Бягането за здраве бавно ни .......

• 17 521
  • 313
  •   1
Отговори
# 75
Merry.  Grinning роди , отгледай едно , две деца и ела пак да си говорим  Peace
Сигурна съм, че няма да се оправдавам като 99% от вас тук, че не можете да си регулирате теглото и т.н., защото нищо не правите по въпроса Simple Smile

Със сигурност в началото няма да се оправдаваш, но след време ще видиш, че
предишните усилия не дават предишните резултати- все едно са ти подменили
тялото.
Тялото ще си е мое и ще се грижа за него за разлика от вас и няма да се оплаквам колко трудно идват резултатите и най-важното - няма да се откажа (за разлика от вас) Simple Smile

# 76
  • Насред хаоса
Блажени са вярващите, че могат да контролират всичко, което става в организма им по всяко време и независимо от всичко.

# 77
  • София
Ако сега тук не бяха останали само хлебарките, оцелели сред Взрива, щеше да дойде ред на снимките.

Joy
Ей ме на! Аз съм се клонирала и съм на двете места!

# 78
  • Tам през Атлантическия океан
Merry.  Grinning роди , отгледай едно , две деца и ела пак да си говорим  Peace
Сигурна съм, че няма да се оправдавам като 99% от вас тук, че не можете да си регулирате теглото и т.н., защото нищо не правите по въпроса Simple Smile

Laughing

От активно списващите няма ни една с наднормено тегло  Wink

Та незнам за какво да се  оправдаваме Wink просто коментираме.

# 79
Бла, бла, бла. Освен децата, мила Мери, идва и факторът Х, който не мож измами. Възрастта си оказва влияние. Не че не може и на 50 да си във форма като 30-годишна, просто става все по-трудно, и по-трудно. А като прибавиш и типичните за възрастта болежки, липсата на време и отиде талията в Италия.

И аз не се оправдавам. Имам две деца и чудно тяло! Мммм.  Heart Eyes

# 80
  • n/a
Е, намерихте да се хванете за целулита.
По-голям проблем са ставите. Добре де,
целулитът е проблем на днешния ден, а
ставите - на утрешния.
То и по принцип - всяко нещо си иска ум-
ната мярка. Дали ще е тичане, дали ще
са тежести - ако няма акъл, няма и доб-
ри резултати. Добре е и да се поглежда
маааалко по-напред във времето.

# 81
Meri, те резултатите при мен идват бързичко- мога да извадя плочки, да сваля кило мазнини за два дни, толкова вече е адаптирано тялото ми.

Обаче: всичко това заплашва да ме разболее. Не е за пренебрегване, че аз не съм само крайници и мускули, а имам и хормонална система, че и съзнание. И ако се чувствам добре с едно тегло, което не е крайно неестетично, може да се окаже кауза пердута да вая моминска фигура, но да си докарам невроза.

Затова градя тяло "за напред"- няма да е моминско, но няма и да е мекица. Ще е естетично и функционално за момента. Биологията няма копче за пренавиване до по-ранно състояние. Грижата не е да се мъчиш да се върнеш в по-ранно състояние.

Ще мине време, ще научиш какво е истинско уважение и грижа за тялото.

# 82

И аз не се оправдавам. Имам две деца и чудно тяло! Мммм.  Heart Eyes

ЛъжеШ  Laughing Wink

не може да е вярно  Laughing

Покажи се  Wink

# 83
Обичам да бягам много, много бързо..
Бавното бягане в тръст не е за мен, досадно ми е..
Но едни 20 минути да бягам, все едно живота ми зависи от това, са ми най-добрия старт за деня.
Малко силови упражнения, душ и поемам грижите за бебето, а мъжът ми си заминава на работа..

Не знам дали скъсява живота, но вярвам, че продължителният джогинг износва ставите.
Покрай бремеността си много се интересувах и как да се предпазя от пролапси и се оказа,
че жените, които практикуват маратонски бягания са изложени на много по-голяма опасност от подобни.

# 84
И като е трудно дай да не се мъчим Simple Smile

# 85

А който има акъл, намира начин да тренира ефективно и без да се мъчи.

Понякога "трудно" е сигнал, че нещо не е наред.

А, и малка подробност: родете едно дете и после ако случааайно сте се сдобили
с лек пролапс...ще трябва да кажете чао на джогинга, ако не искате да опикаете стадиона.

# 86

не става въпрос за трудно , а за здравословно  Peace
Правиш ли разлика  Grinning ?

# 87
Правя много добра разлика и изобщо не ми разбрахте идеята или се правите на "дръж ми шапката".

Било по-трудно да се постигне каквото и да било с напредване на годините - ок, може да е трудно и това означава, че не трябва да се трудим/тренираме, за да постигнем хубаво тяло и да сме здрави ли?

# 88

А, и малка подробност: родете едно дете и после ако случааайно сте се сдобили
с лек пролапс...ще трябва да кажете чао на джогинга, ако не искате да опикаете стадиона.

...сега ще ти кажат за упражненията на Кегел  Sunglasses

...... да ама не , понякога и те не помагат  Rolling Eyes

# 89
Упражненията на Кегел са супер ефективни, ако не си се сетил за тях един месец преди термина.
Но да, понякога и те не помагали...

Общи условия

Активация на акаунт