Ноемврийски мами 2014 Чакаме ви с нетърпение!!!

• 30 159
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
Жи, честит рожден ден    newsm10

# 616
Искам и аз да приветсвтам новите ноемврийки.Насладете се на най-уникалните 9 месеца в живота ви.Лека бременност и прекрасен финал  Hug
Точно на тази дата преди 1 година и аз видях 2 чертички.Тогава изпитах смесени чувства,шок,радост,уплаха.Когато с ММ решихме,че ще започнем да правим бебе,и двамата не очаквахме,че ще се случи от първия месец  Blush
Моите 2 чертички вече се смеят,лапат играчки и са цял човек.Той е моят живот!Вълшебно е да видиш как една малка точица се превръща в човек  Heart Eyes
Тези месеци ще минат неусетно,затова се наслаждавайте на всеки миг.Глезете се и бъдете егоистки-мислете само за бебето и за себе си  Simple Smile Бъдете смели,търпеливи към промените в тялото си-те ще бъдат физически и емоционални,но ще бъдат уникални.Ще опознаете нови хоризонти на себе си и на тялото си.Но нека не разкриваме всички тайни,за да има изненади и да е интересно(за тези от вас,които са първескини)  Simple Smile
Ние ноемврийки 2013,ще помагаме с каквото можем.Успех!

# 617
  • София
Аз днес си видях изследванията и така се зарадвах на TSH 1,67. Моят ендокринолог каза, че до 2,5 е добър резултат. F4 ми е 12,04 - това не знам как е, ще разбера като гледаме резултатите другата седмица. Аз обаче не пия нищо в момента.
Жи, честито сърчице и честит РД - получила си чуден подарък!

# 618
ФТ4 ти е на долната граница иначе ТСХ-то не е  зле, въпреки че съм сигурна, че ако беше при Начев щеше да поиска още да се смъкне  Mr. Green .
В този ред на мисли аз трябва да си запиша час при него, а така не ми се занимава точно сега  Rolling Eyes

# 619
  • София
Сега загледах, че референтните стойности за F4 при мен пише, че са 9,3-17. Моите изследвания са от Бодимед.  Thinking Ще видим. Поне за ТСХ се успокоих - очаквах чудеса  Laughing

# 620
аааа може, при мен са 12-22, но аз ползвам Цибалаб

# 621
Mersi na vsichki koeto pisa...taka oshte ne sam hodil na pregled no pri usloviq che sam imal edin spontanen abort ot predniq bremenost dali bil mi izpisal pak doktora?

# 622
Mersi na vsichki koeto pisa...taka oshte ne sam hodil na pregled no pri usloviq che sam imal edin spontanen abort ot predniq bremenost dali bil mi izpisal pak doktora?

по-вероятно да

# 623
  • София
На мен ми излиат едни ситни пъпчици пълни с течност по гърдите.  Close Няма общо с мазила, защото пробвах предишното ми масло за тяло, без нищо, с кокосово масло и пак същото. Някой с подобни екстри? Mr. Green

# 624
Искам и аз да приветсвтам новите ноемврийки.Насладете се на най-уникалните 9 месеца в живота ви.Лека бременност и прекрасен финал  Hug
Точно на тази дата преди 1 година и аз видях 2 чертички.Тогава изпитах смесени чувства,шок,радост,уплаха.Когато с ММ решихме,че ще започнем да правим бебе,и двамата не очаквахме,че ще се случи от първия месец  Blush
Моите 2 чертички вече се смеят,лапат играчки и са цял човек.Той е моят живот!Вълшебно е да видиш как една малка точица се превръща в човек  Heart Eyes
Тези месеци ще минат неусетно,затова се наслаждавайте на всеки миг.Глезете се и бъдете егоистки-мислете само за бебето и за себе си  Simple Smile Бъдете смели,търпеливи към промените в тялото си-те ще бъдат физически и емоционални,но ще бъдат уникални.Ще опознаете нови хоризонти на себе си и на тялото си.Но нека не разкриваме всички тайни,за да има изненади и да е интересно(за тези от вас,които са първескини)  Simple Smile
Ние ноемврийки 2013,ще помагаме с каквото можем.Успех!
Много мили думи зареждащи с положителни чувства. БЛАГОДАРЯ ТИ!!!  Hug   bouquet

# 625
Здравейте мами и от мен,
аз си мисля, че ще е момче защото преди много ядях сладко, а сега дори не се сещам за него, което не е нормално за мен. И казват когато не ти се яде сладко ще е момче, но най-важното е да е живо и здраво.

