СЕПТЕМВРИЙКИ със усмивки на лица тръпнем, за да чуем сърчица

• 34 289
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Aз също много ще се рaдвaм дa се сформирa еднa много добрa компaниикa с която дa споделяме и хубaвите и лошите моменти (със сигурност ще имa тaкивa при мен мaлко по от рaничко,явно не съм слушaлa много)  но се нaдявaм и нa мен дa ми потръгне Simple Smile

# 601
quqkli4ka, напълно те разбирам! и аз съм същата! ама сега ще си повтаряме мантрата на нощни да сме спокойни Laughing иначе 12-та седмица е ок за фм и бхс (и моите са тогава)

Татянка-Бърборанка, евала! и аз искам, ама много късно започнах Simple Smile))

иначе аз днес се зачетох в един метод за определяне на пола на децата. като никога за моята мадама е верен Simple Smile мацките с повече хлапета да кажат дали е верен и по-нататък Simple Smile

Ако в хороскопа на жената Луната се намира във фаза новолуние в продължение на девет дни след раждането й, първото  й дете ще бъде момиче. Ако през тези девет дена настъпи пълнолуние, детето ще бъде момче
За второ и следващи деца – Ако Новолуние е настъпило до девет дни след датата на
раждане на  предходното дете, то очакваното дете ще е от другия пол.

Това не го разбрах newsm78 Опитах се да видя нещо, ама не открих нищо. Или може би повредата е в моя телевизор  newsm47

# 602
Здравейте, момичета Simple Smile

shamenet, feshionmama, много съжалявам  Hug Не мога да си представя как се чувствате, силно ви прегръщам.  Hug

Не съм писала отдавна - напоследък ми е много лошо, почти денонощно, киселини, тежест в стомаха, отпаднала съм, повръщам и т.н всички нетърпими екстри. В офиса приключваме няколко проекта на веднъж, а други отпочваме и е работа по 12-14 часа, което по приницпи не ми пречи, но в момента ми идва в повече и за това и бях изостанала с четенето и писането на темата
С нетърпение чакам моята 13та седмица и да се приключва с тези симптоми, ще устискам още 1 , от утре съм в 12 та, въпреки че миналият път ме държа почти до 16 та Sad

Добре дошли на всички нови бременни коремчета  bouquet

Татянка-бърборанка - да имаш пет деца е страхотно сигурно, братовчедка ми има 5, имам приятелка с 4, но честно да си призная нямам нерви за толкова много, може би ако бях срещнала мъжът ми по-рано и не бях на 37 ...ех...в друг живот

Относно пола не децата, преди време имаш много интересен филм по нешънъл джиографик или дискавъри, не помня, относно признаците предавани през поколенията по които бабите познават пола на неродените деца, и изследване до колко са верни - учудващо комбинацията от всички даваше около 70% вярна прогноза. По положението на корема се познаваше най-много - дали е високо или ниско, широк или прибран, даже имаше научно обяснение защо момчета се разполагат по-ниско, но съм забравила повечето неща за жалост

Нямам търпение до феталната остава съвсем млако, не съм виждала беб цял месец вече, иска ми се да видя как е и малко снимки с муцунка да ми дадат Simple Smile

Почнахте ли с покупките - аз за сега устисквам, но от другата седмица ще почна с малко бодита, някои и друг слинг...от първото дете раздадох всичко, продадох количката сега наново

Хубава и усмихната вечер  bouquet

# 603
  • Paris, France
Ето ме и мен, вече вкъщи и на компютъра. С малко зор пооправих първа страничка.
Добре съм, даже доста добре се чувствам физически, все едно нищо не се е случило. И психически като че ли не съм нещо зле, ама то и при раждането в началото не можех да го осъзная и после като почна един рев... И сега сигурно със закъснение ще ме удари емоцията. Но пък от болницата ни предложиха с моя мъж да посетим психолог и се навихме. Той много се уплаши милият, че може да ги оставя с бебчо. Умишлено не ви разказвам с подробности, защото знам, че на една бременна най-малко това й трябва. Аз миналата си бременност живях с разказа на моя позната за нейна неприятна случка и през цялото време си внушавах, че и на мен ще ми се случи, а пък нямаше никакъв проблем до края. Така че..., мили мамчета, всичко ще бъде наред, вярвайте го, това, че при някой не се е получило, не значи, че при всички ще стане така. Един път става, друг път не. И винаги е в наша полза по един или друг начин. Аз така приемам нещата.
Ние мислим да поизчакаме с ММ преди да се впуснем отново в бебеправене, защото никога не сме искали да имаме зимно бебе, а и тъкмо малкият ще е проходил, ще гледам да го отбия от гърда до годинка и живот и здраве, към края на лятото, отпочинали и заредени ще се награбим наново за бебе номер 2 Simple Smile
Ще ви дочета докато приключите темата, много се зарадвах, че има нови мами, Татянка ми напълни душата с това пето дете. Пускайте още идеи за име на следващата тема, колкото повече - толкова по-добре. После ще гласуваме Simple Smile

# 604
нощни, наталната карта не може да даде благоприятен период за зачеване, тя задава общите положения (в твоя случай очевидно плодовитост Simple Smile). иначе можеш да има благоприятни транзити, солар или този календар на Йонас примерно.

