Кои са кърмещите майки?

• 241 147
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 585
И аз се включвам в отбора на кърмещите майки!   Hug Поглъщам жадно всяка информация за кърменето и късното захранване. Малко ни "объркаха" в болницата и ни закърмиха с АМ, но след упорито тормозене от моя страна Ева, пожела да папка от гърда. Тя е лакомо бебе наддава бързо и се кърмим на поискване. Дано да имам кърма по дълго време  Praynig
Поздрави от Нас!   bouquet

# 586
Здраейте! И аз се присъединявам - кърмя Никола и той дебелее  Simple Smile. Дано има манджа и за напред!

# 587
Ивко е вече на два месеца и продължаваме да се кърмим успешно. Peace

# 588
Здравейте и от мен!
Включвам се в отбора на успешно кърмилите мами и се надявам още веднъж да кърмя успешно, дано да е по-дълго.
Както е казала Sonya, вторият път е значително по-лесно, без притеснения и колебания. Всичко ми идва от вътре, сякаш винаги съм го правила.
 Hug Желая успешно кърмене на всики!

# 589
Здравейте! Аз също се включвам към отбора на кърмещите мами.Никол е на  месец и половина,само на кърма сме и наддава добре засега-дано и занапред да е така.Ние се кърмим през 3:30- 4 часа за по 10-15 минути, но явно бебка си смучи добре, че и в повечето случеи попрекалява и връща излишното.

# 590
Здравейте, да се включа и аз вече! Отдавна чета форума, нове че мога да се похваля - имаме дъщеричка Стела, която се роди на 01. юли в 23,05 часа. Закърмихме се 2 часа след раждането и оттогава се кърмим на поискване. Правехме го и в родилния дом под неодобрителните погледи на персонала и въпреки язвителните им забележки. Надявам се, да се кърмим дълго, продължително и успешно!

# 591
  • Варна
Привет и от мен.Хрис се роди на 19.06 и от тогава се кърмим.Много се надявам това да е дълго време Praynig.Нямаме определен график.Когато се събуди тогава яде.Обикновено това е на 3-4 часа, а вечер понякога е през същия интервал от време, а друг път през 5-6 часа. Кърмя го когато той поиска.
 Hug Heart Eyes Peace

# 592
Здравейте!
Аз също съм кърмеща майка. Моето момиче вече е на годинка и 1 месец и отскоро започна да ме съблича, когато поиска мляко. Много се радвам, че този форум съществува, макар че не ви познавам ми давате голяма подкрепа и увереност.  Доста трудно, но засега успешно, отбивам атаките на хората, според които да се кърми дете след 6 месеца не е нормално. Ама какво да ви обяснявам, повечето сте минали по този път. Радвам се, че ви има, бъдете живи и здрави!!!   bouquet

# 593
  • Den Haag
Здравейте! Присъединявам се към групата на кърмещите мами, надявам се да имам кърма още дълго време за моето мъниче. Много е приятно да си го гушкам и да чувам как сладко-сладко преглъща от гърдата. Grinning

# 594
Присединявам се и аз към отбора на кърмещите мами. С Петьо се кърмим вече 5 мес. и половина, а от една седмица включихме и сокче от ябълка. Храненията ни са приблизително 5 на ден и слава богу нощем спим непробудно. Смятам, ако всичко е наред, да продължа да кърмя поне до годинка и нещо. Така е по-вероятно човек да се радва на здраво силно бебе Simple Smile

# 595
Здравейте и от мен.Аз родих на 5.07 от 2 дни сме си в къщи,храним се на 3-3,5 часа.Като остане педиатърката ме посъветва да се изцеждам и да го използвам за следващото хранене.Обаче забравих колко ml трябва да изяжда.Моля за помощ.

# 596
Бебонче, я по-добре пусни темичка тук в кърмаческия, така не знам дали ще ти отговори някой. Аз лично кърмя вече осми месец, но никога не съм "доизцеждала", така че не мога да ти помогна.   bouquet

# 597
Пий чай за лактация на Хип.

Има и чай за лактация на някаква българста фирма, той е от същите билки, но е на семена ( а не на гранули, както е този на Hipp) и струва само 1 левче. Аз пих от него, незнам дали ми помогна, може би по-скоро е било за мое лично успокоение, че правя нещо  Simple Smile
Обаче вече повече от половин година не пия никакъв чай за лактация, ям  каквото ми се иска и  кърмя на поискване.
Късмет, майчета!  Hug

# 598
Олеле, korneliia_h, каква е тази нощна пауза, какво е това АМ?  Rolling Eyes  Rolling Eyes  Rolling Eyes
Според мен, за да кърмиш успешно, трябва да даваш на детео да суче когато поиска, дори и нощем. Аз все още кърмя Сиска нощем, макар че е на година и 1 месец... е, всъщност тя вече е голяма и се самообслужва, тъй като спи при мама и тати. Да си призная, много тежко спя и въобще незнам в колко часа суче. Абе да й е сладко, нали така  cheers

# 599
  • там някъде около Пловдив
Нека и аз се присъединя към обора!Виктория се роди на 13.06 и от тогава се храни от извора  Laughing
Дано да продължим така и за напред!

Общи условия

Активация на акаунт