за несподелената любов

• 16 928
  • 250
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Надежда Simple Smile, тя има предвид, че е обичана и желана от мъжа си, не от любовника.Мъжът й я обича силно и страстно, а тя гледа в друга посока.
butterfly911, при една евентуална раздяла/недай Боже/нещата с детето не стоят точно така.Пък и изневяра се доказва много трудно.Но те съветвам да си събереш акъла и да прекратиш тази пагубна лудост, защото каквато си емоционално нестабилна, нищо чудно и сама да се издадеш пред мъжа ти.Събери си ума, стегни се!Слез от облаците и си дай реална сметка за ситуацията, в която си изпаднала.А уговорката за утре не можеш ли да я отложиш?Обади му се и кажи, че ти е излезнало нещо спешно и не може да се видите.Оправдай се с мъжа си, с детето.Знам, че тръпнеш и нямаш търпение да се видите, но все от някъде трябва да почнеш.Сама трябва да си сложиш спирачки, няма кой друг да те спре.Ще затънеш още повече, послушай ме, от опит ти го казвам Hug

# 122
мамичке, аз визирах цитата след обичана силно и страстно...аз разбрах, че за обичта я обича мъжа й - то е ясно. Но любовните излеянията са след гледането в друга посока и са насочени към любовника Crazy

# 123
Да, разбрах, сега се върнах и препрочетох.Но това не променя нещата.Това, което изпитва към другия не е любов,а зависимост.Това е отрова, пагубно е, тласка надолу.Знам за какво става въпрос, не говоря просто така, по принцип Embarassed

# 124
butterfly911,
някой те беше посъветвал да си представиш, че твоя приятелка ти разказва тая история и да се погледнеш отстрани. Аз ще ти кажа да си представиш, че дъщеря ти е в нея - би ли я насърчила да продължава тази връзка?
Само си прочети постовете и ще разбереш, че това, което пишеш е пълна лудост!!! Виждаш всички недостатъци на другия, чувстваш, че не влага емоции като теб, знаеш, че мъжът ти е страхотен човек и може да загубиш всичко заради тръпка със съмнително качество и продължителност, и не се отказващ....
Даваш ли си сметка колко си зле? (С добро чувство ти го казвам, не да те обиждам  Hug)

# 125
butterfly911,
някой те беше посъветвал да си представиш, че твоя приятелка ти разказва тая история и да се погледнеш отстрани. Аз ще ти кажа да си представиш, че дъщеря ти е в нея - би ли я насърчила да продължава тази връзка?
Само си прочети постовете и ще разбереш, че това, което пишеш е пълна лудост!!! Виждаш всички недостатъци на другия, чувстваш, че не влага емоции като теб, знаеш, че мъжът ти е страхотен човек и може да загубиш всичко заради тръпка със съмнително качество и продължителност, и не се отказващ....
Даваш ли си сметка колко си зле? (С добро чувство ти го казвам, не да те обиждам  Hug)

О, съзнавам колко съм смешна и жалка от страни! Не се обиждам. Просто имам нужда някой да ми помогне да се справя с това. Сама не мога. Преди 2 месеца отсякох така със секирата- просто му казах край, стига- без обяснения. Е толкова зле не съм се чувствала никога. Той ми каза "ОК, щом така си решила." Е, след няколко дни мъка и ходене като болна, му писах. Той ми се зарадва, разбира се. Поредното унижение. За това сега силно се съмнявам да успея. Това имах предвид под малки крачки- лека полека да се убедя самата себе си, да се навия, а не да го правя против желанието си. Опитвам наистина, знам, че някои от вас не ме разбират. Много кофти усещание- на безсилие. Относно мъжът ми- обичам го,да. Но я няма вече тая страст, а и тоя битовизъм много ми е писнал

# 126
Запис да следя. Според мен, авторката е класическия случай, описан от Saule. Peace

# 127
butterfly, то е ясно, че с дългогодишен партньор страстта намалява и битовизма си го има, ама всички сме на тоя хал, не си само ти. По-скоро се опитай да събудиш позаспалите страсти у дома, вместо да рискуваш и платиш висока цена. Аз те разбирам прекрасно, но разума трябва да надделее. Действай Naughty

# 128
butterfly, докъде стигна със справянето? Hug
Какви са сексуалните отношения със съпруга ти?

# 129
А от колко време продължава това?

# 130
Две дини под една мишница....не е за всеки. Аз лично няма да мога, имам възможности, даже един прекрасен човек, но не бих се решила да се вкарам в триъгълник. Просто обичам мъжа си, макар,че дълги години сме заедно, има го и омръзването, и битовизма..., но няма да мога да го погледна в очите после...Пък и смятам, че той ще усети...любов и страст трудно се крият Simple Smile И така...натискам си парцалите и гледам да си разнообразя живота по друг начин - танци, излизане...екскурзии..дрешки, глезотии....Също знам,че ако го допусна...ще страдам и ще съм на твоя хал...Разнообразието не винаги е хубаво нещо  Simple Smile

# 131
 newsm10 анджък, за това говорим Wink

# 132
Истината е, че от както я имам тази връзка (от 4 месеца), не ми се прави секс с мъжа ми кой знае колко. А и той не е особено настоятелен и активен. А и малко дете вкъщи, той работи в почивните дни... на мене акъла ми другаде

# 133
Истината е, че от както я имам тази връзка (от 4 месеца), не ми се прави секс с мъжа ми кой знае колко. А и той не е особено настоятелен и активен. А и малко дете вкъщи, той работи в почивните дни... на мене акъла ми другаде

Искам, ама не знам какво, и го искам тук и сега  Wink
В крайна сметка си решила да се омъжиш за съпруга ти, родила си му дете. Няма как все да ти е хубаво. Но да знаеш, след лошото идва и хубаво... Понякога трябва и търпение... А ако и мъжът ти го досърби и реши да се чеше... на теб ще ти пука ли? Докато витаеш из облаците, да не си намери и той занимание?!

# 134
 ooooh! тогава ще стане от триъгълник, на четириъгълник или многоъгълник... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт