Раждане в Майчин Дом 2014 (Цени,Услуги,След родилни стаи )

• 151 442
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Звънях и на информация и ми казаха, че за планово секцио без избор по мед. причини, се идва 20 дни преди термин да се определи дата. Да ида на регистратура - 210каб.
Отивам аз и тази ми вика - давай документите да те приемаме Praynig Викам как ще ме приемате, има 17-18дни до термин. И тя - е, за какво идваш. Оказа се, че като реша да ходя - със всички документи и направо да ме приемат. Ще ми правят изследвания и тогава операцията.

Искам да питам ако ида например другия петък, то събота и неделя нали има само дежурни лекари...Ще има ли кардиолог, анестезиолог, който да ми направи проби, кръвни изследвания ?? Или ще трябва само да стоя събота и неделя и да чакам понеделник да има дежурни лекари?
Питам, защото като лежах на 5тия етаж, уикенда нито един лекар не идва и си чакаш делничните дни....

# 526
Съни, навсякъде май вече няма лекари още от петък след обяда по болниците. Само дежурни. Това все пак е голяма АГ болница нз как е. Но както ти си написала, няма смисъл да стоиш само и сама събота и неделя. Питай ги пак на информация едва ли ще се разсърдят...

# 527
  • Бургас
Нищо не казват по тел....

# 528
  • София
Отиди в понеделик за по-сигурно или поне в четвъртък.

# 529
Няма да ти направят изследванията събота и неделя,ще седиш до понеделник.На мен така ми казаха.

# 530
  • Бургас
Т.е. ги правят делничните дни...ясно
Мерсии Hug

# 531
Те хлебарките знаят кои стаи на 7-мия етаж са ВИП и затова не ходят там. Grinning Пълни глупости!!! Колкото и пъти да съм била в МД, една хлебарка не съм видяла.

Не искам да се заяждам,но аз раждах там преди три  месеца и толкова хлебарки не бях виждала. То има навсякъде- около радиаторите,на мивката,по леглата, стените.
Даже има и калинки:) Една за малко да влезе в устата  на бебето ми:( Добре,че навреме я видях.

Ми аз в момента съм в МД точно на 7-мия етаж от 04.02 и мога с ръка на сърцето да се закълна, че една хлебарка няма!

# 532
В обикновените стаи бащата може ли да идва и да вижда бебето (да го гушне)? Или това се позволява само във ВИП стаите?

# 533
Естествено че не. Вие сте 3 жени в стаята, а децата ги дават на всеки 3 часа за кърмене. На никоя няма да й е приятно 2-ма чужди мъже да са в стаята, докато тя кърми  Peace Още повече се следи бащите да не влизат дори в коридора на отделението ( изключение се прави само като ти донася багажа), защото не е ясно кой баща с какви вируси се сблъскал извън болница (особено грипния сезон) и може да зарази без да иска някое новородено.

# 534
Да, напълно разбирам, права си.
Но как може бащата да гушне бебето - чак на изписването ли?

# 535
Да, напълно разбирам, права си.
Но как може бащата да гушне бебето - чак на изписването ли?

На 12тия етаж сякаш си влизаха татковците. В моята стая таткото на другата жена (бяхме по 2 в стая) си идваше всеки ден и стоеше по няколко часа. На мен не ми пречеше. Моето бебче беше в интензивното, но ако беше при мен и нашия татко с другите ми дечица щяха да влязат да го нагушкат. Иначе има и няколко масички и столчета извън отделението срещу асансьорите, но не препоръчвам да се извежда до там бебенцето. На 12тия лесно влизат от родата, не съм чула на някого да се карат.   Peace

# 536
А, ясно, значи ти си била на 12ет.,където се плаща. А на 7мия етаж бащата чак на изписването ли може да е с бебето (освен след раждането, в родилна зала) Hug

# 537
Те хлебарките знаят кои стаи на 7-мия етаж са ВИП и затова не ходят там. Grinning Пълни глупости!!! Колкото и пъти да съм била в МД, една хлебарка не съм видяла.

Не искам да се заяждам,но аз раждах там преди три  месеца и толкова хлебарки не бях виждала. То има навсякъде- около радиаторите,на мивката,по леглата, стените.
Даже има и калинки:) Една за малко да влезе в устата  на бебето ми:( Добре,че навреме я видях.

Ми аз в момента съм в МД точно на 7-мия етаж от 04.02 и мога с ръка на сърцето да се закълна, че една хлебарка няма!

Явно хлебарките си избират къде да ходят Simple Smile Защото в едната част има, в другата-не.

# 538
И аз в момента съм на петия и една хлебарка не.съм.видяла.

# 539
Бях на петия сега съм на 12 хлебарки няма никъде!!! Тук се исипяат тълпи хора по стаите и е доста неприятно. Постоянно влизат и иЗлиАт външни хора в
Отделенив с нояородени!!!  Не е нормално но пък и моя мъж минава да гушка бебчо през деня Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт