Отговори
# 120
Какви са тия незаслужени двойки, много странно. Аз съм страдала ако наместо 6 ми пишат 5, но макар и крайно редките случаи, в които съм имала двойка, аз съм си била за толкова.
По предмети, по които много ми е вървяло ме вдигат и не ме питата по целия материал, а конкретен урок, не съм знаела - 2. И толкоз. Бях навървила две двойки, първите ми, в 7 клас и една тройка. Нещо ме беше хванал някакъв пубертет и майка ми не ме е питала изобщо дали са заслужени или не. Постави условие - поправяш или страничните дейности се спират. Това значеше да не отида на турне в чужбина с ансамбъла.
Мен една учителка ме беше нарочила, по рисуване. Ама ме беше нарочила, че рисувам добре. Е, не, не е вярно и изобщо не съм си и правила илюзии. Аз не умея да рисувам правилно, само инфантилни детски неща. Е, честно, беше ми много по-трудно, защото трябваше да оправдая оценките. Мъка, направо ми се ревеше. Да ми беше поставила и тройка, щеше да ми олекне.

# 121
Писали са ми двойка(незаслужено)  идеше ми да я удуша направо, но просто напуснах стаята, как ще посегнеш на учител не мога да разбера.
На мен щяха да ми пишат 2-ка по физика, защото имам 2-ка по философия.
Тогава, освен да се хиля, друго не ми дойде наум.

Моята беше по предмет, чиято оценка за годината отива направо в дипломата.
Отделно учителката заключила пред всички, че сигурно имам проблем с наркотици или семейни проблеми. ooooh!

# 122
Alexander Harizanov vinagi moje oshte nqkolko puti da i napravish sushtata mizeriq
nai mrazq gadna nahakani daskali praveshti se na interesni i obijdashti uchenicite i roditelite im
(loooosh private settings) chovek edno suobshtenie ne moje da pusnes
Вчера в 12:23 · Харесвам · 1
Dimitur Vidanov sega nau4ih istoriqtati i smqtam 4e si postupila pravilno
Вчера в 13:28 · Харесвам · 2
Ирина Нинева Ужас ,та това си е неоправдана агресия.
Вчера в 13:53 · Харесвам
Yani Andreychev Kur za tiq nahalni daskali!
Вчера в 14:16 · Харесвам · 2
Каролина А. Дренкова Просто това не е допустимо за един учител да говори такива нецензурирани думи и да говори глупости и да обижда учениците и родителите им!!!!
Вчера в 14:22 · Харесвам · 13
Александър Шалявски Evala !!
преди 20 часа · Харесвам · 1
Валери Войнов idol

# 123
  • Куциндрел
На мен 2-ката по физика искаше да ми я пише една учителка, защото съм имала 2-ка по философия на физичната картина на света.  Crazy Явно беше с цел да ми натрие носа или за ми покаже някакъв урок, знам ли я... По физика винаги съм била отлична ученичка, та тя започна с конското - искаш 6 по физика, а имаш 2 по философия за физ. картина на света.
Не ми писа 2-ката, защото й казах, че всички уравнения на споменатите в тази картина учени мога да й ги изведа на дъската и обясня. Подскача малко и й мина. Пък и 2-ка да ми беше писала, все тая, всички и аз знаехме колко мога и колко знам. Wink

Genuine, след 9-ти класи всички оценки отиваха в дипломата, сумираха се, нам си ко си...
И за мен са мислили, че вземам наркотици.

# 124
  • волно калдъръмче
Вълчо, да им беше постнал и снимките на тези, че да им се видят празните погледи.

# 125
Не виждам да е описана позицията на учителката и нейната версия за случката. Дори и учителката да се е заяждала и двойката да е неправомерно написана, това момиче трябва да бъде наказано. Не е това нормален начин за реакция. Просто е абсурдно.
По мое време, като имаш причина да закъснееш за час, да ядеш закуска след междучасието или каквото и да било друго, питаш учителя за разрешение. Когато реши да те изпита - изпитва те. Никой не си е позволявал да пита защо точно него ще изпитват. Децата в днешно време нямат абсолютно никакво уважение към авторитетите и просто не знам докъде ще стигне тоя свят. След години шефът ѝ може да се заяжда с нея. Тогава какво?

