Отговори
# 210
Учителките не са стари моми, така че тази "интересна подробност" е плод на обременения ти с лично отношение към гилдията мозък.
Кой има най-добри познания по тези правила и пише най-правилно, щом се променят всяка година?

Тази глупост откъде я измислихте? Първо, не говоря за МОИ учителки, и второ, да, такива са.

# 211
Не съм уточнила ли? В продължение на колко коментара уточняват за 4-5 души?
Предметът на темата е поведението на една деветокласничка и преподавателката ѝ по химия. Ако имаш нова, неизнесена към момента информация за развитието на случая, например обясненията на учителката, ще ми е интересно да ги прочета. Също и ако си лично свързана с този неприятен инцидент и можеш да предоставиш информация от първа ръка.
Иначе, стандартната дискусия учители v ученици отдавна е като да екстраполираш едно до безкрайност. С една дума - скука.

# 212
Какво значение има семейният статут на учителките? Съвсем се измести темата Stop

# 213
Aphrodisiac :*, темата става много трудно четима заради огромните цитати, които правиш, заради пост след пост, които пускаш, заради отвратителния ти аватар. Може ли да се съобразиш с това?

Обсебила си темата и си изместила основата, заради която е пусната.

Сега ще се обиждаме ли? Съжалявам, няма да падна на нивото ви и да обсъждам "прекрасните" ви потребителско име и аватар. Simple Smile)

Темата е за отношенията учители-ученици, всички, дадени от мен примери, са точно по нея.

# 214
Учителките не са стари моми, така че тази "интересна подробност" е плод на обременения ти с лично отношение към гилдията мозък.
Кой има най-добри познания по тези правила и пише най-правилно, щом се променят всяка година?

Тази глупост откъде я измислихте? Първо, не говоря за МОИ учителки, и второ, да, такива са.
От там, че пред 2005 завърших гимназия и аз лично нямах учителки-стари моми. Мои бивши колежки завършиха през 2012, не са споменавали учителки-стари моми.
О, да, сетих се - ЧУВАЛА съм, че ИМАЛО в другата гимназия ЕДНА учителка набор 65, ако не се лъжа, която не била омъжена.
Надявам се сега да не навлезем в разтягане на локуми след каква възраст неомъжените са стари моми.
Попитах кой знае най-добре правилата за писане.

# 215
Не искам да коментирам конкретният случай, защото пресата не винаги представя случилото се така както е било, но учители, които псуват, говорят нецензурирано, обиждат ученици и родителите им, могат само да се радват, че са отнесли кошче за боклук, а не някой куршум. Човек търпи, търпи, но когато психическото му състояние е нестабилно, стой, та гледай на какво е способен.
Колкото до уважението, за какво уважение става въпрос ?! Някой ще ме обижда, аз ще го уважавам ? Да бе, добре. Уважението трябва да е заслужено, то не е нещо, което получаваш само, защото си "възрастен".

# 216
А ти,  Aphrodisiac :*, знаеш ли колко примери мога аз да ти дам за отношението ученик- учител?
Със сигурност много повече отколкото ти.
Ама може би за теб тези неща са нормални. От къде на къде ще се държите с уважение към учителите, коя била стара мома, коя лелка, коя баба.

# 217
Дадените примери какво доказват? Че има кофти учители, също както има и безобразни ученици. Добро утро.

# 218
Какво значение има семейният статут на учителките? Съвсем се измести темата Stop

Просто споделих какво коментират съучениците ми и не само те. Има вражди между учителите. Една нахакана учителка забранила на друга да говори с колежките и, защото не и били симпатични, били и конкурентки и т.н. Тя ни разказва за този случай, като каза, че вероятно асоциалното и поведение се дължи на това, че е стара мома. Не мисля, че е проблем да го кажа тук.

# 219
Темата е за отношенията учители-ученици, всички, дадени от мен примери, са точно по нея.
Ти не даваш примери, а обобщения, на чиито основи дори не си пряк свидетел. Да не говорим, че елементарно математическо изчисление ще покаже, че идиотите сред учениците са в пъти повече от идиотите сред учителите, защото просто самата бройка ученици е в пъти повече от тази на учителите.

# 220
аз изобщо не разбирам какво цели тази тема. казусът е от ясен по-ясен.
ученичка: наказание за провинението й.
учителка: разследване на методите й и взимане на мерки.
нито едната е за оставяне и оправдаване, нито другата.

# 221

От там, че пред 2005 завърших гимназия и аз лично нямах учителки-стари моми. Мои бивши колежки завършиха през 2012, не са споменавали учителки-стари моми.
О, да, сетих се - ЧУВАЛА съм, че ИМАЛО в другата гимназия ЕДНА учителка набор 65, ако не се лъжа, която не била омъжена.
Надявам се сега да не навлезем в разтягане на локуми след каква възраст неомъжените са стари моми.
Попитах кой знае най-добре правилата за писане.

Това, че вие сте нямала, не означава, че няма много такива, които интересно защо, се държат по-арогантно от останалите. Simple Smile

Защо питате въпрос, чийто отговор е очевиден? Правописният речник, разбира се, не кой да е, а най-новият, издаден от БАН - много по-правилно четиво от помагало отпреди 10 години и една учителка, завършила преди 30.

# 222
Човек търпи, търпи, но когато психическото му състояние е нестабилно, стой, та гледай на какво е способен. Когато психическото му състояние е нестабилно, не му е мястото в училище. Независимо дали е луд учител или луд ученик.
Колкото до уважението, за какво уважение става въпрос ?! Някой ще ме обижда, аз ще го уважавам ? Да бе, добре. Уважението трябва да е заслужено, то не е нещо, което получаваш само, защото си "възрастен". Аз също не съм била свидетел на безпочвени обиждания от учител към ученик. Но виж, за безпричинна агресия от ученик към ученик - примери бол. Има и примери за предизвикана, разбира се, агресия, но тук си говорим за безпричинния вид.

# 223
А ти,  Aphrodisiac :*, знаеш ли колко примери мога аз да ти дам за отношението ученик- учител?
Със сигурност много повече отколкото ти.
Ама може би за теб тези неща са нормални. От къде на къде ще се държите с уважение към учителите, коя била стара мома, коя лелка, коя баба.

Ще се държа с уважение, разбира се, както се държа с уважение към всички, независимо от възрастта, пола, професията. Simple Smile

# 224
Дадените примери какво доказват? Че има кофти учители, също както има и безобразни ученици. Добро утро.

Именно. Тогава защо повечето пишат, че все учениците са криви? Затова и дадох всички тези примери.

Общи условия

Активация на акаунт