За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 41

• 30 645
  • 777
  •   1
Отговори
# 225
  • Berlin
И аз след 1г. дадох и жълтък, и белтък.

# 226
  • София
Не, имам предвид яйце под каквато и да било форма. Той се самозахрани на великден, значи е бил на година и пет месеца някъде.

# 227
  • София
Благодаря, момичета  Hug

Аз опитах на 10 месеца с жълтък, отвращението беше пълно, повече не съм повтаряла, сега е на 1 г. и 5 м. и категорично отказва яйце.

Angel_Dust, това, че детето не е яло белтък, не е попречило да ви сложат ваксината за шарки, нали?

Хубаво е човек от време на време да си свери часовника  Peace

# 228
  • София
Не, сложиха си му я, даже не помня питала ли е дали е захранен, но и не помня нея точно кога я сложихме, имаше там около годинка някакво забавяне с имунизациите той заради болести.
Аз имах едни притеснения с него за яйцата, затова отлагах, едно че като бременна това беше единственото, което не понасях, второ, че като кърмих, един път ядох яйце и той се обрина целия... та реших накрая да чакам Simple Smile

# 229
  • в огледалото на живота
Благодаря, момичета  Hug

Аз опитах на 10 месеца с жълтък, отвращението беше пълно, повече не съм повтаряла, сега е на 1 г. и 5 м. и категорично отказва яйце.

Angel_Dust, това, че детето не е яло белтък, не е попречило да ви сложат ваксината за шарки, нали?

Хубаво е човек от време на време да си свери часовника  Peace
Ако става въпрос за Приорикс/ваксината,която е  на основата на кокоши ембрион/ мисля,че трябва да си въвела белтъка  Peace
Но консултация с педитъра на детето първо   Peace
Той ще прецени най-правилно.

# 230

Само жълтък ли даде? Аз го натрошавах с вилицата и го смесвах с храната и никога не съм имала проблем, иначе чист жълтък мисля че и моето щеше да откаже.

# 231
  • Berlin
Да, това и аз го бях чела някъде и малко преди това въведох белтъка. Нещо се бях наплашила аз от този белтък, макар че не е имал проблеми с храната преди това.

Ако става въпрос за Приорикс/ваксината,която е  на основата на кокоши ембрион/ мисля,че трябва да си въвела белтъка  Peace

# 232
  • в огледалото на живота
Деси,жълтък и аз самостоятелно не мога да консумирам.Повдига ми се,маже се по езика... Sick
Пробвала ли си да намачкаш финно цяло твърдо сварено  яйце с масло и извара/крема сирене/
Става страхотен пастет,моята дъщеря много го обича..... Blush

# 233
Някой хора много обичат да си налагат мнението...ццц. Изобщо не я слушай - кафявата захар била полезна...чушки. Просто има повече меласа в нея,иначе си е толкова вредна колкото и бялата. Абе според мен сладко на малки деца -много ограничено или изобщо. На мен като ми е давано сега без шоколад и сладко не мога. Плод 2-3 пъти в годината да ям #Cussing out

Малко страничен въпрос ще задам. Знаете ли относно удостоверението за брой родени от майката деца от къде трябва да се вземе? От ЕСГРАОН е,но по постоянен адрес на майката или  по месторождение на детето,т.к. в случая двете са различни?

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 23:58 от AnMary

# 234
  • София

Само жълтък ли даде? Аз го натрошавах с вилицата и го смесвах с храната и никога не съм имала проблем, иначе чист жълтък мисля че и моето щеше да откаже.

Уффф, добавях го и в зеленчуковото пюре, и в плодовото - отказва категорично!  ooooh! Но не страдам особено, аз самата ям яйца изключително рядко. С извара не съм опитвала, от млечните приема само кашкавала, всичко друго плюе или повръща.

devi4ca, точно за "Приорикс" говоря, евентуално ще му я слагат днес, че доста изостанахме с ваксините.

Angel_Dust, благодаря  Hug При всички положения досега все някъде е хапнал белтък   Peace

Тонито, мен също не са ме ограничавали никога в сладкото, също ядях много, но някъде на 30 години организмът ми сам го отказа, сега много рядко мога да хапна нещо такова и то обикновено като ми падне кръвното  Peace

# 235
Цяло яйце бих въвела с домашно печиво - кейк например.
Може и запечен сандвич с цяло разбито яйце и сирене.

# 236
  • София
Сега като се замисля, всъщност съм въвела яйцето с питка (кейкове не правя и не давам)   Peace

# 237
Ми независимо с какво, значи е въведен.

# 238
  • София
Ми независимо с какво, значи е въведен.

Мерси, че го написа, съвсем не ми хрумна тази възможност  Hug

# 239
Радвам се, слагайте Приорикс-а спокойно, въвела си белтък Hug.

Общи условия

Активация на акаунт