Луда работа... Сигурно и на неговата глава ще нахлупи кошчето за боклук ,за това че я е накарал да свърши нещо

# 126
В българските училища е истински ад. Невъзможно е да се работи/преподава. Учениците пречат умишлено на учителите да си предадат урока. Не умеят да четат деца в 4, 5, 6 клас. Сричат!!! Някои в и 9 клас не знаят цялата азбука.
Въобще, лудницата в училищата е повсеместна...

# 127
Какво да им поствам, всеки може да ги види във фейсбук, като тръгне от Каролина А. Дренкова.
Най-обикновена чалга бройка.

# 128
Моето на есен е първолак. Ако се съди по претенциите на всичко около мен, тяхното поколение ще излезе бомбастично перфектно. Ама нещо не съм много сигурна.
Леко съм притеснена.

В гимназията имахме една учителка по маркетинг, която веднъж се разплака в час. Толкова беше добра и мила, че изобщо не успя да овладее ситуацията. Заслужавахме някой цербер. Разплака се, защото вдигахме шум и някой и пъхна някаква бележка в джоба. А Бастилията се славеше тогава със сериозна дисциплина.

# 129
NinoTino ако ти се чете:
Скрит текст:
Изпитваше ме за процеса "Ректификация в колони", нещо което бях научила идеално, но докато аз говорех тя се занимаваше с други неща.Само от време на време промърморваше "слушам те", след като приключих ми заяви, че нищо не съм казала(какво ли говорих 20мин.) и заслужавам двойка.
Предпочетох да изляза от стаята, за което тя ме изкара едва ли не наркоманка с проблемно семейство.

След разговор с директора майка ми реши да не подава жалба(не за двойката), жената беше на възраст и с проблеми.

Ceca този предмет го учихме само една година и директно в дипломата.

Последна редакция: нд, 16 фев 2014, 16:02 от Genuine

# 130
NinoTino ако ти се чете:
Скрит текст:
Изпитваше ме за процеса "Ректификация в колони", нещо което бях научила идеално, но докато аз говорех тя се занимаваше с други неща.Само от време на време промърморваше "слушам те", след като приключих ми заяви, че нищо не съм казала(какво ли говорих 20мин.) и заслужавам двойка.
Предпочетох да изляза от стаята, за което тя ме изкара едва ли не наркоманка с проблемно семейство.

След разговор с директора майка ми реши да не подава жалба(не за двойката), жената беше на възраст и с проблеми.

Разбирам. Но не си и нахлупила коша.

Някой може ли да ми каже как по настоящем стои въпросът с комисии и подобни. Ако да речем някой ученик смята, че не е оценен подобаващо?

# 131
  • Costa Rica
Аз как за 12 години в училище и още 7 в университета, не попаднах на нито един преподавател , който да псува, рита , нарича ученичките " курви", майките им - " луди "?!
Просто не го вярвам.

А в какво вярваш? Че учениците си измислят или всичко идва от изключителната им агресия, придобита от гледането на много филми.
И аз не вярвах, че има преподаватели, които искат сексуално да се възползват от теб, а също и такива, които искат подкуп, за да ти пишат 3-ка. Е, има ги. За едните се убедих лично, за другите ми споделиха мои колеги.
В училище просто няма какво да коментирам, особено ако си от провинциален град, има такива клюкарки след учителите, че нямам думи.
Попадала съм на всякакви. Не е като едно време да е нямало кукумицини. И клюкари е имало, и заяждащи се. На сексуална манячка попаднах през първата си година като учител - но бабето явно го беше треснала склерозата, а не хормонът Wink. Но на никого не би хрумнало да се разправя.

В днешно време броят на кукумицините катастрофално е нараснал, но нямате право да се оплаквате. Всеки, който има потенциал, гледа да се изнесе от училище. Остават само хора, които или си чакат годинките до пенсия, или наистина нямат друга опция - най-вече поради некадърност.

И ако сега мислите, че е зле, чакайте да видите какво ще е след някоя и друга година. Mr. Green

# 132

Какво я нищим още тази двойка, тя самата казва, че "Това не стана заради 2ката"

# 133
Да, според нея по този начин е защитила майка си...

# 134
  • Costa Rica
Някой може ли да ми каже как по настоящем стои въпросът с комисии и подобни. Ако да речем някой ученик смята, че не е оценен подобаващо?
Има опция за повишаване на оценката, разбира се.

Подава молба, назначава се комисия, на блудния даскал деликатно се нашепва, че наш'то дете трябва да получи подобаващата според него оценка и това е. Mr. Green

Учениците са ценен мат'рял и си ги кътат.

Общи условия

Активация на акаунт