цвети, просто проверяваш в гугъл кога е имало пълнолуние/новолуние след датата ти на раждане или след датата на раждане на детенцето ти.

еспа, 12-14 ч. е мноого...
а има някои баби, които наистина много познават. пък и това с коремите е доста вярно (макар лекарите да го отричат).

fashionmama, звучиш малко по-добре и планът ви с тм е добър.
прекрасно е, че сте се съгласили на психолог. аз чак сега като забременях осъзнах каква травма ми е нанесъл моят спонтанен аборт и съм категорична, че всяка жена, преживяла подобно нещо се нуждае от професионална помощ!

на мен сега ми е интересно друго - казват, че коремът с второ дете е по-голям, защото мускулите вече са по-отпуснати. вярно ли е това?

# 605
fashionmama Възхищавам се на такива жени, като теб! С толкова силен дух, и философски погледнато. Разбирам какво преживяваш, минала съм по този път и аз се опитвах като теб да мисля по този начин и след дълго питане "Защо" познах да мисля като теб. Сега съм в седма седмица и ме е доста страх, опитвам се да не мисля за предния аборт, които стана по същото време и до 13. 02 ще полудея smile3511 Чака се ядосвам на себе си  smile3516
Пожелавам ти в най-скоро време да се радвате с мъжа ти и на второ мъниче в къщи Simple Smile Успех и много късмет ти пожелавам Simple Smile И продължавай да си толкова силна  Hug

# 606
  • София
Фешънмама, една голяма прегръдка от мен! И юли започвайте с бебеправенето, за да имате пролетно-лятно бебе! Hug Hug Hug

# 607
fashionmama, shamenet  Hug толкова мъчно ми стана за вас  Cry Пожелавам и на двете ви да го преживеете бързо и да се захващате наново с нови сили и без да се обръщате назад.

Пожелавам на всички мами тук да сме много спокойни,силни и здрави  Simple Smile

Лека нощ   bouquet

# 608
  • ул. "Мечтание"
Елч, личи си колко я разбирам астрологията... Вероятно сме гледали транзити, сега като се замисля. Може би по-често трябва да го правя... замислянето.  Joy
Моят корем си беше същия втория път, само дето аз бях по-голяма.  hahaha Joy

Еспа, мислех те тия дни. Надявам се да ти минат неразположенията скоро.  Praynig

fashionmama   action032 Дайте си време да си изживеете мъката. Не се правете на излишно силни, не си таете чувствата и емоциите. Идеата зе психолог е чудесна! Прегръщам ви! И се надявам плана ви да успее и да се похвалиш с положителен тест когато му дойде времето.  Praynig

# 609
Fashionmama направо ми напълни душата. Браво на теб! И това с психолога е много хубаво.
Shememet, съжалявам за това което се е случило и с теб, но и аз съм на мнение, че съдбата си знае работата...
Елч, 13-та седмица??? Не мога да оживея дотогава....аз съм още на половината...Нищо не ми помага наистина...нито яденето, нито гладът, лежането, разходките на чист въздух и т.н. Постоянно ми е лошо...
Татянка-бърборанка, сори за идиотския въпрос, ама как ти се гледат 5 деца в тази държава??? Това не е ли малко мазохистично? Но...иначе, те поздравявам за куража! newsm20

Та, както стана ясно - аз си страдам все така непрестанно. Преди малко в изблик на отчаяние дори заявих на съпружеското тяло "Кой ти е казал, че искам да съм бременна???"
Обаче той понеже вече е гърмян заек, си легна най-невъзмутимо да спи и ме остави да се се цупя на собственото си незавидно положение...
Мамите с второ, трето и пето Joy, как сте с покачването на колограмите? Аз така съм се засилила, че не знам къде ще се спра. В момента изглеждам така, както предния път изглеждах в началото на петия smile3516

# 610
  • ул. "Мечтание"
Мамите с второ, трето и пето Joy, как сте с покачването на колограмите? Аз така съм се засилила, че не знам къде ще се спра. В момента изглеждам така, както предния път изглеждах в началото на петия smile3516

fiuuuuuu пссст! и с четвърто има!  Mr. Green

Аз съм ей така  bombs supermama На килограми не съм мръднала, но ми теснеят на корема дрехите. Изприщвам се от мисълта, че ще трябва да си купувам нови дрехи, и без това трудно си намирам да ми харесват и да не са безбожно скъпи.  Crossing Arms ooooh! Една позната ми каза къде да ида за сутиени, правели корекции, та ще се възползвам, в никой сутиен не влизам вече. А съм едва трети месец.  Shocked Такова чудо не ми се е случвало до сега. Очаквах даже, че като кърмя все още почти няма да има промяна, пък то...  Joy

Иначе след първата бременност е нормално да проличава по-рано и коремчето да изпъква по-бързо, отколкото първия път.

