СЕПТЕМВРИЙКИ със усмивки на лица тръпнем, за да чуем сърчица

• 34 288
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте и от мен!!!! fashionmama, много съжалявам да прочета какво се е случило! Прегръдки от мен и се надявам грижите за мъничето да те разсеят и да не мислиш за станалото.  Hug
За килограми си говорите. С първата бременност по това време вече бях +5. Засега държа положението и май около 1кг съм вече качила, което си е добре. Коремчето си расте и сега е доста видимо. Вече нормалните ми дрехи не ми стават и нося клинове, че панталоните не мога да ги закопчая.
Вчера и онзи ден имах съвсем леко кафеникаво зацапване, ама наистина много малко и доста бледо. Обикновено се получава след разходката с малкия. Много ме изморява, понякога се налага да тичам и доста ме понаболява коремът. В Четвъртък съм на доки, а дотогава ще гледам да полежавам през деня, въпреки че ми е почти невъзможно. Обмислям вече да го пращам на ясла, че няма да стане така. Детето си иска грижа и внимание, а аз в момента правя и невъзможното за да почивам повечко. Притеснява ме болката в корема, особено вечер доста ме боли. Сутрин като съм отпочинала ми е добре.

# 616
Здравейте мами,
току що идвам от лекар и аз да се похваля-имаме си сърчице. Малко трудничко го чуха, та докато лежах моето щеше да изхвръкне и само се молех. Но сега всичко е наред. 12,3мм 7г.с и 6дни. Joy За момичетата със зацапването, аз имах такова в първия месец и пия дуфастон и до сега. Мисля че ще го пия до края на третия месец. Но когато си почивах зацапването почти го нямаше. Така че повече почивка и бързо при доки. Иначе за килограмите до тук -0,5кг. и коремче на бременна хлебарка Simple Smile
 Хайде и другите момичета с прегледи днес, чакаме резултати!

# 617
Здравейте!
Аз килограми още не съм качила, но се чувствам като балон  Sad . От сега ме започнаха и отоците  Sad . При предната ми бременност имах проблем с ръцете, много ми бяха сковани, боляха ме и постоянно изтървах разни неща. Не знам защо, но това този път това започна много рано. От 2-3 дни ме болят и ми се схващат  Sad . На доктор съм чак в края на месеца, но ще искам да ме насочи към ортопед или невролог, че има много месеци и не може да трае толкова. Все пак покрай малкия трябва да съм добре, за да не го изтърва. Преди направо ми се отваряха ръцете и ... всичко долу  ooooh! .

# 618
  • гр.Варна
Добро утро и от мен!
ivelina yordanova ,Добре дошла.Хубаво е,че се събираме повечко майчета от Варна. Може и по разходки да ходим заедно;),курсове за бременни! Hug
Татянка-Бърборанка,и аз ти се възхищавам.Аз с едно зверче трудно се справям,а кало ли с още 4.Всичките ми приятелки се чудят дали ще се навием на второ.Синът ни е палав за 3-ма.Има адски много енергия и въпреки,че спортува,пак не се уморява Rolling Eyes Rolling EyesДа ми е жив и здрав само! Убедена съм,че ще е много грижовен батко!
fashionmama,кураж мила Hug Hug Hug Надявам се да си имате едно страхотно пролетно бебе 2015:) Hug
Espa,давай го по-спокойно!Не че и аз не съм като теб...Simple Smileно този път възнамерявам по-рано да изляза в болничен! Laughing Laughing
За килограмите,аз си ги имам доста в повече.Бях болна и тогава за 2 дни свалих 4кг,Слава Богу,от които съм върнала 2:)Възнамерявам да изляза в бонични през месец Май и тогава да започна по-здравословно хранене,повече движение и дано кача колкото може по-малко килограмчета.С предната,качих около 17 Whistling Whistling Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed Embarassed
Момичета,много интересно това с изчисляването пола на бъдещите бебета,ама аз отчасти го схванах.Ако някоя има търпение по-детайлно да обясни как се изчислява,ще съм много благодарна:) Hug Hug
Аз вдругиден съм на пореден преглед,за да видим какво ще правим с прогестероновата ми терапия,както и фраксипариновата.Може да се видим и отново с бебо:) Hug Hug
Другата седмица възнамерявам да пратя милото в петък да чака пред клиника Темелков,за да ме запише за ранна ФМ при доц.Балев,тъй като в седмицата 24-02.03. ще съм 12-13 седмица и знам,че тогава се и прави БХС.
Хайде...стига толкова от мен,че много се разписах!
Ползотворен ден!

# 619
  • София
При мен това с фазите на луната ми излиза, че второто дете ще е от другия пол - демек ще е момиче. Сега ще проверя за първото дете дали ще ми излезне вярно

# 620
Добър ден и от мен днес!
Много се радвам, че групата на бъдещите септемврийски мами се увеличава, нека има дечица, нека!
Аз стискам зъби до прегледа в понеделник и ще разцелувам доктора ако ми даде болничен, че на работа с всичките змий (колежките визирам) полудявам!
Да ви се оплача, че няма на кого друг!

# 621
Проверих сега фазите на луната. Излиза ми, че и второто ми дете ще е момче. Вчера се разрових из гугъл и направих една камара справки из тестчета и таблички по въпроса. Според всички ще е момче. И според моето вътрешно усещане още от самото начало ще е момче. А майка ми и мъжът ми толкова искат момиченце Wink

# 622
  • ГО
Здравейте,  това с фазите на луната и на мен не ми стана ясно. За моето раждане луната е била намаляваща, 17-ти ден, не знам как да го тълкувам.  Rolling Eyes

За болките - като малко се натоваря и се почват болки в кръста, отпред, боли ме в дясно, в ляво, чак в краката отива болката, усещам, че постоянно ми е напрегната матката, абе все едно всеки момент ще ми дойде.

Като изключим болките, като цяло съм добре. Simple Smile Сигурно другата седмица ще ходя на преглед, че може и ФМ да направя тогава. Ще докладвам какво е казал док.

Имам изпит след 2 дена, вчера разбрах за него, много изненадващо ми дойде, напрегнах се и ме заболя ниско долу.  Sad Не знам как ще го изкарам.

fashionmama, shamenet, кураж, момичета! Минала съм през този ад и от все сърце ви пожелавам бързо да се възстановите и след това - само напред!

# 623
kama4e успех на изпита, ще го изкараш, само без паника!

# 624
  • ГО
Мерси, че като знам при какъв .... имаме, направо....

# 625
  • гр.Варна
Елч е споделила за календара на Йонас.Това открих за него:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=383172.15
Според него :
момче или момиче?
Дете, което е заченато в ден, когато луната стои в женски знак, (Телец, Рак, Дева, Скорпион, Овен, Риби) има тенденция да бъде момиче. Дете, което е заченато в мъжки лунен знак (Овен, Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец, Водолей, Козирог) има тенденция да бъде момче.
давам този линк,в който според мен може да напишем датата на евентуалното зачатие и ни излиза в кой зодиакален знак е била Луната тогава.От там разбираме и пола на бебо...
http://www.beinsadouno.com/old/astro/my_moon.php
Така сметнато,съм забременяла в луна Риби или Овен.,т.е. би следвало да имаме мома:)Аз тъкмо виждам,че Освенът го има и в мъжки и в женски лунен знак:))) Joy JoyИ аз имам такова вътрешно усещане,а и доста календари и таблички показаха това.Със синът ни всчико на 100% показваше,че щее момче и когато док каза,че е момиче,доста се шашнах.Имах настойката за мъж.Оказа се,че док не е бил прав,обаче! Joy Joy

kama4e ,ти къде намери в каква фаза е била Луната при твоето раждане?Аз съм родена 1980 и не намерих нищо Rolling Eyes

# 626
Аласкан, напиши лунен календар 1980 г. в гугъл и ще ти излезе за цялата година как са били фазите на луната.

# 627
  • ГО
alaskan summer, написах в Гугъл: фаза на луната на ......

Иначе не си знам часа на раждане Sad

# 628
  • гр.Варна
Значи аз съм родена при растяща луна.Малко след раждането ми е имало пълнолуние,каквото и да значи това! Rolling Eyes

# 629
alaskan summer, и аз съм 1980 г., ама в гугъл има всичко Simple Smile
не ви трябва час и подробности, просто пишете примерно месеца, в кйто сте родени и новолуние, целта е да се види колко скоро след рожденната ви дата е имало новолуние. това е!
повтарям метода:
"Ако в хороскопа на жената Луната се намира във фаза новолуние в продължение на девет дни след раждането й, първото  й дете ще бъде момиче. Ако през тези девет дена настъпи пълнолуние, детето ще бъде момче"
иначе казано - при теб излиза момче!

а за Йонас ти си обяснила, но има и още по-лесен начин - в  сайта astro . com (изписвам го така, за да не го отчете като спам) можете са си направите календар по календара на Йонас и там си изписва в кои месеци какво бебе се прави. ако някой не се справи да свирка да обяснявам къде да го пусне.

Общи условия

Активация на акаунт