Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви данни могат да бъдат добавени в нова тема?
Какви са някои от преживяванията на майките по време на бременността?
Какви са някои от препоръките и споделените опит на майките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви данни могат да бъдат добавени в нова тема?
-
Какви са някои от преживяванията на майките по време на бременността?
-
Какви са някои от препоръките и споделените опит на майките?
-
Какво е нормалното развитие на бременността според ехографските данни?
-
Защо се използва утрогестан и аспирин протект по време на бременност?

Опитах се да видя нещо, ама не открих нищо. Или може би повредата е в моя телевизор
Не мога да си представя как се чувствате, силно ви прегръщам. 

Чака се ядосвам на себе си 
Пожелавам и на двете ви да го преживеете бързо и да се захващате наново с нови сили и без да се обръщате назад.

Дайте си време да си изживеете мъката. Не се правете на излишно силни, не си таете чувствата и емоциите. Идеата зе психолог е чудесна! Прегръщам ви! И се надявам плана ви да успее и да се похвалиш с положителен тест когато му дойде времето. 
пссст! и с четвърто има!
На килограми не съм мръднала, но ми теснеят на корема дрехите. Изприщвам се от мисълта, че ще трябва да си купувам нови дрехи, и без това трудно си намирам да ми харесват и да не са безбожно скъпи.
Една позната ми каза къде да ида за сутиени, правели корекции, та ще се възползвам, в никой сутиен не влизам вече. А съм едва трети месец.
Ще му мисля после, имам цял живот да гладувам, а сега ми е паднало да си ям на воля
. За физическото натоварване - нямаш време да се оплачеш 
, нямам нищо против това разбира се 
много ме е яд, но какво да направя като ми става лошо от глад