ИНВИТРО в Истанбул - тема №9

• 113 870
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Ами постоянно си стои 2см, когато и да ида на прелед и на 8 ден и на 14-15ден и на 21-ви.
Единият път казаха, че съм овулация.....видяха няколко фоликула, но лигавицата пак никаква я нямаше. Confused

# 511
Здравейте момичета,някоя от вас ще ходили  скоро в Мемориал? Трябва да занеса цветна снимка ,а Севда днес ми каза да я пратя по някое момиче което ще ходи скоро там или да ми кажете по какво да я пратя.

# 512
Kralincesa , 2см си е тънка отвсякъде  newsm78 Знам, че има лекарства които подпомагат да стане по "дебела", ако някой е имал този проблем дано се включи. Най-добре ще ти кажат докторите  Peace. Ако нищо не са споменали, може би имат решение за твоя случай  Peace

# 513
Ооо напротив, споменаха, че за тях проблема е най-вече в тънката лигавица.Но ми изписаха Климонорм  newsm78

# 514
За лигавицата знам, че климарата помага, но като гледам лекарството, което са ти изписали също съдържа естрадиол. Успех, дано да помогне Peace

# 515
Съдържа да, два вида естрадиол................дано това ми помогне.Моят е <5.5  при последните три изследвания  Sad

# 516
Късна овулация ли имаш? Дълъг ли ти е цикъла? Ниския естрадиол в началото на цикъла това показва по принцип.

# 517
Аз по принцип съм с високи стойности и на ЛХ, и доколко може да се вярва на тестовете за овулация при мен незная....но да показват късна овулация.А за цикъла не е дълъг, а е предизвикан с оргаметрил, нямам представа дали ще имам цикъл, ако го спра, но не ми се рискува защото постоянно задържам фоликули.Тук в БГ им казват кисти и винаги настояват за лапароскопия, докато в Турция им казват фоликули и ги изчакват да се махнат с цикъл, който обаче предизвикват с регулярно пиене на оргаметрил в точно определен ден.  Sad

# 518
Ами постоянно си стои 2см, когато и да ида на прелед и на 8 ден и на 14-15ден и на 21-ви.
Единият път казаха, че съм овулация.....видяха няколко фоликула, но лигавицата пак никаква я нямаше. Confused

2 см или 2 мм ? нещо се обърквам, защото 2 см е множко май

# 519
Точно и аз това щях да попитам, мисля че са "мм", не "см", иначе аз с моите 6 мм си помислих че съм тежък случай Simple Smile И моята е тънка принципно, както казват в БГ престъргана от кюртажите Sad

# 520
хахаха Nyxia, как да не се объркаш, като си е мм, аз видях см и като папапагалче съм изписала см.  Embarassed
Лигавицата ми е 2мм постоянно.

# 521
Аз разбрах, но рекох, че е грешка на пръста Laughing

# 522
Кралинеса, предполагам, че ако лигавицата не се повлияе задоволително от хормоналната терапия, ще предложат лезия в предходния цикъл или пък нещо друго, което е подходящо за твоя случай. Ще намерят изход от ситуацията, просто си трябва време...

# 523
Nyxia, какво е лезия?

# 524
Лекинко надраскване на лигавицата в предходен цикъл. Доколкото знам не е болезнено.

Общи условия

Активация на акаунт