ИНВИТРО в Истанбул - тема №9

• 113 842
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
Честито и от нас на Какавида - много щастливи мигове и занапред Grinning

# 736
Благодаря ви момичета!Важното е където и да сме да имаме вяра в лекарите.
На всички желая успех от сърце!

# 737
 момичета интересуваме за първичен преглед в Мемориял още ли искат  само Prolactin, Free T4 и TSH, защото моя позната отива и Сенда и иска пълния пакет - микробиология, антитела и кръвна картина. Миналата година аз минах първо само с 4-те хормона а другото после

# 738
Kasti71, Marfirela, Big_hope късмет момичета  Peace Praynig Hug Дано да има силна вълна от есенни положителни тестове, а след девет месеца и бебчета  Peace

kateto_85, ние бяхме отседнали в тези апартаменти преди 2 години - http://www.istanbulsuites.com/apartments.html Бяхме много доволни - плащахме по 40 евро на ден. Сега за прегледа през септември отново ще отседнем там, като сме се разбрали, че ще говорим на място за цената за дългия престой, дай боже да ми дадат зелене светлина за още един опит. Апартамента е много близо до Таксим, чистят редовно, има си всичко, много любезен персонал. Мога да ти изпратя на лични техни координати, ако искаш.

Да споделя една случка, която ми се стори забавна с моя син. Разхождаме из парка тези дни, срещу нас върви жена в много напреднала бременност или поне коремчето беше със завидни размери. Дари, когато види нещо, което го впечатлява казва - ааааа и сочи към мястото. Видях, че забеляза жената. Когато се разминавахме, естествено последва - аааа и сочеше към корема и. Аз му казах - там има бебе. Той ме погледна, погледна жената и отсече - ня.. и направи  жест, че няма. След няколко секунди отиде съвсем близо до корема на жената и започна да вика - ела, ела бебе. Аз първоначално се притесних защото не знаех как ще реагира жената, но на нея и стана много весело. Разделихме се с усмивка  Grinning

Така,че идвайте бебета - очакваме ви  Hug Hug Hug Hug Hug

# 739
Какавида Честито   bouquet Бъдете живи и здрави!
Катето 85 ние миналата година септември месец, бяхме отседнали в хотел Big box. Цената на вечер беше 55 евро за двама със закуска. Хотела беше на 5мин пеш от Мемориал, но доколкото разбрах вие ще сте в Бахчечи, а аз незнам къде се намира.

# 740
Здравейте момичета,
Ние бахме отседнали на квартира ул.Бабил сокак, но момичето което я държеше са и купили апартамент близо до хотел Рамада.Август ще идем отново и ще Ви пиша тук.Има удобен транспорт до Мемориал, а др клиника е още по- близо.Цената бе 50лири, което е супер.Ползвахме стая, кухня и сервизно помещение, а нейните дрехи стояха в др стая като тя живееше при приятеля си.

# 741
kristi0109, твоя пост звучи много примамливо  Grinning Много добра цена, на практика си в апартамент, има удобен транспорт. Дали би могла да ми изпратиш координати на лични за да не спамим. Благодаря   bouquet

# 742
https://www.airbnb.com/rooms/2101076 може би това да е новият апартамент за който писах по горе, но тук цената е доста висока, а и на кой му трябват толкова стаи.Да не заблудя някой, ще пиша отново след като отидем през август.
Успех на всички тръгнали по този път!

# 743
Ние ползвахме същия сайт през април,апартамента беше 50 щд,а сега е 75.Нашата хазйка ми каза,че когато е зает дългосрочно слагат висока цена.

# 744
  • София, Бургас
А цените на мен ми ги дава в лева. Това цена за стаята ли е или на човек? Защото има доста, които са около 60 лева, което е много добра цена, ако е за стая с кухня например..

# 745
Момичета относно  airbnb искам да споделя, че може да се резервира за няколко дни като изрично се уговорите, че е опция по-дълъг престой, като после на ръка да доплатите другите дни, защото сайта начилява такса за резервацията, която е процент от общата сума и колкото повече са нощувките, толкова повече е таксата, стига и до 70 - 80 долара. Моя позната направи така и спести  едни 50 долара.

# 746
  • София, Бургас
Друго да питам аз за този сайт. Цените само в щатски долари ли са? Изтеглих приложението на телефона и почна всичко в лева да ми изписва..а май всъщност са същите цифри, но в долари..

# 747
  • София, Бургас
И друго да питам -колко пъти долу горе ви преглеждаха до пункцията? Всеки ден ли пускахте хормони?

# 748
И друго да питам -колко пъти долу горе ви преглеждаха до пункцията? Всеки ден ли пускахте хормони?

Аз имах 4 прегледа до пункцията, като хормони не са ми искали нито веднъж. Прегледите ми бяха на 2-ри, 6-ти, 10-ти и 12-ти ден от цикъла. Пункцията ми беше на 15-ти ден. Прегледа беше само с вагинален видеозон. Ти си при друг лекар, не знам той как процедира, а и при всеки е индивидуално. Като отидеш на преглед решават кога да е следващият.

# 749
  • София, Бургас
То ако и при моя е така си мисля да пътувам от Бургас..за 4-5 прегледа няма смисъл от квартира и да мъкна детето с мен..някой има ли при доктор Yagmur да сподели?  Но днес преди да ви питам се сетих, че точно това ми каза и той -че ще има 4-5 прегледа и после пункция..

Общи условия

Активация на акаунт