Кой обича кафе?

• 53 853
  • 161
  •   1
Отговори
# 60
  • out of space
Пия нес, чисто, разредено със студена вода. Винаги бързам, за това.

Препоръчвам сръбската мешавица (така ли се произнасяше? Мъжът ми го е сложил в буркан и е изхвърлил опаковката).

Адски вкусно е и излиза без пари ако си заредиш такова.

# 61
  • София
Установих окончателно - Лавацата под всякаква форма ни е силна.
Ще си взема пак Арома от Лидл и това е.

# 62
  • Варна
Най-долнокачественото кафе по света отива в Италия.

# 63

E, щом казваш....... Но си е изкуство от пръдня да направиш боя!

# 64
  • София
Интересно заключение... newsm78  Как пък веднъж не съм пила лошо кафе там, пък толкова пъти съм била...Как ли го правят, какви ли машини имат, ама пък е кафе "един път"....ммммда.
 newsm78

# 65

Богинята си е Богиня - пие само и единствено  "Копи Лувак"!  Mr. Green

# 66

Богинята си е Богиня - пие само и единствено  "Копи Лувак"!  Mr. Green

Копи Лувак е всичко друго но не и кафе за мен. Причиних си го веднъж, няма да повторя. Добре, че ме черпиха, а не съм го плащала.  Mr. Green

# 67
Това звучи от сорта на "Най-хубавото вино, е домашното на дядо!"  hahaha

# 68
  • София - Рим и обратно
Shocked
Усещала ли си аромата на кафе близо до  фабриките на Illi около Триест?! Heart Eyes
В Рим пък има едно малко магазинче, в което правят кафе от невероятни стари машини за мока.... Няма такъв вкус Flutter Heart Eyes.

По темата - да, пристрастена съм към кафето от 14 годишна. Напоследък пия само Илли. Свикнах с тоя наситен вкус и аромат и всичко останало ми киселее.
За кафене, бих препоръчала едни машини на марката с пакетчета дозички, не са точно капсули. В Гърция пих такова кафе на Илли и ми хареса. Запазва аромата и гъстотата идеално.

# 69
Пристрастена съм към кафето. И съм капризна. Трудно откривам кафе, което ми допада и за това рядко променям избора си. Варя кафето в кафеварка. От месец купувам кафе на зърна и го меля преди сваряването. Сега съм се спряла на едно кафе от Лидъл и много ми харесва. Не знам дали е от самото кафе или от това, че го меля непосредствено преди да го направя. Ще карам така няколко месеца и после може отново да се реша да експериментирам с нещо друго.

# 70
В България трудно се намира хубаво кафе, последният ми опит беше с Кимбо, тъкмо го пях пил няколко дни в Италия и като се прибрах в Бг, го видях в Метро, купих си веднага, но няма нищо общо..Вече ми омръзна да купувам и хвърлям, та си поръчвам от разни он лайн магазини навън. Едни от най-хубавите кафета са от Португалия, почти като в Италия са, но не са така известни у нас.

# 71
  • София
....................... Едни от най-хубавите кафета са от Португалия, почти като в Италия са, но не са така известни у нас.
Също и кафето от Колумбия. Имам това удоволствие понякога да пия такова.  Тук не се предлага, носят ми го като подарък на зърна е. Фантастично е, плътно , ухаещо, вкусови качества прекрасни.

# 72
  • София - Рим и обратно
тъкмо го пях пил няколко дни в Италия и като се прибрах в Бг, го видях в Метро, купих си веднага, но няма нищо общо..
Аз съм по същия начин с Лаваца. Не намирам нищо общо между тази тук и в Италия. Затова изобщо се отказах да си я купувам тук...отгоре на всичко е и по-скъпа Crossing Arms.  Ако имам възможност си донасям по повече.

# 73
  • В най - голямото село
Откакто открих кафето на MyGourmet Cafe, заразях дори станалото ми любимо Malongo.

+ 1  Peace

# 74
Ето го португалското кафе с канелена пръчка, често се дава да се бърка и остава силен аромат. Това е в нас де.

Общи условия

Активация на акаунт