Имате ли отзиви от сдружение Луис Карол ( Послушковци )

• 131 678
  • 832
  •   1
Отговори
# 165
а децата от ПК минават директно в 1 клас, нали? Или и за тях има препитване? Или само с подаване на съответните заявления към 10 СОУ и към ЛК става?

Минават директно.

temp, не мисля, че учителят на детето ми по език е завършил НУП.

# 166
temp, не мисля, че учителят на детето ми по език е завършил НУП.

попитай. Даните ми са от разговор с тях, отговора горе-долу беше следният "начални учители с език са, имаме и филолози, но на тях им е трудно да слизат до нивото на децата и за това на малките преподават начални учители със съответният език". Най-лесно е да попиташ дирекнто и конкретно за учителя на твоето дете.

Наистина нямам никакво намерение да водя спорове и да пиша неверни неща. Относно обучението нямам наблюдения и няма и да имам. Критиката ми е към организирането и то в нашият случай наистина беше под всякаква критика! Опитах се обективно да пресъздам всичко. Сега от теб прочетох, че детето може да е изпитвано, по английски (факт - не съм я питала какви са и били задачите и какво е правила и на този изпит и на другите). Просто мисля че тези неща трябваше да ни ги кажат от сдружението в самото начало. Дай боже да сме изолиран случай! И наистина да организират нещата вече по-добре  Peace

# 167
Няма нужда да питам, аз зная.

# 168
Сега от теб прочетох, че детето може да е изпитвано, по английски (факт - не съм я питала какви са и били задачите и какво е правила и на този изпит и на другите). Просто мисля че тези неща трябваше да ни ги кажат от сдружението в самото начало. Дай боже да сме изолиран случай! И наистина да организират нещата вече по-добре  Peace

За първи клас изпитът е английски и общообразователен.
На нас ни го казаха, знаехме много добре. Посъветваха ни да не подготвяме детето допълнително, защото така или иначе няма как да знае материала, който техните деца от ПГ знаят. Имали го предвид. Дъщеря ми ходи на английски в детската. Каквото е знаела от там - това е. Не съм я подготвяла. Но я взеха.

Все пак обаче е желателно детето да има някакви познания по английски, ако ще тръгва с тях в първи клас. Ако ги няма, не знам дали ще стане.

# 169
За първи клас изпитът е английски и общообразователен.

напълно възможно е. А тя по моето скромно мнение не е добра по английски - за сега сме я оставили да свиква със звученето на езика. Естествено знае думички, песнички и лафове за елементарен разговор. Ако знаех че се изисква ниво на владеене на езика - щях да ги питам какво е нивото и по всяка вероятност сама щях да преценя че тя го няма това ниво. Нашите планове са да наблегнем на чуждите езици сега в първи клас, след като си изчисти четенето и писането на български. Ако успея да отделя време - все пак ще отида да видя на какво са я препитвали, но не знам дали и в стаята е имало човек с необходимата компетенция по езика, защото казаха че има психолог и педагози .... Абе пълна мъгла! ooooh!

# 170
на Темп поста е  пълна измишльотина.За 1 клас изпита е по англ. език и общообразователен,знам го от приятелка,даже чаках с нея детето й.Второ няма как  да знаят хората дали денят ти е натоварен, та да се съобразят лично с твоето свободно време.И трето надали ти е приоритет Луис Карол ако ще кандидатстваш в НУКК.По скоро ми прилича на едно завистливо и заядливо коментарче на неприето дете на амбициозна мама с големи мераци.(не,че има лошо де...).

# 171
  • София
Зачетох се в дългия пост на temp и за пореден път се изумявам как хора с големи претенции пишат толкова неграмотно. Истинска загаТка как са завършили психология.

# 172
bazel  Joy Аз се въздържах, но няма как да не се съглася Mr. Green

# 173
Здравей, bazel,
нямам претенции за нищо, съжалявам че така си го приела.
А неграмотноста ми се дължи на нещо, което се нарича дислексия и на факта че аз не чувам звуците, ката както ти ги чуваш и не възприемам буквите по същият начин по които ти и голяма част от пишещите тук. Съответно ми е трябвало и повече старание и усилие да усвоявам езици. И тази моя особеност, дава основание на хора като теб да се чувстват по-велики от мен и други в сходното на моето положени и да не оценяват други неща Simple Smile. Ако ме познаваш наживо, щеше да знаеш че правя грешки в някои думи и когато говоря, което допълнително щеше да вдига самочувствието ти.
Весел и усмихнат ден ти пожелавам   bouquet

# 174
Момичета, темата се измести. Идеята е всеки да сподели опита си - от всичко, което го вълнува по темата. Един от обучението, друг от изпита. За мен е интересно, предполагам и за други. Нека не се нападаме и да бъдем по-толерантни.

# 175
Трети клас, втория срок при единици така и не се надраства.
Защо за всеки, който сподели нещо негативно за някое от Сдруженията, започват репликите за киселото грозде?

# 176
Аз, честно казано, като прочета нещо..с много грешки, независимо дали е негативно или позитивно, не го взимам много под внимание. Даже, ако е позитивно, бих се притеснила леко Simple Smile Както и на живо, ако не ми харесва самия човек, дали ще мога да дам тежест на неговия отзив за дадено нещо..Но наистина, темата се измести.

# 177
  • София
Аз, честно казано, като прочета нещо..с много грешки, независимо дали е негативно или позитивно, не го взимам много под внимание. Даже, ако е позитивно, бих се притеснила леко Simple Smile Както и на живо, ако не ми харесва самия човек, дали ще мога да дам тежест на неговия отзив за дадено нещо..Но наистина, темата се измести.
В твоя пост има повече грешки от този на temp. Да не говорим колко безмислен, неинформативен и дразнещ е.

# 178
Щом си рекла  Mr. Green

# 179
  • София
Не намирам никаква информация на сайта на 10-то СОУ за Сдружението ЛК.
Аз ли нещо не търся както трябва..  newsm78
Там си пише за прием и дати през юни за записване и всякакво актуално инфо за учебната 2014-2015 и нищо за Сдружение, резултати от него и прочие..
Странно ми изглежда това, особено при сравнение със 145-то ОУ, където подробно се цитират и двете Сдружения.

Общи условия

Активация на акаунт