Имате ли отзиви от сдружение Луис Карол ( Послушковци )

• 131 660
  • 832
  •   1
Отговори
# 105
Първо благодаря на всички включили се с отговори.
Аз вече споменах,че ще запиша детето ми,(не е прието другаде),определено нямам колебания,но ми е интересно защо хората си водят децата на изпит,приемат ги и после започва чуденето със записване,учители и т.н.То дали в държавно училище,със/ без сдружение или в частно е важно какви са преподавателите,е има ли начин да се знае всички какви са?
За встъпителната такса миналата година са издавали документ и са връщали парите при отказ(детенце на моя съседка беше записано,но в последствие го изместиха в  меридиан),не знам защо тази година е по различно.За изпита ми издадоха касов бон,редно и за 300лв. да има,но да видим newsm78.

# 106
Първо благодаря на всички включили се с отговори.
Аз вече споменах,че ще запиша детето ми,(не е прието другаде),определено нямам колебания,но ми е интересно защо хората си водят децата на изпит,приемат ги и после започва чуденето със записване,учители и т.н. - ами това ни беше трето желание и естествено се надявахме да  е приета на първите две, но аз не съм я кърмила до 3г и половина и тя не може да чете, без да срича и не е прита в Ш и ЧД  JoyТо дали в държавно училище,със/ без сдружение или в частно е важно какви са преподавателите,е има ли начин да се знае всички какви са?
За встъпителната такса миналата година са издавали документ и са връщали парите при отказ(детенце на моя съседка беше записано,но в последствие го изместиха в  меридиан),не знам защо тази година е по различно.За изпита ми издадоха касов бон,редно и за 300лв. да има,но да видим newsm78.

# 107
  • София
Даже според мен в началния курс, основните предмети са по-важни от езика
А според мен не са по-важни.

# 108
хахаха, за 300-те лева (миналата година бяха 240, май, а официално сме в дефлация newsm78), явно са си взели бележка, и са си направили клауза за невръщането им Mr. Green

ох, не мога да се сдържа: тази седмица имаше тържества за завършването, госпожа Маркова получи доста букети; след тържествата я видяхме да си тръгва - помощничката/секретарката й (честно казано не знам каква се води официално, но е на линия в сдружението) носеше всички букети, а госпожата ходеше самодоволно с ръце в джобовете  ooooh!

това е за ръководството и... отношението му към вселената...

иначе, никое ядене в стола не е задължително, просто споделих какво се предлага.

и да, сдружението е много добър вариант за комбинация на училище и занималня за 1-4 клас, много по-добър от държавна занималня, но не е нещо много повече, няма "подбрана среда", за каквато говорят, всичко си зависи... затова казах, че зависи какво търсите и какво очаквате.

относно подготовката по математика - не смятам, че дете може да влезе  в СМГ без да е посещавало техните курсове, т.е. само с подготовка от училище, което и да е училище.

# 109
хахаха, за 300-те лева (миналата година бяха 240, май, а официално сме в дефлация newsm78), явно са си взели бележка, и са си направили клауза за невръщането им Mr. Green

ох, не мога да се сдържа: тази седмица имаше тържества за завършването, госпожа Маркова получи доста букети; след тържествата я видяхме да си тръгва - помощничката/секретарката й (честно казано не знам каква се води официално, но е на линия в сдружението) носеше всички букети, а госпожата ходеше самодоволно с ръце в джобовете  ooooh!

иначе, никое ядене в стола не е задължително, просто споделих какво се предлага.

и да, сдружението е много добър вариант за комбинация на училище и занималня за 1-4 клас, много по-добър от държавна занималня, но не е нещо много повече, няма "подбрана среда", за каквато говорят, всичко си зависи... затова казах, че зависи какво търсите и какво очаквате. - аман от подбраната среда!!! ако и децата на "подбраните" станат като родителите си, предпочитам детето ми да не е сред "подбрани"

относно подготовката по математика - не смятам, че дете може да влезе  в СМГ без да е посещавало техните курсове, т.е. само с подготовка от училище, което и да е училище.
- може! имам няколко примера на деца, завършили Казинческото у/ще и приети в СМГ, без допълнителна подготовка. При някои деца математическата мисъл е вродена

# 110
Даже според мен в началния курс, основните предмети са по-важни от езика
А според мен не са по-важни.

Добре, сподели защо?

# 111
  • София
Защо не смятам че един предмет е по-важен от друг ли?
Аз не мога да преценя кой е по-важен ЧО, ЧП, БЕЛ, Мат, АЕ
Има точно 120 начина, по които можем да ги подредим и всеки един от тях ще е най-подходящ за някое дете и най-неудачен за друго. Но ще има и деца, за които музиката или рисуването ще са на първо място.

# 112
Значи изказването ти не е коректно. От първото излиза, че ти степенуваш езика преди другите предмети, а от уточнението става ясно, че всъщност подредбата е според зависи.

# 113
Зависи от самото дете!Моето гардже си мисли, че пее много хубаво, но ходи по музикалнта стълбичка на подскоци през едно. Няма си талант и не смятам да я записвам в консерваторията:)

# 114
  • София

ох, не мога да се сдържа: тази седмица имаше тържества за завършването, госпожа Маркова получи доста букети; след тържествата я видяхме да си тръгва - помощничката/секретарката й (честно казано не знам каква се води официално, но е на линия в сдружението) носеше всички букети, а госпожата ходеше самодоволно с ръце в джобовете  ooooh!

Ох мале, мале.. Грозна картинка! Sad
Чета, чета, чета и съм в голяма чуденка..
Нашият младеж не го приеха нито в Ш, нито в ЧД.
За ЧД имаме шанс, ако вземат втора паралелка, но за сега това не е ясно и май е малко вероятно.

За ЛК много мислих дали изобщо да кандидатстваме, пуснах го на изпит, като реших, че ще му мисля, ако го приемат...
И ето сега - чуденето започва.

Моята дилема е следната :
ЛК или догодина 125-то + частна занималня Щастливи деца, която отваря филиал до училището и там може детето да учи допълнително английски (както и в училище, разбира се).

# 115
  • София, Младост
Ха, ха Simple Smile joie infinie моята дилема е същата, защото и ние сме приети в ЛК, но след последните писания и аз дълбоко се замислих, все пак дали догодина да не кандидатстваме направо  за 125-о...

# 116
А колко ще струва частната занималня Щастливи деца?

# 117
Не е по темата, тъй като се отказах от кандидатстване в ЛК.
Да попитам за 125-то какъв е начинът на прием там? И аз за него се ослушвам.

# 118
  • София
А колко ще струва частната занималня Щастливи деца?

250 лв., като ако нещо е болно и отсъства детето може и избор - 15 лв./ден.
Малко по-скъпо идва от сдружението, но пък атмосферата е доста по-приятна от училище.
Освен това и без допълнителни занимания може спокойно да си вземеш детето към 18ч., което в сдруженията струва още парички.

# 119
Има тема за училищата в район Младост.

Общи условия

Активация на акаунт