AVON Обсъждане на продукти , тема 15.

• 64 156
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,искам да попитам ако някой е ползвал бронзиращите перли да каже какви са му впечатленията. Дали не са много лъскави ?  Simple Smile
Не , не са лъскави, много приятен ефект дават.   bouquet

Благодаря, точно това искам да не са лъскави  Simple Smile

# 601
  • София
Много хубава пудричка, при това количеството приятно ме изненада.
Лека, незабележима и нежна. Кожата ми е склонна към раздразнения и зачервявания, но не мазна. Пудрата я успокоява и заглажда, без да е покривна. Нанасям с кабуки над ФДТ или ББ-крем. Отдавна търсех подобен продукт. Heart Eyes

# 602
  • гр.София
И аз поръчах перли, но озаряващи, не бронзиращи. От кога ги чакам на тази цена smile3508 Радвам се, че има добри мнения за тях. Поръчах и един душ гел и тази тоалетна вода, която е за 6 лв. ако си поръчал продукти за 15 лв. от миналия каталог. Не разбрах дали е хубава, ама ще я използвам.

# 603
Поръчах си молива за очи always on point в цвят molten emerald - тъмно зелено с блестящи частички. На първо четене ми направи впечатление, че е доста траен.

# 604
# 605
Искам да си поръчам от слънцезащитната серия "Озаряващ лосион за удължаване на тена",но ми трябва не за удължаване на тена,а да го ползвам като лосион за тяло.Ако някой го е имал,моля да сподели впечатления и дали има хидратиращ ефект?  Simple Smile

# 606
  • Стара Загора
Моята скромна колекцийка от Ейвънски аромати Joy

Има още 7 от по-ниския клас. Сега само да взема Together... smile3508 и да намалят Love Pulse. Twisted Evil
И от ТТА нямам само този, но от позната знам, че не е кой знае какво и не приритах да го имам. Crazy
http://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Today-Tomorrow-Always-In-Love-2486.html

# 607
  • София
Ивче, намирисваш ми на колекционер  Whistling ЗавидЕх за зеленичкия ТТА

# 608
И аз си го взех, надявам се да ми хареса.

# 609
   От мостри пробвах лосиона и крема E-defence, ще ги взема в К8/мисля,че там бяха на по-добра цена/, а в тази не е за изпускане офертата за Аню Дженикс - взех два за 26 лв.
   Давам положителна оценка за новия  CC крем за изравняване на тена 9.90 лв.

На Ив завиждам благородно за ТТА Романтик Вояж и за ТТА Олуис. Със здраве да си ги ползва. Simple Smile
   И да не забравяме - Имелда Маркос имаше много повече обувки, така че Ив спокойно може да обогатява колекцията.

# 610
  • гр.София
От К7 на страницата, където са намалени маските на Планет СПА за лице на 5.90 лв., можете ли да препоръчате някоя, че не разчитам почти нищо на снимката. Аз имам една с масло от маслини, хидратираща. Нуждая се от нещо с ексфолиращ ефект, почистваща.  Grinning

# 611
Взех си демото на новия ТТА- Тугедър- страхотен е. Много ми хареса, пасва на пролетта, траен е.
 Да питам- кой спрей за разплитане на коса е по-хубав- детския с манго или този с кайсия и шеа?
Аз съм доволна от този с кайсия и шея Peace

# 612
Взех си демото на новия ТТА- Тугедър- страхотен е. Много ми хареса, пасва на пролетта, траен е.
 Да питам- кой спрей за разплитане на коса е по-хубав- детския с манго или този с кайсия и шеа?
Аз съм доволна от този с кайсия и шея Peace
и 2 са хубавино по ми харесва с манго

# 613
Ивче, ти си енциклопедия  Heart Eyes
Кой от всички е По-по- най? Като аромат и трайност питам

# 614
  • Sunshine state
Най-после си получих така желания шампоан за обем-2 по 400мл за 8.90лв.  Heart Eyes Има да си ги ползвам..  Flutter Сега и аз се присъединявам към питането за озаряващия лосион за удължаване на тена-преди време имаше един с блестящи частици,който много ми харесваше-имаше кафяв цвят и много фини частици в него.Търся блестящ ефект. Този такъв ли е?  newsm78 И друга малко глупава питанка-страницата с ароматите Сънсет и Сънрайз е ароматизирана,но не знам чий аромат е това.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт