СЕПТЕМВРИЙКИ със усмивки на лица тръпнем, за да чуем сърчица

• 34 329
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
shamenet, съдбата има други планове за теб!
изживей си го сега и повече не поглеждай назад!
всичко ще е наред следващият път! Hug

# 556
  • София
Shamenet много съжалявам Hug
Ума не ми го побира 5 часа и никой да не се заеме....и тия в Белгия не са стока #2gunfire
Снощи сънувах сън с такъв сюжет....много ме мъчат тия сънища, много са реални

# 557
  • Paris, France
Shamenet, това, което си описала е направо кошмарно! Много ми стана мъчно за теб, сигурно е било много травмиращо цялото изживяване. Дано бързо се отърсиш от случилото се и погледнеш напред. Желая ти следващата бременност да протече много спокойно и безпроблемно, за сметка на тази. Simple Smile Много прегръдки ти изпращам.  Hug

Момичета, никой не ми е изпратил предложения за име на новата тема  Crossing Arms Айде беееее, стегнете се, толкова ли няма талант в групата?   smile3511 Може да ги пускате и под коментарите си в темата, в някакъв друг цвят, за да се виждат.  Peace
Аз се чувствам добре иначе, утре ще отида на преглед при моя гинеколог, да видим какво ще се произнесе - има ли още някой или няма там вътре. Ако има, най-малкото едно сърце вече трябва да се вижда... Каквото стане. Като четох историята на Shamenet, си дадох сметка, че съм късметлийка, че поне не ме боли нищо, а и в спешното като отидохме след по-малко от половин час вече ми взимаха кръв и ме прегледаха.
На бебчо му изникнаха и двата долни Жъба и Шме много щаШтливи  tooth Толкова от мен, желая ви един прекрасен неделен следобед!   animal037 newsm57  animal085 smile3535  261uu  Animal Tropical Fish  Animal Snail kyllmg

# 558
  • София
Shаmenet, толкова съжалявам за случилото се....Дано бързо се възстановиш   Hug
Набързо ще напиша едно предложение и после ще ви разгледам по-подробно, че излизаме с малкото да караме колело. Времето е прекрасно.

Всяка мама чу сърце, някои дори по две.

# 559
Shamenet много съжалявам, мила, и аз съм го преживяла, знам, че ще ти е много мъчно, но живота продължава, не е било писано, природата си знае работата, бъди сигурна, че ти се е случило по-малкото зло. Стискам ти палци много скоро отново да си в очакване!  Hug
fashionmama честити ви зъбчета! Да ви здрави и белички!
Аз още много плахо казвам, знаят само най-бличките ми роднини, смятам да поизчакам поне до първата ФМ и тогава мога да се поотпусна Blush. На малката зверкиня още не сме казали, а тя само ме дебне и преди няколко дена ми беше много подут корема и ми вика: -Ааааа, мамо, много ти е пораснал корема, да няма бебе вътре? Едва се измъкнах, добре че ми е будаленце още  Laughing

Забравих за заглавието:
Сладки септемврийски мамчета пъчат гордо малките тумбачета!

# 560
  bouquet
Ще помоля пак някой да ме включи в списъка ,писах лично съобщение на фешън мама преди 10 дена,но нищо...
На 23 години съм от Варна,първа бременност ,термин 28.09.2014

# 561
shamenet, съдбата има други планове за теб!

Да Simple Smile благодаря ви, момичета.   bouquet

# 562
Shаmenet, много съжалявам. Дано скоро се отърсиш от стреса и болката и пак да видиш двете чертички.

Аз да кажа, че в петък ходих на лекар, всичко с бебо е наред, имаме си сърчице, което тупти и на 17.02. вече ще регистрират бременността. Миомата не е мръднала, което е добре за сега...)))

# 563
  • ул. "Мечтание"
Привет, дами!  Hug

Имах много приятен уикенд.  Heart Eyes Надявам се утре и седмицата ми да започне добре.
Плана е да отида да си платя утре осигуровките и във вторник да отида при ЛЛ за направление. Пък да видим след това кога ще се наканя да ида.  Joy
Някой си спомням, че се вайкаше, че още не ходил на лекар. Споко, не си сама!  Mr. Green Crazy

fashionmama, много неприятно развитие на нещата.  Sad Дано не са видели както трябва и всичко да е наред с бебето!  Praynig
Само не се обвинявай.  Hug Ако това, което описваш, е нормалното ти ежедневно натоварване надали ти е навредило качването до 4тия етаж или носенето на детенцето ти. А кърменето не е проблем, когато имаме една нормално протичаща бременност.
Разбирам, че понякога е по-лесно да се приемат нещата, когато знаем причината. Но пък няма смисъл да се самообвиняваме за неща, над които нямаме контрол. Прегръщам те!  Praynig Hug Praynig
Честити ви зъбчета!  Mr. Green

