Обзор 2014

• 56 487
  • 268
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Как беше храната и анимацията? Има ли паркинг? И от колко часа е настаняването?
В момента трябва да избирам между него и Сънрайз Ол Суит, но на втория ме спира местоположението.
Greene, според мен анимацията е доста посредствена, но на нас не ни беше необходима, защото дъщеря ми имаше компания. Храната я бива. Не е голямо разнообразието, но достатъчно. На всяко хранене има морски деликатеси. Много плодове, различни видове меса, закуската е хубава. Паркинг има, въпреки че места почти няма, но ако скръцнете със зъби, ще ви окажат съдействие. Настаняването е след 2 следобяд.
Всъщност днес чух, че хотелът е пълен и няма свободни стаи...

# 196
Как беше храната и анимацията? Има ли паркинг? И от колко часа е настаняването?
В момента трябва да избирам между него и Сънрайз Ол Суит, но на втория ме спира местоположението.
Greene, според мен анимацията е доста посредствена, но на нас не ни беше необходима, защото дъщеря ми имаше компания. Храната я бива. Не е голямо разнообразието, но достатъчно. На всяко хранене има морски деликатеси. Много плодове, различни видове меса, закуската е хубава. Паркинг има, въпреки че места почти няма, но ако скръцнете със зъби, ще ви окажат съдействие. Настаняването е след 2 следобяд.
Всъщност днес чух, че хотелът е пълен и няма свободни стаи.

tonkabonka, с нетърпение те чаках. Нашата почивка в хотел Лука Хелиос Бийч предстои и ми е интересно да чуя всичките ти впечатления. Както разбирам всичко е на добро ниво. Много ме вълнуваше анимацията, тъй като забелязах, че децата ни са на една възраст и до колко подходяща е анимацията за тях. Разчитам много на това за да мога да отдъха наистина малко и аз.
би ли споделила как стои въпроса с плажа и по-точно с чадърите, достигат ли спокойно за всички гости на хотела? Бях чела, че морето е дълбоко още в началото, дали е така? Да не ставам и аз досадна с въпросите. Ще ми е интересно да чуя всичко, което прецениш. Ако сметнеш, че тук е излишно би могла да ми пишеш и на лични.
Много благодаря!  Hug

# 197
  • София
 vilence*, ще ти отговоря тук, защото все пак темата си е за Обзор и местата в него.  Grinning
За анимацията може и да греша, но и не сме я търсили. За разлика от други хотели, където сме били, тук самите аниматори не се набиват на очи, все едно се скатаваха.  Mr. Green
Плажът е хубав. Шезлонгите са достатъчно, но имай предвид, че ако не хвърлиш хавлии върху тях сутрин рано, към 9 часа вече ще установиш, че почти всички са "заети", без дори някои да се използват цял ден.  Rolling Eyes Немците са уникални създания. Кибичат на басейна и не припарват до морето, но иначе си хвърлят хавлиите за всеки случай и по шезлонгите на плажа. Да се чуди човек нямат ли си басейни в Швабско, та се мъкнат чак до тук.
Морето не е дълбоко. Веднага като влезеш има нещо като леко пропадане, но после водата ти идва до коленете и малко отгоре и няма никакъв проблем. За 8 дни само един ден морето беше спокойно, иначе имаше вълни за огромна радост на дъщеря ми, в противен случай й е скучно. Всички дружно се гмуркахме, аз също не съм фен на спокойното море.
Има два ресторанта - малък и голям. Малкият е в сектор А, където беше нашата стая. Него го ползвахме само сутрин, беше спокойно. На обяд и вечеря ходехме в големия ресторант. Само веднъж се наложи да почакаме 1-2 минути за да се освободи маса. Направи ми добро впечатление, че нямаше блъсканица за храната. Като цяло много спокоен хотел, въпреки че не е малък. Персоналът е много любезен, отзивчив и усмихнат.
Ако имаш още въпроси, спокойно питай, въпреки че от утре не знам дали ще имам нет там, където отивам.

# 198
tonkabonka, много ти благодаря!  HugТо моите въпроси нямат край, но пък ще потрая още малко и ще разбера всичко. Беше ми важно като цяло общото ти впечатление и както разбирам е приемливо за мен. Само това със запазването на шезлонгите не мога да го понеса.  ConfusedХич не обичам да ми е припряно сутрин, но ще го измислим някак си. Wink

# 199
  • София
vilence*, весело изкарване и дано хубавото време да е с вас.   bouquet

# 200
vilence*, весело изкарване и дано хубавото време да е с вас.   bouquet

Много ти благодаря! Дано! newsm10

# 201
И от мен благодаря за отзива  Hug

# 202
Здравейте, може ли да споделите скорошни впечатления от Сол луна бей сол и Обзор Бийч Ризорт. Засега се насочих към тези два хотела, предимство че са на плажа. Ако имате добри впечатления от други хотели, ще се радвам да споделите.
Семейство с две деца сме - на 2 и 4 год.
Позрави,

# 203
Ние последно ще сме в Сънрайз Ол Сюут /в Лука Хелиос май наистина няма места/.
От хотела ми дадоха много добра цена, с близо 200 лева разлика от офертата на Съни турс  Mr. Green.

# 204
Ние последно ще сме в Сънрайз Ол Сюут /в Лука Хелиос май наистина няма места/.
От хотела ми дадоха много добра цена, с близо 200 лева разлика от офертата на Съни турс  Mr. Green.
Моля, да споделиш малко по-подробно, каква е цената от хотела и каква от Съни турс, за кой период става въпрос точно и какво ти включва, как направи запитването и резервацията, как искат да платиш? Мен ме интересува периода от 26 август до 30 август?

# 205
Ще ти пиша на лични с подробностите Peace

# 206
  • Манчестър
Ще ти пиша на лични с подробностите Peace

Може ли и на мен ако обичаш... Simple Smile

# 207
  • Русе, София
Може ли и на мен на лични. Ние вече резервирахме за този хотел през Съни турс от 31 август за 5 нощувки и ме интересува дали сме се минали, въпреки че вече е късно, но да знам по принцип. Някой ако се интересува от нашата цена мога да пиша на лични.

# 208
  • София
Пишете в темата, нали именно за Обзор и хотелите говорим. Не се правете на партизани.  Grinning

# 209
Здравейте, момичета! Интересувам се от хотел "София" в Обзор. Коментарите за хотела са оскъдни, а има изгодна оферта за желания от мен период. Разбира се има и положителни и отрицателни отзиви, но при тази цена не очаквам много. Може ли мнение за хотела от посещавали го! Става ли за деца?

Общи условия

Активация на акаунт