Мама на Априлчето говори:"Хайде с дупето нагоре!"

• 40 910
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
     И на мен ми е на-тежкия 8-я мес.Безсънието ми мъчи,кости и стави болят,корема постоянно се втвърдява.А и сама се справям с гледането на баткото,което също усложнява нещата. Гледам вече да почивам повече,а и домакинската работа няма да избяга така или иначе.
   За козметиката мисля да заложа пак на Бюбхен за първите мес.,а след това ще премина на българските марки:Бочко и Тео бебе.

# 586
  • Nova Zagora
2-3 месец бяха кошмар заради повръщането и запушения нос. не можех да спя по цяла нощ и изобщо не искам да си спомням. Сега в 8-я ми е не толкова тежко,колкото неприятно,че за първи път в живота ми разбрах какво са киселини. Много неприятно нещо било,а преди се смеех на моя мъж и му виках,че преувеличава  Embarassed другото което ме мъчи са тези схващания нощно време. днес ми се схвана и рамото та имах чувството,че чак сърцето ми спря! Иначе съм много по добре психически от предишната бременност. Сега съм 1000 пъти по спокойна,усмихната и пораснала за това което ме очаква Simple Smile

# 587
Аз отбелязах 2-рия месец.Имах много неприятни усещания без да повръщам-все едно по цял ден бях с махмурлук Simple Smile)7-мия се чувствах като разглобена - болеше ме кръстът,срамната кост,целия таз все едно ми се разпадаше,не спях много - кофти беше.Сега в 8-мия съм по-добре/да чукам на дърво/.Болките в костите отминаха,поспивам си нощем и до тоалетна ставам рядко 1 или 2 пъти-направо песен..Е вече ми дотежава,но така ще е.И ме наболява точно в областта на старото секцио при движение.Днес тъкмо си мислех,че нямаме близнаци в групата,а то имало.Браво!

# 588
  • в 1001-та нощ
Руни, днес (32+3)

# 589
  bouquet
Страхотна си:)

# 590
Аз отбелязах 2,3 заради ужасното гадене
И след 7 заради скъсяването и хернията
Сега се чуствам добре защото и двете неща са задържани до поносимо ниво
Нищо , че се върна ужасното гадене:))) аз днес пазарувах за багажа за родилното
Останаха малко неща Simple Smile
Това ме кара да се чувствам по спокойна:))

# 591
Какво напазарува за родилното?

# 592
Аз вече от два месеца имам голям проблем със съня, вече спя по 3 часа някъде и то разпокъсано, май и нервите ми вече не издържат.Като прибавим и запушения нос картинката никак не е розова. Казаха ми за някакви хомеопатични хапчета за сън-Седатиф ПС /хомеопатични/- някоя от вас взимала ли ги е и безопасни ли са?

# 593
  • в 1001-та нощ
Мерси, Елфи  Heart Eyes

Аз да ви кажа съм от хората, които заспиват със затварянето на очите .... баща ми е така, явно съм взела нещо хубаво, но лягам след полунощ и може би затова нямам проблеми, спи ми се, не се будя, никога не се будя нощем, сега сънувам всеки ден, не са прелестни сънища, но и не са кошмарите на предната бременност  Blush

# 594
  • София
a.l.e.n.a., имаш чудесно спретнато коремче, моят тумбак е толкова изпъкнал напред, че не знам на какво се държи, понякога имам чувството, че до края на деветия ще имам нужда от подпорки  Joy

Да си призная месеци не съм отбелязвала, защото да чукна на дърво драми нямах кой знае какви, а неразположенията около бременността възприемам за естествени и някак си съм си излъгала мозъка, че са ок. Но е факт, че сега в края на 8-я ми е доста тежичко и дискомфортно. Този уикенд влизам в 9-я, ще го видим как е. Но ще си търпя и това е. Ставам да чистя - направих си график всеки ден да върша по нещо малко - така не се претоварвам, пък и е добре да се раздвижвам. Няма по-добър от домашният фитнес  Laughing

# 595
Аз преди съм пила Седатиф ПС- не са лоши,но не знам дали като си бременна можеш да ги пиеш,макар че са хомеопатични защо пък не.Не знам доколко наистина имат действие или е от самовнушение,но успокояват Laughing

# 596
Какво напазарува за родилното?

Ами превръзки за родилки , следродилни еднократни гащи
Крем за зърна ,подплънки за гърдите
Водя се долу горе по този списък и от това което ми трябваше в Шейново

http://www.moebebe.com/?id=5
Днес си купих и по дълбоко бельо
Казват ,че след секцио не можеш да носиш ниска талия заради операцията
Simple Smile newsm78

# 597
  • в 1001-та нощ
Момичета, а кога Ви се иска да родите  Rolling Eyes

Доста майки - носили до края казват, че 9 месец е ад и намират за щастливки тези, които са родили в началото или да кажем - не в края  Rolling Eyes

# 598
Еее, ама аз в началните месеци като ви говорех за пренатално възпитание нищо не казахте : ))))) Силно вярвам в него, разбира се, няма как да си 9м като по книга, но е много важно да се намира време да говориш на бебето, да му казваш (или мислиш) какъв искаш да бъде, да слушаш качествена музика, да гледаш качествени филми, да си спокойна и т.н. Въпреки, че на теория го знам, на практика нищо не направих - нервна бременност, без релаксации, без говорене на бебето, без класическа музика, без много разходки....Охх, коренно различно е като е второ детето...

На мен ми се иска да родя възможно най-късно. Знам, че накрая е доста трудно, но всичките ни рождени дни в семейството са все зимни и искам това бебе да е максимално пролетно. Ако може да остане за май ще съм най-щастлива, но чак 15 дни не вярвам да ме оставят да пренося  Joy

# 599
  • USA
За мен краят на 2, 3 и 4 месец беше ад. Повръщането започваше в 2 часът през нощта и продължаваше докато легна вечер. По едно време не говорех, само ходех до тоалетната да повръщам, а как се чувставх, не искам и да си спомня. Краят на 5 , 6 и 7 месец се чувствах добре. А сега в 8ми ми е тежко, не спя, с киселини, едва дишам, не е лесно, но не е болка за умиране.

Аз искам да родя около термин, не повече от седмица преди или след. Предният път преносих 3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт