за несподелената любов

• 16 940
  • 250
  •   1
Отговори
# 90

Какъв ти нагон срещу разум като авторката е озаглавила тема е "Несподелена любов"  Grinning
За него със сигурност е нагон, но за нея не е само това.

Благодаря, Зиги   bouquet
Каква ти любов, че и несподелена, вярваш ли го?! Аз не.
Сексуална еуфория, но понеже той не показва емоционална обвързаност, демек не й повтаря как са един за друг, ама пусто съдбата, живота, световната криза и зелените еуглени на Марс им пречат да са истински заедно, тя затова си го е навила на пръста.
Я да й се влачи подире и да й повтаря колко я обича, да видиш как ще го разлюби набързо  Wink

# 91
  • ЯМБОЛ
                      Имам питане-авторката наясно ли е,ако съпругът разбере каква ще е реакцията му?Ще прости ли,ще преглътне ли или ще си намери адвокат???

# 92
Ще ме изгони, никога няма да ми прости и няма да ми даде детето

# 93
  • Varna
Боже, и Вие сте съгласна да изгубите дете и мъж който ви обича Shocked а и Вие твърдите, че го обичате......................Как така с лека ръка бе ooooh! ooooh! ooooh!

# 94
Истината като че ли е, че и аз не знам какво точно искам.
Поредната...

# 95
butterfly911, я да си събираш акъла в главата Naughty Заради едното е..не ще си загубиш семейството, замисли се за това. Прекрасно те разбирам какво чувстваш към чуждия мъж - страст, силна страст, а не любов. Но вървиш по ръба на бръснача и само една малка грешка може да срути семейството ти. А повярвай ми, доверието загуби ли го съпругът ти, дори и да ти прости, никога няма да бъде същото...

# 96
  • ЯМБОЛ
                      Явно е търсачка на силни усещания.Кой ли не го обича?!В този случай обаче,заслужава ли си?

# 97
Ще ме изгони, никога няма да ми прости и няма да ми даде детето
Тогава не си играй с огъня и не рискувай това, което имаш заради мимолетна авантюра.Един път е достатъчно да се усъмни мъжът ти и ще загубиш завинаги доверието му.Тогава, вярвай ми, любовника няма да ти помогне никак.Казвам го съвсем добронамерено, нямам за цел да ти чета морал или да ти казвам кое е правилно и кое не е.Не изпускай питомното, докато гониш дивото.

# 98
  • Пловдив
Не знам защо всички сте се втурнали да я убеждавате, че мъжът и непременно ще разбере ако има авантюра. На всички ви е ясно, че много забежки никога не стават достояние на половинката. Вече как и дали ще осъществи една любовна връзка си е нейна работа.

# 99
Защото тя преживява много емоционално нещата и сама сподели, че само си търси повод да се скара с мъжа си и да иде в другата стая, където да си чати на воля.
Подобрен външен вид + раздразнителност + чести промени в настроението + заседяване на компютър/телефон = основателно съмнение у партньора, че нещо се случва.

# 100
...а и предполагаме, че партньора й не пада от марс...

# 101
  • Пловдив
Да се стяга и да внимава какво прави. И ако ще забягва по чуждо да го прави умно.

# 102
Събирам сили да прекратявам всичко! Всички сте прави... Sad

# 103
Съветвам те, ако решиш да прекратиш отношенията си с другия човек, да не се впускаш в обяснения, излияния, емоционални изблици от всякакъв сорт. Не с цел изведнъж да го заинтригуваш и да му станеш интересна, а единствено от предпазливост - не оставяш впечатление, че ти е лесно да запазваш хладнокръвие. Тъй като там, където човек се чувства отхвърлен, все го гложди после, че има да доказва нещо на отсрещната страна, поне си тръгни от раз и с вдигната глава, за да може после да стъпваш на този факт, убеждавайки се, че нямаш нерешени сметки с този човек. Както при влюбването, така и при разлюбването, самонавиването и нагласата играят голяма роля - използвай го, за да се издърпаш сама за косата. И вече внимателно с любовта на вересия. Късмет Hug
butterfly911,
ако наистина си взела това решение, послушай горния съвет.  bouquet

# 104
Съветвам те, ако решиш да прекратиш отношенията си с другия човек, да не се впускаш в обяснения, излияния, емоционални изблици от всякакъв сорт. Не с цел изведнъж да го заинтригуваш и да му станеш интересна, а единствено от предпазливост - не оставяш впечатление, че ти е лесно да запазваш хладнокръвие. Тъй като там, където човек се чувства отхвърлен, все го гложди после, че има да доказва нещо на отсрещната страна, поне си тръгни от раз и с вдигната глава, за да може после да стъпваш на този факт, убеждавайки се, че нямаш нерешени сметки с този човек. Както при влюбването, така и при разлюбването, самонавиването и нагласата играят голяма роля - използвай го, за да се издърпаш сама за косата. И вече внимателно с любовта на вересия. Късмет Hug
butterfly911,
ако наистина си взела това решение, послушай горния съвет.  bouquet

Ще опитам- ще правя малко крачки и лека полека дано се отърся от това терзание!

Общи условия

Активация на акаунт