ИНВИТРО в Истанбул - тема №9

• 113 958
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Дано и при мен всичко протече нормално, и в началото на следващия месец да се похваля с положителен резултат  Praynig Това ми е първи опит ин витро. След всичко прочетено из форумите направо се насочихме към Истанбул, без да правим опити тук.

# 496
Carambol-мисля че правилно си се насочила.Желая ти успех и дано всичко да е наред.Аз съм с един опит в България с неуспех  и сега съм се насочила в Мемориал  в Истанбул. Ако те интересува нещо питай.

# 497
Здравейте,
мина и моят първичен преглед в Мемориал.Очаровани сме с годеника ми от болницата,прегледа и отношението.Това ще ни е първа процедура и надяваме се последна:)Били сме на първичен преглед и в тукашна арт клиника,но разликата е огромна!
Посрещна ни Севда.Страшно мила и отзивчива както винаги.Отидохме н а регистратурата,попълнихме нужната информация,след това влязохме на преглед.Нашият лекуващ лекар е един млад,много приятен доктор.Разговаря с нас на английски,разговаряхме около 50 мин. може би.Гледа цветната ми снимка каза,че цялата дясна е запушена ,лявата е добре.Предположиха с професорката ,че това с тръбата е от възпаление,получено след операция от апендицит.Но казаха,че тръбите нямат хидлосалпингс.Разгледа и спермограмите н а мъжа ми.Каза ми ,че едната е горе долу добре,другата лоша,но за естествено забременяване.За тях каза,че не е проблем.
Последва преглед от лекаря.Дадоха ми чехли,чаршаф да се покрия и легнах н а много удобен стол,различен от тукашните:)Доктора ме прегледа щателно.Каза,че имам много добър яйчников резерв,което показа и АМХ хормона ми.Лигавицата каза,че е много добре.След това дойде професорката.Страхотна жена!Много ни хареса.Тя също ме прегледа обстойно,а направиха ми и пробен трансфер,нищо не усетих:)
Тя каза,че при мен всичко изглежда много добре,(без тръбата)само на снимката каза,че вижда нещо,което е или въздух в матката или течност и иска хистероскопия оперативна,за да се отстрани. Видя спермограмите н а мъжа ми,ние имахме и записан час за андлолог ,но тя каза ,че след като сме били н а такъв в България няма смисъл да даваме излишни пари,тя била виждала това,което я интересува от тези.Каза,че ще иска и при тях,направихме я.Каза ни ,че проблема е в подвижността им,но за тях не е проблем.Накрая мъжа ми попита"В крайна сметка ще си имаме ли бебе?" и те казах а категорично "Да"Simple Smile
Нямам търпение вече д азапочваме:)Но трябва да посъберем още малко до есента или до август месец ще започнем.Те ми казаха,че всички изследвания ни важат до 6 месеца да не се притеснявам,като сме готови да ги уведомим просто о т предния месец.Написаха ми рецепта за лепенки ,които трябва да си слагам преди процедурата,закупихме ги от там.
Общо взето така мина нашия преглед.Сигурни сме,че това са нашите доктори напълно и вярвам,че ще успеем с първа процедура при тях:)
Успех н а всички! Hug

# 498
Big_hope- успех мила.Аз чакам мнение  от Кахраман за цветната ми снимка и ако всичко е наред  -другия месец ще действаме.

# 499
Ето и обещания ценоразпис в клиника Бахчеджи

Първи опит ИКСИ - 5900 тл
Втори опит ИКСИ - 5600 тл
Трети опит ИКСИ - 5200 тл
Четвърти и следващи опити - 4700 тл
Трансфер на замразени ембриони - 2900 тл
TESE, MESA - 2600 тл
Замразяване на сперматозоиди за период от една година - 1000 тл

Успех на всички по пътя на заветната цел   preggo

# 500
Благодаря ти Silvia Tosheva! Hug
Дано всичko e наред и започнеш процедурата и да завърши с пухкаво бебче/бебчета! Simple Smile Hug

# 501
Дано всичko e наред и започнеш процедурата и да завърши с пухкаво бебче/бебчета! Simple Smile Hug

Мерси мила и на теб успех  и скоро да гушкаме по едно бебче
 ylinfant

# 502

Мерси мила и на теб успех  и скоро да гушкаме по едно бебче
 ylinfant
Дано,дай Боже Praynig Hug

# 503
# 504
Успех, момичета, стискам палци  Peace Peace Peace Praynig Praynig

Дай боже скоро дасе похвалите с хубави новини  Peace

# 505
Успех и от мен момичета  Hug!!!!

Big_hope и при мен горе-долу така мина, като изключим, че пробният трансфер дооооста ме боля  Embarassed
Аз да се отчета излезе ми въпросният 17ОН Прогестерон- в норма.Пуснах мейл на Севда и след 30мин., тя ми се обади да си прочета мейла.Имах изписано лекарство с прикачена снимка, и обяснение защо и как да го пия. Praynig Дано ми помогне.
на втори ден на следващият цикъл искат пак изследвания и според тях ще стане ясно дали ще се намесват с инвитро.
Някой тук да е пил Климонорм?
Някой тук с високо ФСХ?
Някой тук с тънка лигавица?

# 506
Kralincesa , моята лигавица беше 8,5 см преди трансфера, но нищо не ми казаха, само отбелязаха като факт, че аденомиозата пречи.

Дано стартираш скоро  Peace

# 507
Luce, мояте лигавица е едва 2см, а ФСХ-то ми варира от 40 до 23   Sad

# 508
В кой период от цикъла е 2 см?

# 509
Да, важно е в кой перод на цикъл се мери защото в началото е тънка и постепенно нараства. За ФСХ нищо не мога да кажа -  било е в норма според периода на цикъла.   

Общи условия

Активация на акаунт