Тук при мен такава слободия няма.Влязат ли се в сградата на у-щето учениците изключват телефоните,щото в противен случай директно се прибират от учителите и "няма не искам".Ученика е в у-щето да учи,а не да се забавлява.За таблетите не знам как стои в-са,но предполагам,че и за тях важи същото като за телефоните.Само че родителите не държат сметка на учителите що така,ами в случая действат в комбина.На който не му харесва си сърба попарата по не особено елегантен начин.
И изобщо като се говори за уважение, телефоните се изключват не само при учителя,ами и при лекаря,в разни институции,където не се смущава работата на останалите заради празните приказки"Къде си и к'во прайш?",които могат и да почакат.
Желязото се кове докато е горещо!Ей такава разгащена работа да ми виси 12 часа в денонощието в нета не бих я допуснала никога-мога да намеря достатъчно работа за вършене,така щото да не си помисли да ми цитира Кант без да разбира какво стои зад думите.Ама родителите са различни,та трябва да се почне от тяхното превъзпитание.Цяло едно поколение се изтърва покрай "демокрацията"(не знам дали е само едно даже) сега е време да му се берат ядовете.
Айде нашта ученичка пак цъфна..."мсиля","чуилищата"-все книжовен БГ-да се позаям и aз.
Ако искам ще се скарам и без да са ми остарели разбиранията,малката.