90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 248

• 29 550
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Добър вечер! Лелееееее, много е гаден сайта!
Днес:
З - 2 малки банана
О и В - леща и зелена салата

За утре пека пица със зеленчуци, а за вечеря имам баница с халва.

Боби, честит рожден ден! Всичко хубаво което си помислиш, да се сбъдне!  newsm38

# 136
Смятате ли , че на плодов ден  може да има следното меню:
з- плод
о - плод / ядки
в- салата от зеленчуци

т.е. мисля , че няма проблем да се смесват плодове и зеленчуци , но нека по опитните кажат .

# 137
Аз приготвих за утре яйца с домати и лук, от началото на режима не съм ги хапвала, малко ме е страх от тях, но съм длъжна да пробвам. Голямо наказание е готвенето в плодов.

# 138
  • София
poohito благодаря! Ще опитам от него и ще споделя дали ми харесва   bouquet
martinelaa не е проблем, стига да не са овкусени!

Наистина е предизвикателство да готвиш в плодов ден  Crazy И на мен често ми се случва, но днес пропуснах това удоволствие  Mr. Green

Fifi Brindacier благодаря, че сподели тази рецепта. Ще влезе в приложение след няколко дни   bouquet

# 139
Здравейте , след белтъчен + 300
Днес
з-банан
о-боб яхния
в-боб яхния

В момента пека блатове за торта ,че утре моето мило има Рд , но искам да направя и някаква солена баница за обяд - дайте някаква бърза рецепта с кори за баница подходяща за утре Simple Smile

Зелник
1 пакет кори фамилия, 1 кисела зелка, 1 ч.ч олио
Зелето се реже на дребно и се задушава в олиото до омекване. Корите се наръсват със зелето и се завиват като пури или на охлюв по желание. "Пурите" по-лесно се сервират. Нареждат се в намазнен съд. Пече се около 30 мин. на 200 градуса.  Още по-вкусно е с печени кори за зелник, които се редят една върху друга в тава. Продават се в кутии.
Зелето да поизстине преди да се слага върху корите, за да не ги разкашка!!!
Баница със сирене и яйца
1 пакет кори Фамилия, 4 яйца, 300 г сирене, 1 кофичка кисело мляко, 1 газирана вода, масло или олио
Сиренето се натрошава. Разбиват се яйцата, в тях се добавя млякото и се разбърква.
Взимат се едновременно 2 кори и се слагат върху хартия или найлон, намазват се с разтопено   масло /или олио/, ръси се яйчено -млечна смес, ръси се натрошено сирене. Завиват се корите / начина е по желание/, слагат се в намазнена тава. Заливат се с газирана вода Баницата се  слага  в загрята фурна  и се пече на 200 градуса около 30 минути. Завива се да омекне.
Вместо газирана вода, може 1 пълна ч.л. сода бикарбонат в киселото мляко.
Интересен трик за пухкава баница:След изпичане, тавата се  завива стегнато с голяма кърпа, която се връзва на стегнат възел откъм дъното и тавата се обръща, като" стъпи" на 3 чинии, подредени като триъгълник. Стои обърната докато поизстине.

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 22:24 от K.A.G.

# 140
К.А.G. - благодаря ти за рецептите  Hug , но първата няма да я направя , не обичам кисело зеле (даже от скоро проядох прясно , но знам ли след година-две може и кисело да приям ) ха ха , а за втората рецепта не става докато сме на режим   bouquet
Лека вечер мацки   bouquet

# 141
  • София
Момичета, спешно търся детегледачка за един момък на 1 година. Целодневна заетост през седмицата. За София става дума. Ако имате идея за жена, която може да ми препоръчате, ще съм много благодарна.  bouquet

# 142
К.А.G. - благодаря ти за рецептите  Hug , но първата няма да я направя , не обичам кисело зеле (даже от скоро проядох прясно , но знам ли след година-две може и кисело да приям ) ха ха , а за втората рецепта не става докато сме на режим   bouquet
Лека вечер мацки   bouquet
Много губиш като не ядеш праз и кисело зеле. С тях стават мноооого вкусни режимни менюта!
А баницата със сирене е за гостите, не за теб.
Жив и здрав да е рожденикът! Весело празнуване!

Къде изчезнаха Лични? Не ги виждам.

# 143
зная , че губя ... но това е дереджето  Mr. Green аз питах само за мен , за гостите няма да ги лъжа с баница а ще е нещо по-така  Wink но утре , днес само тортата направих- бях обещала и си спазих обещанието за 1 път правя такава торта мисля ,че добре се получи , утре вечер ще я пробвам , макар ,че е със заквасена сметана , но ....  Crazy

# 144
зная , че губя ... но това е дереджето  Mr. Green аз питах само за мен , за гостите няма да ги лъжа с баница а ще е нещо по-така  Wink но утре , днес само тортата направих- бях обещала и си спазих обещанието за 1 път правя такава торта мисля ,че добре се получи , утре вечер ще я пробвам , макар ,че е със заквасена сметана , но ....  Crazy

Що да ги лъжеш?! Че тя баницата си е освен всичко друго! Я им извърти една, пък после ще говорим за лъжене! Моите гости винаги ги "Лъжа" с баници и си облизват пръстите, нищо, че има всякакви други вкусотии.

Питам и теб къде са ЛИЧНИ, защото исках да ти пратя рецептите, но не ги виждам.

# 145
Утре белтъчен:
закуска-мандариба 1 или 2
обяд-домати от буркан със сирене,малко кашкавал и 1 кисело мляко
вечеря-пилешко бутче с гарнитура от пресни домати

# 146
здравейте,искам си старата визия,тази ме дразни
отчет въглехидрати
з 2 ябълки
о 3 филийки черен хляб и лютеница
в 1 мъфин и една вафла
Боби честит рожден ден

# 147
Здравейте момичета Hug За сега се записвам само, за да не ви загубя, че скоро съм решила да се хващам на хорото Wink Хубав ден от мен    bouquet

# 148
  • Калифорния, САЩ
   Боби, честит рожден ден и от мен, желая много здраве, любов, щастие, пари, успехи, дузини стопени килограми и достатъчно свободно време, за да им се насладиш  smile3525. Бъди все така мила и любезна, ти си част от сърцето на тази тема.
   Крокодилка, честит празник и на твоето момченце, да ви е живо и здраво и да сте горди родители на един невероятен младеж за в бъдеще.
   Аннн, страхотно изглеждаш, за мен нямаш нужда от тези 2 планувани килограма, но ти най-добре си знаеш. Успех!
    И аз се чудя къде изчезнаха подписите ни, що така  newsm78 ?
  Между другото - горе вдясно има иконка "Използвай старата визия" на сайта, на който не му харесва новата /като на мен/ може да си го смени.
   Да попитам - бадемово мляко в кой ден може, белтъчен или плодов?

# 149
   Между другото - горе вдясно има иконка "Използвай старата визия" на сайта, на който не му харесва новата /като на мен/ може да си го смени.

newsm10

Да попитам - бадемово мляко в кой ден може, белтъчен или плодов?
В белтъчен в никакъв случай не може.В интерес на истината не знаех какво точно е бадемово мляко и се порових по въпроса.Това,което открих е,че бадемовото мляко от кутия съдържа и захар или мед.Т.е. не става и за белтъчен.Ако си намериш някое от кутия,което да съдържа само бадеми и вода(в което аз не вярвам),може да си го пиеш в плодов ден.Друг вариант е ти да си го правиш вкъщи без добавки.

Общи условия

Активация на акаунт