаете ли дали без проблем дават болнични. newsm78

# 156
  • София
И на мен ми се появи някакво течение, като се има предвид, че досега никога не съм има такова през живота си!  Много е неприятно, тъкмо  си викам, край 9 месец няма тампони, а сега ще трябва да си купувам ежедневни дамски превръзки. newsm78

# 157

poloni, искам да те питам за МД Варна (друг ако знае, също да се чувства попитан  Mr. Green) - ако отидеш на преглед по здравна каса винаги ли доплащаш нещо? За женската консултация вече разбрах, че при всички случаи се доплаща, но за отделен преглед не ми стана ясно.

Ами много зависи от лекаря... Примерно, ако те гледа и на ехограф, 100% ще те накара да си доплатиш. Но пък разбрах, че в таксата им за ЖК поне влиза ФМ и БХС, макар че аз все пак бих отишла и на още едно място...

# 158
  • ГО
Здравейте и от мен  Laughing
И на мен ми е постоянно студено, а по принцип ми е вечно топло.

Днес към обяд ми стана едно такова замаяно, като ударена с мокър парцал съм. Нямам сили за нищо, вие ми се свят. Кръвното ми е ок, да не би да се разболявам.  Tired
Усещам натиск в челото, нямам Т. за сега.
Някой като мен, че малко се шашкам какво ми става?

# 159
Дилянка, за Правителствена нямам никаква нова информация. Едно ми е свито като си помисля, че може и септември да продължава ремонтът. Чудя се колко време ще е този ремонт, отделението не е никак голямо   newsm78

# 160
  • ул. "Мечтание"

poloni, искам да те питам за МД Варна (друг ако знае, също да се чувства попитан  Mr. Green) - ако отидеш на преглед по здравна каса винаги ли доплащаш нещо? За женската консултация вече разбрах, че при всички случаи се доплаща, но за отделен преглед не ми стана ясно.

Ами много зависи от лекаря... Примерно, ако те гледа и на ехограф, 100% ще те накара да си доплатиш. Но пък разбрах, че в таксата им за ЖК поне влиза ФМ и БХС, макар че аз все пак бих отишла и на още едно място...

Благодаря за информацията!  Peace
БХС и ФМ не ме интересуват принципно и това е една от причините да се чудя дали да давам тия 300 лв отгоре за ЖК там. Исках да се следя при д-р Друмев, тъй като той е избора ми за лекар за раждането.

# 161
  • have faith and be patient ..

И аззззз , преди това нямах нито една , предната бременност също -даже така хубаво ми се заглади личицето .. светех светех Simple Smile)) .Но сега ... ужас  #Cussing out

# 162
  • Paris, France
Здравейте, момичета!

Аз днес бях на преглед и нещата не са кой знае колко обнадеждаващи. Видя се сак, видя се и ембрион, но много малък, 3 мм, за сърце изобщо и дума не можеше да става. Последният ми цикъл беше на 27-ми ноември, което означава, че ако е била нормална овулацията, сега трябва да съм на около 5-6 седмици, но всъщност не се знае кога е била овулацията, тъй като след раждането цикълът ми все още не беше станал редовен. Така или иначе, докторът ми препоръча да не се ентусиазирам много, не може да даде гаранция, че нещата ще се развият добре, та да го имам предвид. Сега не знам, аз гледам да не се вкарвам във филми, казвам си, че всичко ще е прекрасно, вътрешно така си го усещам... Но все пак да ви питам, някой с толкова малък ембрион? И в коя седмица сте? А, да, и термина си естествено пак не го знам. Евентуално след 2 седмици ако отида и се види сърце, това ще е добър знак, но аз реших да си резервирам час за след месец, то ако има някакъв проблем, ще разбера така или иначе. Simple Smile

Момичетата, които ми писахте на лични съм ви оправила данните, на другите съм в процес на преработка, но ми е много слаб нетът и не знам кога ще успея. Просто докато ми зареди до края на страницата, съм се изнервила и съм затворила всичко Simple Smile Ша извинявате!   Peace

# 163
  • ул. "Мечтание"
fashionmama  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Надявам се да се окаже, че овулацията ти е по-късна отколкото се е очквало. Втория преглед ще покаже кога е била и кога ти е термина, вече ще има база за сравнение.  Peace

# 164
fashionmama, стискам много силно палци , всичко да бъде наред на следващото ти посещение при доктора  Praynig

сега,аз да си помрънкам... Joy гледам, че пишете за течение - да, днес вече и аз си го имам + гадене и то целодневно + вечерно повръщане + втрисане + постоянна нужда от сън, ама зверска  Embarassed едвам изкарвам работния ден,такава умора ме гони, а вчера да не ви казвам колко часа съм спала .....  Rolling Eyes надявам се, да ми кажете, че скоро това ще спре  newsm78
иначе,сега ми стана интересно за качването на килограми и четох из форума ... Naughty аз доста лесно качвам, така че ще трябва сериозно да следя нещата.

Понеже още не съм се записала за ранна фм, мислите ли че е късно...смисъл дали има часове още, ако знаете за някъде ....Вие , в коя г.с. ще ходите и къде  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт