Раждане в Майчин Дом 2014 (Цени,Услуги,След родилни стаи )

• 150 771
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
  • Цюрих
В смисъл - питам се дали мога да се доверя на 100% като лекар,че и аз не намирам никакви отзиви за него в нета.Като цяло впечатленията ми са добри от доцента.Много положително е настроен и ти дава кураж,изписва лекарства адекватно на състоянието,витамини и всичко,което се налага.

# 451
Здравейте. Предстой ми раждане към края на януари. Не съм решила още дали ще си избера екип или чрез здравната каса. Чудя се кои вариант ще е най-добрият. Моля за съвет от майки, които са минали през това. На мен ще ми е първо раждане и се притеснявам. Какво ще кажете за д-р доц. Николов, някои раждал ли е с него? Споделете.

# 452
Женската консултация си я водя при д-р Сашо Георгиев, какво ви е мнението за него като специалист ??? Защото аз не съм трогната от него с добро отношение и обяснения спрямо състоянието ми.

# 453
Женската консултация си я водя при д-р Сашо Георгиев, какво ви е мнението за него като специалист ??? Защото аз не съм трогната от него с добро отношение и обяснения спрямо състоянието ми.

Той ми водеше ЖК по здравна каса (иначе си следях бремеността при друг лекар). Всички консултации при него си бяха чиста проформа, ходех колкото да ми издаде болничния преди термин и изобщо не съм разчитала на него за някакво сериозно проследяване.

# 454
Здравейте!

Мога ли да помоля за мнение момичетата които са раждали секцио? Предстои ми второ секцио по медицински причини и обмисляме варианта за МД. Знаете ли как протича всичко? В деня на секциото ли приемат? Колко дни се стои в реанимация? Кога виждаш бебето? От кой ден ти го дават за постоянно и тн.
Ще съм благодарна на всички минали през това да споделят мнения.

Благодаря!

# 455
Някоя майка да е раждала при Гунев в Майчин дом ? С избор или просто го е засякла на смяна? Как мина раждането? Той бързо ли се отзова? Как се държа? Вообще всякаква информация ще ми е от полза  Flutter
. Az rajdah pri doktor Gunev predi 2 meseca,normalno rajdane s izbor na ekip.Za men toi e edin mnogo dobur lekar.Imah te6ko rajdane i blagodarenie na nego vsi4ko s men i bebeto mi be6e nared.Durjanieto mu e strahotno suvetva te ako trqbva upoika ili ne6to podobno.Pri men reigira mnogo burzo sus vsi4ko,za6toto se naloji da izvadat  bebeto s vakum,ima6e uvita pupna vruv i izleze s liceto na gore,koeto mi kazaha 4e bilo opasno .Dano sum bila polezna  Simple Smile

# 456
  • Sofia

Съветвам ви да го смените възможно най-скоро. При мен не забеляза, че има проблем с кръвоснабдяването на плацентата и няколко седмици след поредна ЖК, изгубих бебето си в началото на 6-ия м. Апаратурата му е много стара, а и той не отделя никакво време. Много съжалявам, че ме насочиха към него, затова и ви съветвам да го смените.

# 457
Благодаря Елен  Hug

Като цяло не препоръчвам следене по здравна каса - женска консултация в майчин дом. Апаратурата им е адски стара и няма никакъв снимал от тези прегледи дори лекаря да е добър като няма условия за работа  ooooh! друг е въпроса колко ги вълнува лекарите друго е на частно да си приберат парите там обръщат повече внимание  ooooh!

# 458
Не препоръчвам следене по здравна каса.Аз бях при Г.Георгиев вдигаше ми кръвното.Не му пукаше изобщо и ми взимаше по 35 лв на преглед.Кое е по ЗК ? За раждане е добре ама за престоя няма смисъл от тези ВИП стаи.Лудо пари за нищо.И ВИП не са.Мен ме изроди Д-р Нашар и Акушерка Даниела и много им благодаря .Не ме мъчиха 3 часа само Simple Smile .Ако смяташ че ще имаш проблемно раждане ОК ама ако си здарва и ти и бебето по добре другаде Simple Smile Там ще ти скъсат нервите.Или си плащаш или някъде другаде.И на акушерките на етажа трябва да почерпиш иначе не признават.

# 459

Съветвам ви да го смените възможно най-скоро. При мен не забеляза, че има проблем с кръвоснабдяването на плацентата и няколко седмици след поредна ЖК, изгубих бебето си в началото на 6-ия м. Апаратурата му е много стара, а и той не отделя никакво време. Много съжалявам, че ме насочиха към него, затова и ви съветвам да го смените.

Ауууууууууу аз бях при него.Бягайййййййй от там !!!!!!!!!!!!!

# 460
Кои гинеколози приемат в диагностично-консултативния блок и има ли някой доволен от тях?

# 461
Здравейте,
бременна съм в 24 г.с. До момента бременността ми се следи от д-р Гинка Ганева -клиниката на д-р Щерев.
Мисля да раждам в МД,моля да ме посъветвате при кой лекар да бъде раждането.Първа бременност ми е,ще раждам нормално надявам се и съм с фонд за допълнително здравно-осигуряване, което ми покрива избор на екип и вип стая.Интересува ме кога трябва да започна да посещавам лекаря в МД и какво да му занеса при първия преглед,какви документи се носят при раждането.
Благодаря предварително.

# 462
Здравейте,
видно от подписа ми, вече съм родила и то в МД и се включвам от време на време в помощ на бъдещите майчета. Родих при Борислава Попова (следях се при нея през цялата бременност; с избор на екип). Преди дамата работеше в Токуда, след което се премести в МД. Има и частен кабинет. Изключителен професионалист, позитивен и отговорен човек. За мен беше важно в ръцете на какъв човек ще се роди детенцето ми. Препоръчвам, на неизбралите си екип. Peace

# 463
Здравейте!

Мога ли да помоля за мнение момичетата които са раждали секцио? Предстои ми второ секцио по медицински причини и обмисляме варианта за МД. Знаете ли как протича всичко? В деня на секциото ли приемат? Колко дни се стои в реанимация? Кога виждаш бебето? От кой ден ти го дават за постоянно и тн.

Благодаря!

В реанимация се стои една нощ. Аз родих в 14 часа, на следващата сутрин в 9 вече бях проходила и ме качиха на етажа с бебенцата. Детето отиваш да го вземеш при първа възможност. Аз го взех на кърменето в 12 часа, защото преди това не бях в състояние да стигна до стаята с бебетата- едвам се мърдах. На стаята, където са бебетата има график в колко часа се кърмят. Стоят при майките по час и после ги връщате. (освен, ако не са в стая с вас за постоянно).

# 464
  • София
Здравейте!

Благодаря!

Аз раждах секцио по мед. причини в МД с избор на екип. Приеха ме 2 дни преди датата за разни рутинни изследвания. Оперираха ме сутринта в 9 часа. В реанимация стоях до 9 часа на другия ден. Като ме качиха на 12 етаж веднага отидох да видя бебо. Ако всичко е наред може да го вземете при вас още на другия ден. На мен ми го дадоха на третия ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт