Боледуване на децата ни – тема 13

• 59 966
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Умизуми, дано се разминете без усложнения..

И аз се измъчих и се изтерзах - три боледувания от началото на годината... Две седмици отсъствам от работа неофициално, колкото и готина да ми е шефката, ми е адски неудобно вече...

Последният път се измъчих, 4 дена не сваля Т, кръвните изследвания сочеха на бактериална инфекция, а имаше само сопол и нищо друго...правихме снимка-дробове чисти..какво беше това чудо, незнам...

Сега го държа вкъщи осми ден след оздравяването, но още ми е свито...вчера ръчичките ги усетих топли, измерих 37.1 Т, филмирах се яко, сутринта мерих-под 37 беше, сега като стане пак ще меря...но още не мога да се отпусна и ми е притеснено...

# 151
Така започнах-Осцилококцинум 3 по 1 + вит.Ц.Капки клеева тинктура+ насик спрей за запушения нос.
Умкалор тук няма,а предния път преди пневмонията цяла седмица давах Осцилококцинум+Коризалия(която вече се убедих,че няма грам ефект при Габи).
Да,може би съм прекалено паникьосана и хаотична,но не мога да намеря правилното решение и действащо лечение за детето ми и това ме влудява.  Peace

# 152
Какъв витамин Ц даваш ?

# 153
Umi и при нас Осцилококциума не действа. Дай да ти пратя Инфлуцид...при моя син това е което пресича за 2 дни всеки вирус.
Осцилококциума тук го дават само за три приема. Тоест сутрин, вечер и на следващата сутрин. Ако няма промяна на 2 ден няма смисъл от него. Давала съм го 2 пъти и така ни е предписван.
Стискам палци да се оправя бързо.

# 154
  • в огледалото на живота
И аз съм много доволна от Инфлуцида,разбира се ако  хвана болеста в началото.
Хомеожен и Хомеовокс пък действат моментално при дъщеря ми/малко да повика или поплаче и веднага и спада гласът/

За Коризалията обаче така и нямам положителен отзив-разчитам на много промивки с ФР;инхалации и включен овлажнител в стаята.
Уми,не бяхте ли скоро на АБ?Много ми е мъчно като те чета... Confused
Да оздравявате бързо  Hug

# 155
Уми ,дано се оправите скоро  Hug

Аз искам да прескоча тази седмица и да ходим по-бързо до УНГ  да видим какво ще става,само се надявам да е в положителна насока  Praynig

# 156
  • В две мънички очи...
И моя син нещо леко ларингично започна да покашля - само от време на време но си е чистата ларингитна кашлица. Хремата естествено си е бистра и упорита.
Сутринта вместо към градината посетихме педката. Гърлото е добре, гърдите чисти, няма заден секрет и каза да му давам ксизал няколко дни и капки за хремата. Която ту се появява ту изчезва.

# 157
И ние сме пили Бронховаксон 3м по 10 дни- не се е появявала кашлица!

# 158
  • Пловдив
От бронховаксон друго освен да се разболее по време на приема му, друг ефект не съм видяла.
Аз съм ползвала 80дни за една година болничен, видях че сте коментирали по-напред, еми накриво ме гледаха като имахме работа, а като нямахме и беше кеф на шефката че не плаща тя. Но какво да направя като детето е от много боледуващите, по важно е от всяка работа!

# 159
Явно бронховаксом влияе по-различен начин на всяко дете

# 160
  • София
Първите два приема на Бронхо-ваксом бяха ок, но тогава дъщеря ми беше здрава. После имаше едно разболяване, което мина съвсем леко, а не както преди курса с Бронхо-ваксом, и аз го отдадох на лекарството. След това дойде още един лек вирус и тогава трябваше да бъде третият прием. И оттогава кашля, кашля, просто не знам. Питах се дали не е свързано с лекарството. Сега спрях всички сиропи, само на инхалации кара, но аз за съжаление не виждам особен ефект от тях. Ще я водя на още един лекар, на когото много вярвам, да видим.

# 161
Бях ви изтървала  Peace

# 162
НЕ ДАВАМ НИЩО ИМУНОСТИМУЛИРАЩО, НИТО ВИТАМИ И КОЛАСТРИ , ДЕТЕТО МИ БОЛЕДУВА КАТО ВСЯКО ДРУГО ДЕТЕ В ТАЗИ ВЪЗРАСТ- НА 3 ,4Г .ЛЕКУВАМ С КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ, НЕ ПРЕСИЧАМ НИЩО, НЕ СПИРАМ СОПОЛ.МИНАЛАТА ГОДИНА НА ЯСЛА БЕШЕ С ПОВЕЧЕ С КАШЛИЦИ, СЕГА БОЛЕДУВА ПОВЕЧЕ ОТ ГЪРЛО

# 163
Моля, който е прабвал Алое Вера, да сподели мнение за ефекта му.

# 164
  • в огледалото на живота
НЕ ДАВАМ НИЩО ИМУНОСТИМУЛИРАЩО, НИТО ВИТАМИ И КОЛАСТРИ , ДЕТЕТО МИ БОЛЕДУВА КАТО ВСЯКО ДРУГО ДЕТЕ В ТАЗИ ВЪЗРАСТ- НА 3 ,4Г .ЛЕКУВАМ С КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ, НЕ ПРЕСИЧАМ НИЩО, НЕ СПИРАМ СОПОЛ.МИНАЛАТА ГОДИНА НА ЯСЛА БЕШЕ С ПОВЕЧЕ С КАШЛИЦИ, СЕГА БОЛЕДУВА ПОВЕЧЕ ОТ ГЪРЛО
Това е твоят начин.... Peace
Моля, който е прабвал Алое Вера, да сподели мнение за ефекта му.
Мисля,че беше писал някой за течното Алое с положителни отзиви... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт