Вярно ли е това?
Е, изключително възпитано се изказвате! Браво! Дори аз, която споделям разочарованието си от учителите, не си позволявам да ги наричам по този начин, защо ли? защото ги уважавам, уважавам всеки, независимо какъв е. жалко, че вие не го правите. Много грешите за учениците в България. Вероятно лауреатите и всички първенци във всякакви олимпиади и състезания също са такива, каквито ги посочихте. А да кажете нещо за родителите и учителите? Защото не мсиля, че по нещо отстъпват на децата. така че, не не е вярно, защото не всички деца са такива, вашите (ако имате) също ли ги причислявате към тази категория? Най-лесно и глупаво е да поставяш всички под общ знаменател и да обиждаш.
А така! А Вие се изказвате изключително ласкаво за учителите! Вероятно всички учители, които готвят лауреати и олимпийци са без знания, нискоквалифицирани и заслужават кошче на главата си?
Вие какво всъщност казахте за уважаемите учители?

П.П. Много сте нахъсана, но имате още мноого да четете и уврите в живота, за да се научите, че не всичко, което е написано и Ви се струва черно на бяло, е всъщност в тези цветове.
Интересен факт към вашия коментар е, че коментираната от мен учителка по литература, която не е толкова запозната с предмета си, няма олимпийци и в последните 10 години е имала само едно момиче, класирано на национална олимпиада. А дали ги готви, това няма как да знам със сигурност, специално с момичето, от което знам всичко това, не се е занимавала, освен даването на няколко материала, в които пише верни неща, но тя пак диктува на учениците си грешни.
Изказала съм се неласкаво за четирима от тях, при това учители от крайно различни училища - основни и гимназии. При положение че на всеки ученик му препдават около 10 преподаватели, не мисля, че един-двама нетолкова компетентни са "всички учители".
Аз имам да чета, естествено, но и вие имате доста, зщаото както виждам, не знаете нищо за учителите и учениците днес.