Здравей Lil_lil, не го знаех това за сладкото...много интересна инфо ни даваш Simple Smile При мен е силно изразено желанието за солено, а всяка вечер като се прибера от работа изяждам и една огромна купа със салата с много сиренце, не ми писва... Grinning мням-мням-мням
При предната ми бременност направо живеех на шоколад и резултата е момче, хич не ми се вярват тия работи Simple Smile Сега и на мен ми се хапва соленичко.
Моето ТСХ и предния път и сега е 1.7 през миналата бременност не са ми повишавали дозата и тази изобщо не съм ходила още при ендокринолога.

Кашмир, при мен са излизали такива мехурчета, после стават брадавички, възпаляват след време и се изчистват. Предполагам, че е било от хормоните, защото предимно през бременността беше.

# 626
Около мен нищо ново, освен че много ми се гади и почти нищо не хапвам. Банани, ябълки и препечен хляб. И от няколко дни солети.

Вчера казахме на роднини и по-близки приятели. Всички се зарадваха разбира се, но по няколко пъти на ден почнаха да ме питат как съм, всичко ок ли е Simple Smile

За пола. Аз иска момиче, съпруга казва че няма значение. То не че за мен има, просто си се представям с момиченце, но имам предчувствие че ще е момче. Каквото и да е да е здраво. Ние вече имаме и избрани имена, макар да е рано. Но ние си ги знаехме още преди да забременея.

И аз малко се притеснявам с тези хормони. Тук не са ми ги изследвали въобще. Аз по принцип съм с висок пролкатин, но доктора ми каза да спра бромокриптина. Дано всичко да е наред.

# 627
  • Стара Загора
Здравейте и от мен.
Последните няколко години бях позарязала бг-мамма по разбираеми причини - децата вече са големи, вълненията и емоциите са други...
Докато преди седмица не направих тест, чиито две черти ме върнаха с около 10 години назад.
Та... добре заварили Simple Smile

Още ми е твърде рано за каквото и да е, но вече се вълнувам. Изчислих термина на 27.11. Не съм ходила на преглед за установяване на бременността, но в началото на април ще трябва да го направя. Засега още се справям с шока и смесените чувства. Бременна на 37 е доста по-различно от бременна на 27.

Пожелавам успех на всички Simple Smile

# 628
Вчера ходих на лекар, доказаха бременността. Не съм сигурна в коя седмица съм, защото според изледванията и прегледа от последния месец нямам фоликули и лигавицата на матката ми е 10 пъти по - тънка от нормалното. Но въпреки всичко чудото стана след повече от две години борба. Следващият вторник отново съм на преглед, вчера се ошашках, исках толкова неща да я  питам и всичко забравих, за следващият път ще си направя списък. Каза да си пусна ТСХ, Т4, ТАТ и МАТ, че до сега винаги ТСХ- то ми е било високо. Хубав ден и усмихнат  момичета.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 08:33 от Gabi_84

# 629
Здравейте, записвам се и аз при вас Simple Smile
Вчера видяхме нашата блага вест  EFP
Според калкулаторите в интернет термина ми е на 26 ноември. На 26 години съм и това ми е първа бременност. Не чувствам нищо особено, освен че през нощта по някое време ме заболява корема. Вземам едно но-шпа и ми минава. След 10-тина дни ще отида на преглед за установяване на бременността и се надявам всичко да е наред.
Успех на всички и хубав финал през ноември!

Общи условия

Активация на акаунт