Отговори
# 390
  • София
Някой карал ли е стажантските практики, организирани от МОН?

# 391
Да попитам и тук - колко е бил минималният бал за прием в ЮЗУ Благоевград миналата година в специалност "Предучилищна и начална училищна педагогика"?
Ако някой знае, ще се радвам да сподели  Hug

# 392
А да попитам нещо друго аз  Laughing
Ако се явиш на предварителен и на редовен изпит коя оценка ще се вземе за бала, от редовния или по - високата?

# 393
  • София
По- високата.  Peace

# 394
Благодаря!  Hug

# 395
  • Пловдив
Аз да питам защо ваканцията е различна за различните университети newsm78 т.е. по различно време?

# 396
  • София
Нали са автономни, предполагам, че имат правото сами да определят тези неща, както и академичната година не започва по едно и също време за всички университети.  Rolling Eyes

# 397
Здравейте, колеги! Трябва да напиша реферат на тема: Ембрионално и следзародишно развитие при Rana Ridibunda. Индукция на партеногенезата при яйце от жаба. Методи за детекция на апоптоза.
Оказа се по- трудно, отколкото мислех. Моля, помогнете с някакви материали или каквото и да е ...

# 398
Може ли да се запише втора бакалавърска степен успоредно с друга?

# 399
Може, но едната трябва да е задочно, ако първата е редовно или обратното.

# 400
Как става кандидатстването за НБУ?
След като минеш през ТОП тест после как се развиват нещата?

# 401
Здравейте имали момичета,които са завършили сп.логопедия в Шуменски Университет "Епископ К. Преславски"?

# 402
Аз искам да попитам, ако има някой завършил педагогика да каже как протича един държавен изпит?

# 403
Здравейте, някой ходил ли е на повишителни изпити от предходен семестър? Зачита ли се текущия контрол или се почва от 0т.?  Да се пита по форумите не е най - подходящо, но инспекторът за специалността е в болнични.

# 404
Аз искам да попитам, ако има някой завършил педагогика да каже как протича един държавен изпит?

В кой университет? Аз съм завършила в Шуменския, и за него мога да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт