Православни пости - 4 тема

• 48 707
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Весел празник  Heart Eyes

# 691
Светъл и благословен Великден!  Heart Eyes

Отговяването замислено като много разумно се предаде пред козунаците на мама.  Grinning Но все пак нещата са под контрол. Великденската зелена салата с яйца- много хубаво нещо.  Peace

# 692
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ВОИСТИНУ ВОСКРЕСЕ!

Благодаря на всички Ви за това, че бяхме заедно през Великият пост Hug! Господ здраве, дълъг живот и щастие да Ви дава!

# 693
Христос Воскресе! Воистинa Воскресе!
Благодаря и аз, че бях част от вас!
Здраве и щастие на вас и близките ви Hug

# 694
ВОИСТИНУ ВОСКРЕСЕ!

Постоянно ме питат: "И, как е? Колко кг свали?"
Страшно се учудват, че не знам и не обръщам внимание на тези неща. "Че защо тогава го правиш?"

# 695
Няма смисъл да им обясняваш. Няма да те разберат.

А мен вчера ме видяха да си нося салатка на работата.
И първата им реакция беше - "Ама ти пак ли постиш?". Нищо че успоредно със салатката похапвах домашен хляб и кашкавал. Това явно не се брои  Grinning

# 696
Е то според някои си е пост кашкавала  Wink

# 697
Следих темата през почти целия пост, благодаря на всички! Успях да си изкарам всички дни поста и се чувствах наистина добре.

# 698
Добре че тази седмица пак се пости. През изминалата седмица доста бавно преминах към не-постна храна. Но вчера ядох повече агнешко и сега чувствам необходимост от разтоварване. Иначе седмицата я изкарах на риба, млечни, яйца, основно.

# 699
Традиционното сряда и петък ли се пости тази седмица?

# 700
От тази седмица, да.

# 701
И аз усещам остра нужда от постна храна Thinking.

За днес съм замислила супа от лапад, нищо че сряда и петък са далеч.
До тогава ще съм измислила нещо друго Grinning.

# 702
И на мен ми залипсва постничкото. Да не говорим как ме измъчва лакомията  Embarassed.

# 703
аз до такава степен бях свикнала с постенето, че на Велкден сядам на обяд на масата и си сипвам по навик само постна салата. Вече като поприключих с нея се сетих, че мога да ям и от другата  Laughing Така ми се смяха на масата

# 704
  • София
Хайде честит ни първи постен ден след празниците  Grinning Аз днес съм на сьомгова пъстърва на фурна, хумус  и салата от домати с рукола.

Общи условия

Активация на акаунт