# 611

fiuuuuuu пссст! и с четвърто има!  Mr. Green

Чувствам се дискриминирана  Mr. Green Аз не мога да се понасям, винаги съм била слаба, а сега така се засилих, че не ми се мисли. Но пък и възрастта вече си казва думата, без диети и спорт едва ли ще стана пак 53кг.  Tired Ще му мисля после, имам цял живот да гладувам, а сега ми е паднало да си ям на воля  Mr. Green
Татянка страхотна новина. Ние засега сме се спрели на 4, но знае ли се....Както казваше една мама от Многодетните - След 3 бройката губи значение  Mr. Green
А относно въпроса как се гледат толкова деца - ще кажа - така както се гледат и 1 или 2. Ако искаш работиш и намираш начин да издържаш семейството си, ако не искаш и без деца да си все ще мрънкаш и все няма да ти стигат. За емоционалната страна - неописуемо е  Heart Eyes. За физическото натоварване - нямаш време да се оплачеш  Mr. Green. Но това е моето мнение, Вашето може да е по-различно - затова светът е пъстър и красив, ако всички бяхме еднакви, едва ли черно-белите му краски щяха да ни харесат.

# 612
Добро утро, топъл и усмихнат ден от мен Grinning

Относно килограмите, не повече от един килограм съм качила, което е нищо. Но и апетита ми много варира. Някои сутрини съм като  ioana_ana, зверски гладна и даже кафето не мога да си изпия от глад. А други дни хич не ми се яде, и зорлен тъпча плодове до обяд, за да не ми е съвсем празен корема. Но пък и с първата бременност бях така, даже по зле, хич не ми се ядеше, бях качила 13кила за целия период, и чак изпадах в ярост, като ме питаха какво да ми сготвят, купят, направят, като идехме някъде на гости Rolling Eyes Все пак не съм злояда, ям си почти всичко, а и съм достатъчно голяма само да си преценя дали и колко да ям, че да ми дават акъл за това Peace
А за гърдите, от един месец насам започнаха да ме наболяват при натиск и определено започват да растат Whistling , нямам нищо против това разбира се  Laughing.

Espa не се ли натоварваш прекалено много? Както казват в една реклама - "Дай си почивка"

И пак едно питане от мен  Embarassed, пиете ли кафе, и по колко. С ниско кръвно съм и си обичам кафе, но сега съм го ограничила до едно на ден, сутрин. Неприятното е, че ми е по сънливо след обяд и най късно в 22 часа съм в леглото в детето, някой път и по рано се предавам. Heart Eyes

# 613
Добро утро!

Тегло в началото качих 2кг  Embarassed но миналата седмица ме събори грипа и не стига че ги свалих, ами и още -1кг съм. Сега ще наваксвам  Whistling

Кафето преди пиех по 2-3 мляко с нес, сега само едно сутрин, но вечер си лягам с кокошките 7.30-8.00, просто не мога да издържа повече. Добре че е ММ, едва сега оценявам на какъв разкош съм попаднала (май сама си го избрах  Heart Eyes)Страшно много ми помага, да не кажа, че направо ме заменя - чисти,готви,пере,простира,детето гледа... пу-пу да не му е уроки  Blush
Аз днес съм на лекар и ще ме записват вече на ЖК (най-сетне). Нямам търпение да си видя мъничето  Heart Eyes
Хубав ден, момичета   bouquet

# 614
полони, кураж! може да ти мине и по-рано Simple Smile

нощни, и аз след бременността голям зор виждах с намирането на дрехи - не стига, че няма големи размери, ами дори и да намериш всичко е като за лелки! и реално не носиш това, което искаш, а това, което ти става. голям зор! то и сега това ме чака де Sad

аз нали ви казвах, че свалих с мноого мъка и диета свалих 15 кг. и тъкмо започнах да изглеждам човешки и сега пак започва угояването - качила съм вече 2 кила #Cussing out много ме е яд, но какво да направя като ми става лошо от глад Sad заредих се с плодове, за да прихапвам от тях, ама и от тях ми става зле. голяма тъпотия! а да разчитам, че ще наваксам после е абсурд. като бях бремнна с дара само в 8-ми и 9-ти месец качих 16 кг. (от общо 23)..

flapper, винаги съм си мислила, че 13 кг. е идеалното тегло за качване по време на бременност. не е прекалено малко, но не е и притеснително.

рали, какво стана на прегледа?

Общи условия

Активация на акаунт