Лакове за нокти-87

• 56 671
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • USA, Steak State
Някой щеше да показва непясъчната Джапанка на Пърфект... Изпуснах ли я?

# 721
# 722
Пак за Пловдив - някой да е виждал пясъчните на Катрис?
Днес в Лили на центъра ми казаха, че още не са ги заредили.
 Rolling Eyes

Catrice има само в Лили, така че ще чакаме. Simple Smile

# 723
Ивче, и питон ли имало  Crazy
Животинско царство настана на последните страници Simple Smile Послушах съвета на Пъпмчето и нанесох моя крокодил върху други цветове основа и за съжаление се потвърди усещането ми - точно неговия цвят не ми стои. Яд ме е, но отиват в размените и двата.
Flower_f, аз имам много фолиа, поне 20 цвята и акценти, ще ти дам  Hug Моите са по тази технология обаче:
Скрит текст:

С тях може да се постигне същия ефект от твоето клипче, просто технологията е малко по-различна.

Момичета, предложете ми нещо за омекотяване и хидратиране на кожички. Не ми трябва за премахване, а нещо, което да си слагам вечер преди лягане, но което ще ми даде по-добър ефект от крема, който си е за друго все пак Simple Smile

# 724
  • София
Момичета, предложете ми нещо за омекотяване и хидратиране на кожички. Не ми трябва за премахване, а нещо, което да си слагам вечер преди лягане, но което ще ми даде по-добър ефект от крема, който си е за друго все пак Simple Smile

Най- доброто, което съм ползвала:

# 725
  • Belgium
Ех, Ради, разкошна снимка на Принцесата  Heart Eyes

И аз се сдобих с нея, като сваля бонбонено розовия пясък на Перфект, я слагам. Жалко че няма грам слънце, да се порадвам на блестящите частички.

Момичета, някой да е поръчал вече новите Zoya MagicalPixie? Чудя им се, но ми се искат реални отзиви.

Скрит текст:

kakaka, за мен незаменим прдоукт за кожички, а и за всякаква груба кожа е Lemony Flutter  Heart Eyes
Само имай предвид, че миризмата му е малко особена и не допада на всеки  Laughing

# 726
Майка Зайка, Лу, благодаря за препоръката  Hug

Тези нови пролетни Зои много ги гледах, но накрая бях честна със себе си и не ги взех. Нито са ми пролетни, нито са ми с нещо кой знае колко уникални. Похвалих се, че наскоро правих поръчка от Зоя и естествено беше придружена със солиден ресърч преди това Simple Smile За себе си разбрах, че най-много ми харесват и най-мои са цветовете от колекциите 2013. Това, което ми обещават за 2014 (между другото казаха ми, че новите колекции ще са при нас до края на март), просто не ме грабва  Rolling Eyes

# 727
Ради, просто не познавам друг човек, на който толкова много да му отиват такива цветове! Heart Eyes Едно време си купих оная прословута Мода само заради твоите снимки, после нямах търпение да разменя, след като видях как ми стои на мен. Laughing
Нищо от новите Катриси не ми хвана окото, засега. Единственото, което искам, е един пясъчен Лореал, който видях на ноктие на Вдовичката, но който тук така и не откривам.
Hug Благодаря ти! Сега ме подсещаш, че тази Мода наистина много се доближава до цвета на Катрис-а, само дето той е пясъчен и леееко по- блед.
А така, пък, на теб много ми харесват тъмните лакове как стоят, на моите нокти не се възприемам с тях. Laughing

И аз не видях никой да показа непясъчната джапанка. А ми се струва, че онзи ден я премятах през ръцете си, докато си търсех нещо интересно, но реших, че е пясъка и не я взех. Thinking

# 728
# 729
Розовко и от мен днес, както беше по план

# 730
  • Стара Загора
Имайте предвид, че Лемъни Флътъра бързо се разваля и започва да мирише на гранасяло. Ако го ползвате наистина редовно и мажете освен кожичките - ръцете си, може и да успеете да го изхабите преди да е станало за кофата. Аз взех 1/4 от кутийката от съфорумка, така и не го ползвах докрай, в момента не съм го и отваряла, но отдавна не става за употреба.

Нови цветове на Nicole by OPI - приятни, но нищо невиждано досега няма.

http://wackylaki.blogspot.com/2014/03/nicole-by-opi-new-nail-lacquers-for.html

# 731
  • Sofia
   Аз, като хубаво олио за кожички и нокти, бих препоръчала CND Solar Oil - от тези, които лично съм пробвала досега, то е най-доброто.  Peace

# 732
  • Belgium
Ох, днеска ми е чуден лаков ден  Crazy

От две размени се сдобих със Zoya Aurora, Rimmel Space Dust, Jessica Chills Down Your Spine  Crazy Heart Eyes :

Скрит текст:

И новини от Мория: бразилската колекция ще я имат в понеделник (вече е заредена в Дебенамс), Гуен Стефани уж до края на месеца.  Peace

# 733
  • София/Дружба
   Аз, като хубаво олио за кожички и нокти, бих препоръчала CND Solar Oil - от тези, които лично съм пробвала досега, то е най-доброто.  Peace
+1 , както и едно кремче пак на CND - cuticle eraser - страхотно хидратира кожичките

# 734
Коте, Солей, ще го погледна, мерси   bouquet
Лу, честито! Аурора и на мен ми е много любима, а от Римелските пясъци ми е най-любимото сребро.

На мен ми дойдоха Зоичките  Party Веднага си сложих Зоя  Стиви и супер много ми харесва. Напоследък откривам, че лилавите цветове ми стоят добре, но никога не се бях замисляла за това  newsm78. Зоя Либърти е мнооого дръзка за мен и вероятно ще се разделя с нея. За Зоя Миранда и лаковете от натуралната колекция ще кажа като ги пробвам, но Шантал ми изглежда като перфектния нюд. Обещавам снимки тези дни Simple Smile

Малко хаотично стана, но се вълнувам, вие най-добре ще ме разберете  Hug

Общи условия

Активация на акаунт