СЕПТЕМВРИЙКИ със усмивки на лица тръпнем, за да чуем сърчица

• 34 292
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Натали, няма ли да ти е много ниско майчинството през първата година така? На мен втората ми година изтича съвсем в началото на април и съм в голяма дилема какво да правя. засега съм се спряла на варианта да се върна на работа за една седмица, за да ми се актуализира заплатата. След това да използвам отпуската за миналата и за тази година. И после ... болничен. Питах и момичетата от счетоводния форум. Те смятат, че това е най-добрият вариант. Мен ме притеснява да не ми направят проблем за отпуските, че обичат да усложняват живота на хората. Ако има проблем, разбира се, ще си взема дълъг болничен.
Ели_Т, много добре си направила.  

# 586
Нощни_очи благодаря ти   bouquet За четенето съм го правила и го правя ежедневно Simple Smile
всъщност плашещото за мен е времето от преглед до преглед,което ми се вижда много и така имам "възможност" да се тревожа и да си представям разни лошотии  #Crazy

# 587
  • ул. "Мечтание"
Нощни_очи благодаря ти   bouquet За четенето съм го правила и го правя ежедневно Simple Smile
всъщност плашещото за мен е времето от преглед до преглед,което ми се вижда много и така имам "възможност" да се тревожа и да си представям разни лошотии  #Crazy

Ами и всеки ден да те гледат, и през пет минути, и дори да си закачена денонощно на ехографа... има неща, които не зависят от нас. Не можем да ги предвидим или предотвратим... По-добре се отдай на радостта, че имаш бебе под сърцето, остави тревогите някъде на тъмно и заключено. Няма смисъл да ги подхранваш и да си тровиш мислите с глупости и неща, които не завидят от теб. Simple Smile Но виж, да се радваш на това дете и да му покажеш колко го обичаш, искаш и държиш на него много зависи то теб. Simple Smile И от това вече определено има полза.
Разбира се, не казвам, да се правим, че кофти неща не се случват и да си заровим главите в пясъка. Но не е нужно да задълбаваме в тях.  Hug

# 588
quqkli4ka, напълно те разбирам! и аз съм същата! ама сега ще си повтаряме мантрата на нощни да сме спокойни Laughing иначе 12-та седмица е ок за фм и бхс (и моите са тогава)

Татянка-Бърборанка, евала! и аз искам, ама много късно започнах Simple Smile))

иначе аз днес се зачетох в един метод за определяне на пола на децата. като никога за моята мадама е верен Simple Smile мацките с повече хлапета да кажат дали е верен и по-нататък Simple Smile

Ако в хороскопа на жената Луната се намира във фаза новолуние в продължение на девет дни след раждането й, първото  й дете ще бъде момиче. Ако през тези девет дена настъпи пълнолуние, детето ще бъде момче
За второ и следващи деца – Ако Новолуние е настъпило до девет дни след датата на
раждане на  предходното дете, то очакваното дете ще е от другия пол.

# 589
Elch, po vaprosa za pola tova s pozitziata na lunata mi se struva mnogo interesno! Eto edna teoria, koiato dochuh che bila razprostranena v kitaiskata kultura:
ako na bremennata i se iade kiselo-prognozata e momiche
ako na bremennata i se iade luto-prognozata e momche

az nalitam i na 2 te, puk i 2te neshta mi haresvat oshte otpredi bremennostta. Opredeleno mi se doiajdat niakakvi po-neobichaini neshta sega, no nito lutivoto, nito kiseloto sa novosti za men zatova niamam nikakva ideia za tochnostta na taia teoria.
Ako niakoi ima opit-molia spodeliaite Simple Smile

# 590
Нощни_очи права си,даже се позасрамих   Embarassed
но си е друго да си с опит  Hug
Елч  Hug

# 591
  • ул. "Мечтание"
Ако в хороскопа на жената Луната се намира във фаза новолуние в продължение на девет дни след раждането й, първото  й дете ще бъде момиче. Ако през тези девет дена настъпи пълнолуние, детето ще бъде момче
За второ и следващи деца – Ако Новолуние е настъпило до девет дни след датата на
раждане на  предходното дете, то очакваното дете ще е от другия пол.

Това е интересно!
За момчетата излиза вярно.  Simple Smile и двамата се родиха няколко дни след пълнолуние. Ще видим какво ще излезе и дали ще се потвърди този метод Simple Smile
Иначе от познати астролози знам, че за първо дете на 100% може да се разбере пола по хороскопа, за второ също на голяма процент, но за следващи е по-трудно да се предвиди пола. Обяснявали са ми защо, но аз не мога да запомня такава информация просто. Simple Smile Според моя астролог ще е момиче, да видим Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 фев 2014, 18:48 от Нощни очи

# 592
о, нощни, това с момчетата е интересно! а какво ти излиза за трето?
иначе наистина е малко по-сложничко с последващите деца в астрологията, но астролозите по принцип не обичат да се изказват за пол, защото се гледат няколко фактора и често са разнопосочни. случва се обаче и да не са и тогава са категорични (и при мен с дара ми бяха казали, че ще е девойка). а във варна имате добри астролози, чак завиждам Simple Smile

принципно има още един метод, който се следи и според изследвания дава около 70% точност. това е т.нар. календар на Йонас - става въпрос за най-фертилните дни спрямо фазите на луната, но освен кога е най-вероятно да забременее той посочва и с какъв пол дете ще се случи това. аз този път см забременяла точно в деня с най-голяма вероятност според Йонас и той също казва, че е девойка.

мацки, извинявайте за оффтопика Simple Smile

# 593
Здравейте, момичета Simple Smile
По активна съм във фейсбук групичката ни, но да ви питам и тук, че ме гони любопитството..
От два дни имам леко зацапване и днес бях на преглед. От утре влизам в 7-ма г.с. Ембриона има пулс и си отговаря за 7-ма седмица, което много ме радва, че се развива добре. Но имам леко отплепяне на околоплодния сак - 9 милиметра. Което не било много. Трябва да лежа и никакво физическо натоварване. Пия утрогестан и но-шпа. Бях доста притеснена, но се успокоих, защото имаме пулс и се развива нормално ембриона. На някой друг да му се случват или да са му се случвали подобни неща?

# 594
Здравейте бъдещи и настоящи мами  Hug
Аз съм на 21,от Варна и ми е първа бременност.Термина ми според календара е на 20.09  newsm51

# 595
При мен зацапването започна преди две седмици,стреснах се защото  преди не ми се е случвало.Започнах Утрогестан през устата,но страничните ефекти бе съсипват и сега ще го използвам вагинално.но от 2-3 дена не съм имала зацачване.Тези дни ще ходя на лекар и ще разбера до кога да го пия и въобще да видим туптящата точица.
Има ли софийски мами ,записали се на консултация в Майчин дом?

# 596

Аз имам зацапване и то не от малко,но при мен нещата стоят по съвсем друга начин според гинеколога които посетих тая седмица.
Не искам да те плаша,но си почивай и всичко се се оправи.
Успех и лека бременност

# 597
Татянка-Бърборанка
Колко ти продължи зацапването и от какво ти казаха ако може да ми кажеш,че и аз имам такъв проблем

# 598
И при мен, зацапването се появи през 7г.с. - спря без медикаменти,но след няколко дни- пак зацапване, което обаче както  вече съм писала,беше кафеникаво ( и двата пъти), а не червено или розово ; назначиха ми утрогестан и но-шпа и вече няма и следа от него  Peace

Колкото до гаденето - при мен,то бе много силно само една седмица, но адски бяха тези дни   ooooh! стигна се и до повръщане,но аз реших да не взимам нищо и......това и беше ....сега ми прилошава,но много слабо и то само вечер. Иначе сутрин вместо да ми е лошо , се събуждам зверски гладна и нямам търпение да закуся - от "симптомите" ми остана това ,сънливостта и втрисането вечер  Laughing

fashionmama , Hug Hug Hug

# 599
  • ул. "Мечтание"
о, нощни, това с момчетата е интересно! а какво ти излиза за трето?

Момче излиза по твоята технология.  Peace Ще видим.

Аз имах благоприятен период за зачеване според наталната карта също, но не вярвах, че ще се получи... ама моя човек си настояваше, че ще има бебе. Да видим дали ще познае и за момичето.  Joy

Дайзи, дано всичко да е наред с бебечето!  Praynig

Ивелина Йорданова, добре дошла! Много се радвам, че групичката от Варна расте. Simple Smile
Предишната бременност септември месец се преместихме във Варна и през форума са зепознах с няколко прекрасни мами от Варна с които си другаруваме. Надявам се и сега да се заформи хубава компания. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт