Бягането за здраве бавно ни .......

• 17 514
  • 313
  •   1
Отговори
# 60
  • Tам през Атлантическия океан

това е защото тези, които са без целулит не тичат, не им трябва, затова не ги виждаш там  Grinning

така е  Laughing и ми се струва несправедливо  Crossing Arms

Тичат хората грижат  се за тялото и нЪцки  Crazy

# 61

Просто като съм се разминавала с редовно тичащите ми е било странно , заради цеулита , или че не изглеждат толкова спортно и изглеждат потни и измъчени   Rolling Eyes ,
 като попаднах на тая статия  си казах АААА ето  ......  Simple Smile може би защо ?

Десс,
моето обяснение е, че много от тичащите /въобще спортуващите/ го правят някак кампанийно, сезонно, ако щеш. Защото трябва да свалят няколко килограма и малко целулит. Прочели са, че така ще се справят и стискат зъби, казвайки си - ще тичам няколко седмици, за да вляза във форма за плажа, за онова събитие и т.н. Обаче в същото време не се отказват от храните в пликче.
Виждала съм човек, който излиза от фитнеса и си купува Биг мак, защото той вярва, че с една тренировка вече е направил достатъчно  Laughing

Да си призная едва изчаках края на януари, за да може всички с новогодишните обещания за спорт да се откажат от идването в залата, където само правеха навалица. Гадно е, но с част от редовните посетители се хващахме на бас, колко време ще издържат някои ентусиасти   Sunglasses

# 62

Десс,
моето обяснение е, че много от тичащите /въобще спортуващите/ го правят някак кампанийно, сезонно, ако щеш.
    Ми ... тези които се разминаваме се знаем  Laughing Hug едни и същи са/сме Hug
Има и приходящи такива каквито ти описваш  Peace

# 63
  • Насред хаоса
Дес, не бягам не защото съм се разхлопала, а защото нямам време. Ограмоти се, преди да се заяждаш! Като не искаш - не тичай, стой си на канапето. Ето така се учат подрастващите на мързел. Напрово и физическото в училище да премахнат, та да сме спокойни, че всичко ще е наред!
Това, че някой не тича, не означава, че седи на канапето. Хората са си намерили начини да се движат и да спортуват, както и да се поддържат в добра форма, които са най-подходящи за тях.
Що се отнася за физическото - да, навремето исках да го няма точно като дойдеше време за проклетото тичане на 600 метра. Така и не разбрах на кого му беше нужно да пробягвам това разстояние за определено време. Виж, в гимназията като ни оставяха да играем волейбол на воля, нямах против, даже исках да има повече часове по физическо.

# 64

Десс,
моето обяснение е, че много от тичащите /въобще спортуващите/ го правят някак кампанийно, сезонно, ако щеш.
    Ми ... тези които се разминаваме се знаем  Laughing Hug едни и същи са/сме Hug

Миии, значи нещо чийтват тези хора - или със спорта, или с храненето. Не казвам, че целулитът изчезва безследно при всички с такъв режим, но се редуцира и подобрява значително. Като включи човек и няколко серии масажи си е направо съвсем добре.

# 65
По-грандиозна глупост не бях чувала. Бягането убива, води по появата на целулит и качване на килограми... УАУ. Тия , които бягат имат целулит, а тия които седят на дивана и ядат чипс по цял ден са без целулит, да не говорим че са и по слаби и живеят по-дълго.  #Crazy

Ок , нека са глупости  Crazy
ама аз това което наблюдавам е че баягащите мацки са с Цеулит  Crazy чудно ми е да , защото това са редовно тичащи , все ги засичам в парка .

AQUА Peace

п.п. лично аз карам колело и ходя

А това изказване е още по-грандиозна глупост. Бягащите мацки с целулит... а кои са без целулит? Моите наблюдения съвсем не са такива. Хората, които аз виждам в нашия парк и фитнес да бягат съвсем не тресат целулит, а точно обратното - имат стегнати прасци и крака и добре оформени тела. Ако те мързи да бягаш и си търсиш статии, които да ти помогнат да си намериш оправдание това е друга работа.

Колко мислите, че трябва да бягате всеки ден та да ви се изтъркат ставите, момичета? А ако бягането ни убива, тогава какво да правим като не бягаме та да поживеем някоя годинка още?