Цветенце, честит ти рожденник със закъснение!  Hug Да ти е жив и здрав, много радостен и щастлив.

shushulkova, Reflekt, добре дошли! Желая ви лека бременност!  newsm51

shamenet, заболя ме сърцето като прочетох!  newsm45 Много съжалявам.  Sad Не си таи мъката, изживей си я пълноценно. Дано всичко да е наред за в бъдеще!  Praynig

Хайде стига съм дрънкала!
Лека нощ!   bouquet Hug

# 564
  • Paris, France
Izvinqvam se za latinicata, pisha ot telefona. Momicheta, i az shte vi napuskam, nqma da vi plasha s podrobnosti, samo shte pomolq nqkoi drug da se zahvane sus sledvashtata tema. Imam zapisani oshte 7-8 mami, koito si pazq na file na kompa, no ne sum gi slojila otpred, poneje netut mi e smotan. Kato se poopravq shte vi dobavq, no ot tuk natatuk trqbva drug da poeme shtafetata. Jelaq vi na vsichki edna prekrasna i spokoina bremennost, glezete se, a posle se naslajdavaite na nai-krotkite i zdravi beboci! I vie budete mnogo zdravi! Simple Smile

# 565
Защооооооо, иде ми да ревна с глас като чета за shamenet i fashionmama, не е честно, не е!
Не искам дори да си представям какво изпитват милите те, аз само от онази капка кръв се бях паникьосала и само като си помислих, че нещо може да е станало с бебо и извих с глас и не мога да спра, това е най-ужасното чувство, което една бъдеща майка може да изпита, съчувствам ви много момичета, горе главата и да знаете, че след лошото идват добри дни!
От друга страна, аз чакам прегледа в клиника "Надежда" в София при д-р Любомир Христов в понеделник на 17.02. Навлизайки в 3 месец, вече започна да ми става гадно от време на време, макар и за малко и без повръщане, многооооо ми се спи, ама многооо, а имам много работа в офиса и вече незнам как да бутам дните, защото ми е мъка, някой ще каже че съм глезена, но ще питам за болничен в понеделник!
Няма да е лошо да съм в болничен, защото ме чака и сватба на 01.03., за която се грижа изцяло сама, от време на време с бъдещия съпруг, когато не е на работа, но вече се изнервих и искам да минава, че бебе и сватба накуп е доста натоварващо!
Стига съм ви занимавала с глупости, приятна седмица и много положителни емоции, мили мами!
  bouquet

# 566
fashionmama  Hug  Hug  Hug
selinadi въобще не си глезена. Почивай си сега максимално, щом имаш нужда от почивка. И аз само се измъчвам и укорявам, че започнах по-често да оставям бебето при майка, но с двамата батковци и той на различни режими направо съм гроги  Crazy, добре че таткото ми помага много с всичко  Heart Eyes

# 567

Добро утро!

shamenet, fashionmama  много съжалявам  Hug. Аз също го преживях и знам, че е много тежко и тъжно.

На новите мамчета, добре дошли Simple Smile!

Момичета ще ви помоля за едни стиснати палчета. Днес съм на преглед, за да чуем сърчице. При първата ми бременност така и не стигнахме до този момент и днес просто незнам как ще отида до кабинета толкова се притеснявам. Имам толкова лоши спомени и макар да вярвам, че този път всичко е наред просто ми е едно такова свито на сърцето.

Хубав и усмихнат ден!!

# 568
  • ул. "Мечтание"
fashionmama  newsm45

Рали, дано мине добре прегледа днес. Praynig

selinadi, плана ти е чудесен. Грижи се за себе си, няма кой друг да го направи вместо теб.  Hug

# 569
fashionmama, кураж и скорошно изпълнение на плана ти пожелавам!
последният ти пост звучи по-отчаяно, но дано бързо те напусне това чувство!
ако ще ти олекне може да ни споделиш какво се случи.

Рали, стискам всички палци! да ни се похвалиш после! Simple Smile

селинади, и на мен чат-пат ми е лошо от скоро, но не е голяма драма. повече ме мъчи падането на кръвното. вчера ми беше 80 на 60 и такива звездички имах, че не съм вярвала, че може до такава степен да ми се получат. мм веднага ме натъпка с шоколад и със закуска в леглото. за 15-ина минутки се оправих, ама като цяло не ме кефи това де  Laughing

аз съм в едномесечен болничен и мисля да си взема още един месец. малко ми е гузно заради колегите, ама само малко Laughing

Общи условия

Активация на акаунт