MAC & Sephora - 20 тема

• 54 267
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • Отвъд алеята зад шкафа
http://viewsofia.com/article/20743/Beauty-Report--Sini-klepachi
Харесвате ли сини сенки /светли и/или тъмни/ на очите?

Sick Не, никога не бих сложила подобен цвят, кошмарно изглежда, дори върху негърката. Наклепано, прилича ми на соц-грим, тогава нямаше много избор и представата ми за грим от онези години са такива сенки и червено червило, косата със студено къдрене например и 80-десетарски широки блузони с лъскав клин.

Бих носила тъмно,  много тъмно синьо.

# 46
  • USA, Steak State
Със синьо не се възприемам, изглеждам бита.  Mr. Green

Поръчала съм някои нещица от Цветната колекция на Мак.

Червилото на Риана не го подминавайте, невероятно стои на устни и е сравнително дълготрайно. Бях пуснала ревю с него в предната тема.

# 47
  • Бургас
 TheBlackWidow аз го четох ревюто и ми хареса, за това и искам да ги видя и пробвам червилото и гланца. В Бургас още нямаме пролетна колекция на Шанел така че още съм на stand by режим  Laughing
Но пък си взех страхотна лилава сянка на Севънтийн  Heart Eyes пробвах се да я снимам, но на лампа не става.

# 48
Чакам червилото на Рири с нетърпение. Гланца ще го пропусна. Нещо напоследък гланцовете яко ме дразнят може би с излючение на Инсоланса на Шанел, но и него нося много рядко.

# 49
http://viewsofia.com/article/20743/Beauty-Report--Sini-klepachi
Харесвате ли сини сенки /светли и/или тъмни/ на очите?

Sick Не, никога не бих сложила подобен цвят, кошмарно изглежда, дори върху негърката. Наклепано, прилича ми на соц-грим, тогава нямаше много избор и представата ми за грим от онези години са такива сенки и червено червило, косата със студено къдрене например и 80-десетарски широки блузони с лъскав клин.

Бих носила тъмно,  много тъмно синьо.
Точно така си го представям соц грима Laughing
Майка ми и леля ми са били с такъв на сватбите си, светло сини сенки по целия клепач... За края на 80те е ок, I guess...

# 50
Момичета, предполагам за доста от вас ще бъде интересно, а и надявам се полезно. Снимала съм всичките ми МАС червила и за всяко съм казала по две-три думи!

http://www.makeupgalaxy.com/2014/01/mac-lipsticks-review-swatches.html

# 51
Жаки°,благодаря че сподели,беше много полезно за мен тъи като обмислям покупка на такова червило,цената им е около 30 лева нали?

# 52
Бяха 35лв., но след увеличението може да са ги вдигнали с 2-3 лева. Иначе тези, които излизат с колекции (като Дисни, Арчи и тн., тоест имащи патент) са около 40-42 лв. Вива Глам също са по-скъпи, но пък там всичко отива 100% за добрата кауза Simple Smile

# 53
Много ми харесват сини сенки, по-скоро синьо-сиви. Години наред ползвах двойка сенки на Манхатън (светлосиньо и по-тъмно синьо със сив оттенък; първата сянка така си оставаше, но втората я обожавах, купувах само заради нея). После тези сенки ги спряха, пуснаха някакви заместители, но не същите. Безуспешно издирвах този синьо-сив цвят сред по-високия клас - купих 2 палитри на Диор - сини - но не такова синьо.

И така, продължавам да съм в търсене на моя син цвят. Но всичко зависи от оттенъка, има сини сенки, които хич не са соц.

# 54
Бяха 35лв., но след увеличението може да са ги вдигнали с 2-3 лева. Иначе тези, които излизат с колекции (като Дисни, Арчи и тн., тоест имащи патент) са около 40-42 лв. Вива Глам също са по-скъпи, но пък там всичко отива 100% за добрата кауза Simple Smile
Аха, в Америка са по 15-16 долара всички, интересно ми е разликата с цените тук за чия кауза отива. Stop
Много хубав пост, сега съм на вълна червила в коралови нюанси и има интересни попадения, просто заради принципа обаче някои марки от България не бих си ги купила.

# 55
Не са само при нас така цените. В цяла Европа МАС е на почти двойни цени. За жалост... Sad

# 56
  • гр.Добрич
Жаки, страхотно ревю. Много и хареса Myth.

# 57
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не са само при нас така цените. В цяла Европа МАС е на почти двойни цени. За жалост... Sad

Не само МАС е така, отнася се за всичко. Пък за цената на горивото да не говорим. Като дойдат американците на екскурзия в зап. Европа и само се оплакват колко им е скъпо всичко  Laughing

# 58
  • София
Момичета, предполагам за доста от вас ще бъде интересно, а и надявам се полезно. Снимала съм всичките ми МАС червила и за всяко съм казала по две-три думи!

http://www.makeupgalaxy.com/2014/01/mac-lipsticks-review-swatches.html
Страхотно полезно ревю!  Peace
Ама и ти сериозна колекция си събрала! Мога да те обявя за Почетен фен на МАК!
За мен беше интересно да видя сравението между Мит и Хю. И пак виждам, че...искам Мит-а. Crazy
Също така от суочовете виждам, че Рашън ред-а е по-хубаво от Рири-Руби Ву-тата! Heart Eyes Thinking
цената им е около 30 лева нали?
37лв са червилата. Бяха 35лв.
42 са Рири и пр. колекции. Peace

# 59
  • София
Обожавам сини сенки във всичките им нюанси, ако са тюркоазени даже още по-добре. Самата аз съм със светли очи (синьо-зеленикави) и не ме е страх да нося сенки със същия цвят като очите ми. Най-важното е да има контраст (черна очна линия, черен молив задължително). Напоследък дори слагам сини сенки само от долната страна, а на клепача други - нюд, златни, розови. Много ми харесват и тъмносините и синьо-сивите сенки. Съгласна съм, че моделите гримирани на снимките са ужасни.

Жаки, благодаря за полезния пост! Давам още един глас + за Hue!  Heart Eyes Невероятно червило, имам го отскоро и ми е любимо. Повече ми харесва от Myth, но е въпрос на вкус. Много се чудя сега кое да си взема Angel или Creme Cup!  newsm78 А може би Fabby?! Ползвала съм Angel и ми отива, но се чудя дали да не пробвам нещо ново!

Общи условия

Активация на акаунт