MAC & Sephora - 20 тема

• 54 264
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Благодаря.

Аз тази бях харесала:

# 646
Зелената е супер, точно като старото Мурано, но пигментирана. Него го обичам, но няма вадене на цвят просто. Ще я взема, като я пробвам.

# 647
  • София
Уикендът ще се озеленя едно хубаво  Heart Eyes След синьото, зеленото ми е най-непознатия цвят.

# 648
Уикендът ще се озеленя едно хубаво  Heart Eyes След синьото, зеленото ми е най-непознатия цвят.
Ще ти отиват много сигурна съм.  Heart Eyes Hug  bouquet

# 649
Наистина ли няма корал в новите палитри:( Препоръчайте тогава някоя палитра с хубав корал. Лятната на Кларинс май мярнах да има корал, но тя пък чак Май месец ще излезе, а ми се искаше по-скоро да си взема нещо в коралово.

# 650
  • София
Благодаря, Денси  Hug

Sheki, пробвай все пак. Твоят тен и подтон могат да изкарат друг цвят от сенките  Peace

# 651
О, да непременно, но доколкото съм те виждала по снимки сме почти едно към едно откъм боя, така че не се надявам много:) А от новата спирала и червила на ЕЛ има ли някой вече впечатления?

# 652
Благодаря, Денси  Hug

Sheki, пробвай все пак. Твоят тен и подтон могат да изкарат друг цвят от сенките  Peace

Да така е, пролетната палитра на Шанел единия цвят на моята кожа си е чист корал, но четох, а и после видях с очите си на приятелка на тена е розово. Пробвах пред нея и тя се изненада, че вижда корал на окото ми.

# 653
  • София
Денси, и при мен е абсолютно розово без никакъв помен от корал.

Sheki, кажи после как са при теб. И аз искам коралова сянка, ама много коралова  Heart Eyes

# 654
  • Torino,IT
При мен седи чисто розово, затова и го нанасям като блендващ цвят в сгъвката на окото, или не го ползвам.
Коя беше лятната палитра на Кларинс? newsm78

# 655
  • София
Ето я лятната на Кларанс:

# 656
При мен пролетната беше чисто розово на окото и пропуснах, не се възприемам просто с розовеещи неща.
Ще кажа, разбира се, но по-рано от 2 седмици нямам шанс да се добера до Дъглас:) Ел, ти в твоята колекция нямаш ли читав корал? Аз осъзнах, че искам такъв цвят, след като един път пробвах един матов коралов руж на клепача и много ми хареса:)
Lindita,
Скрит текст:

# 657
  • София
Нямам нищо, което да покрива представите ми за идеален корал. Ти мат ли търсиш? Аз искам по-скоро блестящо.

Приличен Мат корал е на Инглот DS 470, само че му трябва много напластяване.

Inglot Pearl 407 не е лош https://www.google.com/search?q=inglot+ds+470&client=opera&a … .html%3B800%3B608 но мисля, че му е в повече оранжевото. Трябва да го погледна довечера, скоро не съм го слагала.

# 658
Да, мат искам аз, за съжаление тук при мен няма къде да видя Инглот.

# 659
  • Torino,IT
Мерси, да, тази беше....странно, миналият път не бях забелязала че има и син цвят Shocked

Общи условия

Активация на акаунт