# 66
Хората тичат в парка и имат целулит и т.н. точно за да го премахнат. А не защото тичат имат целулит. Това е егати глупостта. На който каквото му е изгодно на това вярва. Не мога да спра да се изумявам на простотията на хората. Стойте си на дивана и си яжте чипса. Недейте да "знаете" толкова много. Ще ви видим точно пък вас след няколко години, когато не можете да си махнете целулита от дебелите задници, които движение не са виждали през годините и са били кльощави. Това не е хубав метаболизъм, а точно обратното. Организма ти изобщо не реагира на това каква храна приемаш. Хубавия метаболизъм е този, на който и една филия му се лепи - организма ти реагира на всяка храна, която е поета. Може да отслабва и да дебелее (да трупа мазнини/целулит и да ги гори) с еднаква скорост, ако му поднасяш правилна/грешната храна.

Ивет Лалова е супер целулитеста, искам да приличам на нея Simple Smile

# 67
Desss, имай предвид  че много ( да не кажа почти всички) агнгло-американки имат проблеми с целулита. Лично мнение наследствен е. Гледам ги пият и много вода, но пак бъкат от целулит. Защо го правят ли, защото така са им казали (питала съм за водата).

Не смятам, че целулита зависи и от хормоните. Имам няколко хормонални шока за организма, на заместващи хормони съм от почти година, родила съм и съм на 40+...нямам и никога не съм имала целулит.
Иначе бягането ( танците, колоезденето) развиват страхотно мускулатурата на краката. До преди да родя играех сериозно тенис ( 3 тренировки седмично+ 1-2 приятелски игри) и каланетика (7 дни в седмицата). Сега нищо, липса на време, качени килограми ( ще си изпортя колената с това тегло)...на всичко отгоре съм и на специален хранителен режим, където не се препоръчва на тази фаза усилено трениране.

LoveNeverFailss, Merry. преди да поставяте етикети, вземете малко прочете за целулита.

• Cellulite is not fat, but rather a toxic body condition combined with edema and a lack of circulation.
• A person does not have to be overweight to have cellulite – thin people are also affected.
• Cellulite does not respond to normal weight loss and exercise programs.
• 8 out of 10 women have cellulite.

Ето в тази статия , от където е и цитата по-горе има дадена схема на целулитна кожа . Ема целулитни депа, които ги няма в нормално състояние. И въобще не е във връзка с мазнините, даже се намира под тях
http://www.slimanddetox.com/services/contour.html

# 68
Вземете и вие малко да прочетете за спорта, а не само да ми се йогизирате Simple Smile Йогата не е спорт.

Целулита е и до ген. Но много зависи и от храната, която се приема. Познавам много хора, които спортуват активно, но имат целулит и това е точно, защото не внимават с храната (хамбургери, чипс, шоколад, газирано, тестени храни и др.) Да пиеш много вода не значи, че ще отслабнеш или пък ще намалиш целулита.
Целулита си е точно с други думи мазнини. Знам, че и кльощавите имат мазнини и това е още по-грозно, отколкото пълна жена да има целулит. Някои пълни жени нямат целулит. И целулита реагира на отслабване с правилната храна и правилното трениране. Да ми копи-пейст изречения от английски не значи, че са достоверни. Ако си го изпитала на собствен гръб тогава ми ги поствай. Аз ти казвам, че от храна и тренировки целулита се регулира и ти го казвам, защото съм го изпитала, а не от някакви статийки, които се въртят в нета (и могат да ти кажат "мнения на специалисти" от едната крайност до другата) и Бог знае коя мазна лелка ги е писала Simple Smile

# 69
  • София
то пък, къде ли да тича човек - подир него веднага ще затича и местната глутница бездомни кучета!

# 70
Merry.  Grinning роди , отгледай едно , две деца и ела пак да си говорим  Peace

Нищо против двигателната култура ,  спорта за здраве  ,
в статията се констатира комкретно  джогинга Wink

# 71

Какво ни е на нас с по двете деца?

# 72
Merry.  Grinning роди , отгледай едно , две деца и ела пак да си говорим  Peace
Сигурна съм, че няма да се оправдавам като 99% от вас тук, че не можете да си регулирате теглото и т.н., защото нищо не правите по въпроса Simple Smile Влез в темата Тренировки в домашни условия и искай майки с по 2-3 деца да си покажат спортните тела в момента  Peace Вземете да спортувате, не ми се оплаквайте, че с по няколко деца не можете да изглеждате по-добре и от 20годишните в момента. Щом имате време за форума и за фейсбук, значи имате и времето (20-30 минути на ден) да отделите за спорт.

# 73
Ако сега тук не бяха останали само хлебарките, оцелели сред Взрива, щеше да дойде ред на снимките.

# 74
Сигурна съм, че няма да се оправдавам като 99% от вас тук, че не можете да си регулирате теглото и т.н., защото нищо не правите по въпроса Simple Smile

Със сигурност в началото няма да се оправдаваш, но след време ще видиш, че
предишните усилия не дават предишните резултати- все едно са ти подменили
тялото.

Общи условия

Активация на акаунт