Любов наоколо витае, а ЮЛСКО бебе в корема на мама си играе! Тема 8

• 25 120
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте ЮЛСКИ мами ! Пиша Ви за да споделя, че и аз съм юлска мама.Днес направих регистрацията си и за това така късно съм при Вас.В мен расте малък юлски господин, който още не ритка тъй като сме едва в 18 седмица.За мен това е първа бременност и се чуствам прекрасно и леко странно все още.Искрено се радвам, че съществува този форум.   bouquet

И веднага влизам с моите мазила.Аз се отказах от кремове за мами и бебета ами минах на собствено производство мазило така да го нарека и действа без отказно...Поне за сега... :

1 ч.ч зехтин, 2 супени лъжици цветове от лайка и 2 супени лъжици невен.
Зехтина се загрява на водна баня, в него се пускат листата от невена и лайката.Вари се на слаб огън в продължение на 70-80 мин. ВОДАТА ДА НЕ ИЗВИРА!!!Маслото се прецежда от билките и готово!Съхранявам го в буркан. Хидратиращо и безвредно.

За какво друго помага твоят крем - срещу целулит?

# 616
за рани също

# 617
  • София
elpet, линкът не се отваря
ай, съжалявам за това, нямам идея защо, но като цяло veryme е написала каквото казва и статията- заради листерия-та, което е вид бактерия. меките сиренца развиват бактерии поради това не би трябвало според статията да се яде бри камембер рокфор и не помня още меки и миризливки, както беше писал някой. позволени са обаче краве козе овче, ементал чедър едам холандско пармезан гауда и от сорта Peace
пише обаче че ако въпросните меки сирена са обработени термично могат да се ядат от бременни.

diana_hv страшно мила валентинка  Hug

мили коремчета аз се упътвам към хоризонтация, посрещнахме много приятно празника, у дома с приятна вечеря и малкия цвъркалник наоколко пърхащ от удоволствие че  помагал да се приготви вечерята и така. от мен приятни сънища  Wink

# 618
ясно. не го знаех това за сирената. Thanks !

# 619
Здравейте, щастливи мами. С удоволствие се включвам в темата. Терминът ми е на 22.07.2014 (17 г.с.) , на последната консултация онзи ден, лекарката изказа предположение ,че е момиченце, но на следващата консултация би трябвало да се види по-добре.  Пожелавам лека и безпроблемна бременност на всички.

В отговор на питането за козметика срещо стрии- Мустела- гърди и корем и Хипп- олио и масло редувам за останалата част от тялото- 2пъти на ден Simple Smile
Весел, усмихнат и прекрасен празник на всички! Heart

Козметиката ти срещу стрии става ли и срещу целулит?

Добре,че си видях отново коментара , за да  си поправя срещУ-то . 
Кремът на Мустела е специално срещу стрии...за целулит не пише. Другите 2 на Хипп са за бременни...конкретно за тези два проблема не знам дали помагат...би трябвало поне за стрии да вършат работа, нали това е идеята на мазането. Simple Smile Със сигурност обаче хидратират чудесно.... особено приятно съм изненадана от олиото.  Колко са ефикасни наистина, ще мога да кажа след раждането, но за сега съм много доволна.  Peace

# 620
Здравейте и от мен мамчета,
Аз не зачитам много този празник, но ви пожелавам да сте си го изкарали много добре (понеже вечерта върви към края си)   Two Hearts 
Аз бях в един бар видях се с разни дружки ама се навъдиха много пиянки които залитаха покрай мен и аз си казах я да си ходя да си чета бг мамата  Joy 
Някой от Пловдив бил ли е на ФМ чудя се между Даскалов и Карагьозов.
Хайде лека ви вечер!

# 621
  • Пловдив
Някой от Пловдив бил ли е на ФМ чудя се между Даскалов и Карагьозов.

Според мен твърдо Даскалов  Peace

# 622
  • Бургас
Добро утро момичета, нещо не мога да спя, то бива - бива ама в 5,30 всяка сутрин да се ококорвам  Tired Снощи прекалих с тирамису с ягодки, ама нали е празник. Днес ще разтоварвам с портокалчета. Някой използва ли крем против стрии на Матернея, дали е хубав? Аз се плескам  с Нивея тоалетно мляко, пише че е без парабени, попива много бързо и кожата става много мекичка. Чудя се дали да не взема нещо по-подходящо за бременни  newsm78
Хубав и усмихнат ден на всички  Hug

# 623
Приеха ме в болница заради контракциите,ще ви пиша като мога.Добре сме уж ...само съм гъбясала от антибиотика  Tired

# 624
  • София
Леле за малко да не се запиша изобщо в тази тема, чак на 42 страница  Rolling Eyes

Моята фетална мина при Марков, много съм доволна и от доктора и от резултатите от прегледа  Mr. Green Много е готин, хилихме се, много хубаво обяснява, с 2 думи момиче си е, няма изненади, върви малко напред в развитието, което било по-добрия вариант и разни други интересни неща ми обясни за развитието, които определено не знаех и не бях чела за тях. За съжаление малката госпожица така и не се обърна с лицето нагоре и нямам дори и снимка, но това изобщо не ми е важното. Сравнявайки ФМ при д-р Марков и тази при д-р Мазнейкова от преди 6 години, определено гласувам с 2 ръце за Марков  Peace

Отивам назад да чета какви теми обсъждаме.

# 625
  • Пловдив
Добро утро момичета, нещо не мога да спя, то бива - бива ама в 5,30 всяка сутрин да се ококорвам  Tired Снощи прекалих с тирамису с ягодки, ама нали е празник. Днес ще разтоварвам с портокалчета. Някой използва ли крем против стрии на Матернея, дали е хубав? Аз се плескам  с Нивея тоалетно мляко, пише че е без парабени, попива много бързо и кожата става много мекичка. Чудя се дали да не взема нещо по-подходящо за бременни  newsm78
Хубав и усмихнат ден на всички  Hug
Здравей аз ползвам Матернея,за сега ми харесва.попива бързо малко миризмата не ми харесва,но ако ми помогне за стриите по добре да се мажа. Между другото и аз не мога да спя  bouquet

# 626
То кой ли може да спи. Мен постоянно ме боли главата. Иначе много ме радва как мърда бебко. Много е слабо обаче като натисна леко с ръка и се усеща по добре Simple Smile Само дето почвам да се смея и то спира Joy

# 627
А аз още не си чувам бебенцето, защо?

# 628
А аз още не си чувам бебенцето, защо?

как така не го чуваш? имаш предвит че не го усещаш ли?

# 629
  • Пловдив
И аз още не го усещам Simple Smile или може и да мърда,но нали ми е за първи път и не знам какво трябва да усетя Grinning

Общи условия

Активация на акаунт